Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

לא חסרים פה שאלות על אגזוזים, אבל מכל המיליון שירשורים לא הבנתי את הפואנטה.

האם סופית כזו לאגזוז, בלי שום קשר לפילטר אוויר פתוח וכדומה, רק ליופי ובלי רעש כלל וכלל, יכול להכשיל אותי בטסט?

אם לא ברור, אז אני מדבר על ריתוך סופית מניקל לאגזוז הקיים.

תודה לכולם וסליחה על הבלבול.

פורסם

אני יודע שיש רכבים (כדוגמת ה XS 206) שסופית כזאת על האגזוז באה בילט אין.

אף פעם לא עצרו ולא שאלו גם לא בטסט.

אני מניח שאם זה לא נוצץ מדי ובטוב טעם אף אחד לא יגיד לך כלום....

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

סופית נורמאלית בלי לדים - אין בעיה.

בלאנסר זה בא סטנדארט למשל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תעזבו את המכוניות שיוצאות כך מהחברה, זה לא פייר.

אני ידוע שישנו חוק שאוסר לשנות את מבנהו החיצוני של הרכב, אבל האם דבר כזה "נסלח"?

הרי רעש אין וזה רק למטרות יופי.

פורסם

זה לא משנה איזה רכב.

תשקיע אצל אגזוזן טוב וזה יראה סטנדרטי יחסית וזהו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

באיזה טענה בדיוק אפשר להוריד רכב שהורכבה עליו סופית מהכביש?

הבעלים הקודם של הרכב שלי הרכיב סופית ע-נ-ק-י-ת בקצה הדוד, זה נראה ממש לחלוטין מגוחך, ועלוב.

אבל עדיין, למה שמישהו יוריד אותי מהכביש? שינוי מבנה?! איזה מבנה בדיוק?

אני הייתי שמח לשמוע על בן אדם אחד שהורידו לו את הרכב על סופית ושהרכב לא היה מרעיש כלל. (דוד מקורי)

פורסם

יש איזושהי תקנה שאסור להתקין אגזוז שבולט יותר מ 2 ס"מ מהרכב או משהו כזה,

זה מה שאני זוכר שהורידו אנשים מהכביש כאשר האגזוז לא היה מרעיש אבל ניכר כי הוא לא היה מקורי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

חוקי או לא חוקי לא משחק פה תפקיד.

תשומת ליבם של הבוחנים (שרוב הזמן פשוט לא נחמדים) היא העניין העיקרי! אם זה לא מפריע להם, זה לא יפריע לאף אחד :)

חוץ מזה, בטח ובטח לא התכוונתי לסופית בגודל של אוטובוס (צחוק צחוק, אבל אחרי שראיתי כזו על 206, אני מאמין להכל).

פורסם

תשומת ליבם של הבוחנים (שרוב הזמן פשוט לא נחמדים) היא העניין העיקרי!

בטח ובטח לא התכוונתי לסופית בגודל של אוטובוס

שלום,

אני חושב שקצת הגזמת!

טעות שלי, אם התכוונת לאוטובוס, בעצמו!

אני ראיתי, בגודל של המוביל הארצי, ולא רק סופית, אלא כל האגזוז.:screwy:

סליחה, אני יודע שזה לא קשור לפורום הזה, אך הייתי חייב.

וד"א, כמו שכבר אמרו, אם זה בטוב-טעם ונורמלי, לא ייהיו לכם שום בעיות.

אדרנלין-מאוקטן בשביל זה אנחנו כאן!.ספורט-מוטורי? אותו תירוץ מונוטוני חוק זה חוק! וספורט זה ספורט,וזה רק ספורט.:x רוצים שיפור? רוצים שיפור? תוציאו מהבאגז' את הבוקסות של ההופעה!:screwy:"תעזבו" תמדינה הישראלים ברמה הכנסת דפוקה

• תוכן חדש...