Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז היום התקנתי את הפריט הסופי במערכת,הסאב וזהו יש לי מערכת מעולה. (לדעתי)

הסאב - hertz ES300 מסדרת אנרג'י - עלה לי 1000 עם תיבה אטומה.

המגבר - mac audio z4200 עלה 1500 עם ההתקנה שלו והקומפוננט.

קומפוננט - hertz dici 165 שעלו לי 600,לדעתי אחלה קומפוננט.

ההאד יוניט - JVC KDG325,מכשיר ממוצע עם כניסה אחת למגבר,שנקנה לפני שנה +- וכנראה הדבר הבאה שאני מחליף.

היום שקניתי את הסאב אז התלבטתי בין 2 סאבים בטווח מחירים של 1000 עם תיבה,היה את הES250 שהוא 10' או את הES300 שהוא 12'.

בהתחלה שמעתי את הES300 עם תיבה פתוחה,הסאב היה מורח,לא נשמע הכי הכי,אחרי שהעבירו אותו לתיבה אטומה,ההבדל של שמים וארץ,הוא היה הרבה יותר מדוייק ולא נמרח.

אני חייב לציין שהES250 הפתיע אותי,הוא מדוייק ודי חזק,אבל לא חזק מספיק לדעתי.

אז הלכתי על הES300 עם התיבה האטומה.

ואני גם רוצה להמליץ על המתקין רמי קארדי בטומקאר הוד השרון,ששיגעתי אותו ואת העובדים שלו,ולא נתן לי לצאת מהחנות פחות ממרוצה +.

תודה גם למי שעזר לי בפורום וענה על השאלות שלי.

DSC00239.jpg

DSC00240.jpg

DSC00241.jpg

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני שומע כמעט הכול,מאלקטרוני ושחורה גם למזרחית מדי פעם וגם רוק ומטאל,הסאב הזה מתחבר טוב מאוד להכול.

אני ממש ממש מרוצה ממנו,לעומת זאת הטוויטרים קצת צורמים לי באוזן בווליום גבוה,אבל לא משהו רציני שיגרום לי להחליף אותם.

המערכת הותקנה על דהייטסו שרייד 97' חמודה וקטנה.

רק הבעיה שלה זה הפלסטיקים והפח הדק,נראה לי אני צריך בידוד אקוסטי בסגנון של סקונד סקין או דנאמייט.

יש לי קומנפוננט רק בדלתות הקדמיות,נראה לי אני ישקיע עוד 400 שקל ויתקין בידוד.

אבל זה עוד כמה חודשים,יכול להיות שאני מחליף רכב .

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שיהיה במזל טוב ההתקנה נראית טוב והכי חשוב שאתה נהנה מהמערכת שלך

תהנה כי זאת המטרה שתהנה!

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

סחתיין על המערכת ותתחדש והכי חשוב תהנה ממנה.

אבל רציתי להגיד לך דבר אחד הסיבה ששמעת את הסאב הזה מרוח בתיבה פתוחה היא הסיבה שהתיבה אינה תיבה מקורית של הסאב ולא משנה מה יגידו לך וזה לכולם כל התיבות שאתם קונים ורואים בתצוגה אינם תיבות מקוריות ומדוייקות לפי נתוני יצרן.

הסאב של ES300 הוא בעצם דרייבר שמגיע מחו"ל בלי התיבה שלו ויש לו אח שנקרא EBX300R שהוא בעצם אותו דרייבר עם תיבת MDF מלאה ופתוחה ונחשבת לתיבת REFLEX מבית HERTZ, והסאב דופק מדוייק וחזק איך אני יודע אני בעל הסאב הנ"ל וגם ליידע תקרא באתר שלהם ותקרא שזה אותו סאב. לכן תעשו טובה אל תתנו חוות דעת על סאבים ברגע שלא שמעתם אותם בתיבה המק'ורית של החברה.

פורסם

אריק, יש לי סאב דומה HED12 של סרווין וואגה. הסאב מותקן בתיבה אטורמה כמו שלך בדיוק.

המקגבר שלי הוא גם MAC אודיו מסדרה Z , רציתי לשאול אותך עלי איזה תדר חתכת את הסאב?

אצלי מעל 50-60 ארץ הסאב מורח.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

סקיילין - לפי מה שאמרו לי וגם דיברתי עם היבואן,התיבה היא תיבה אומנם לא המקורית,אבל נבנתה לפי מידות והמלצת יצרן,מה ההבל בין ה2 אני לא יכול להגיד.

טוסטוס - המתקין עשה לי את כל הכיוונים ובגלל שאני לא כ"כ מבין בנושא אז גם לא טרחתי לשאול אותו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...