Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי אימפרזה 2004, יד שנייה 41000 ק"מ במכון בבאר שבע (מונדיאל)

תוצאות הבדיקה היו:

1. מנוע, מערכת קירור, מערכת דלק, מערכת הצתה- לא תקין- לנקות מערכת קירור+רדיאטור, קורוזיה בית טרמוסטט

2. מערכת פליטה- תקין

3. סרן קידמי ומערכת היגוי- תקין

4. קפיצים- תקין

5. שלדת מרכב- לא תקין (ליקויים בעלי משמעות נמוכה) תיקון כנף קדמי ימין המחוברת עם ברגים, תיקון דלת אחורית שמטל, תיקון כנף אחורית שמאל.

ליקויים בעלי משמעות שולית- פגיעות בפגוש

6. מערכת בלמים- רפידות קדמיות שחוקות

7. צמיגים- צמיגים קדמיים פגומים

8. מערכת תאורה- לתקן החלפת אורות, מדחס רועש, אין אור מספר

9. העברת כח- תקין

10. מחוונים- תקין

הערות כלליות: פגיעות פח/לחיצות, לבדוק רצועת תיזמון במוסך, מזגן לא נבדק, תאריך מצבר 12/06

קומפרסיה מקסימום 12 מינימום 11 (מעולה לדברי הבוחן)

מה דעתכם? הרכב לא טופל יותר משנה וחצי, כך שחייב לעבור טיפול

פורסם

עושה רושם שהבדיקה טובה - אבל יש לך השקעה לא קטנה ביישור קו:

טיימינג - צריך להחליף (אלא אם יתברר שהוא כבר הוחלף פעם - אני בספק)

צמיגים

בלמים

מדחס רועש - תבדוק במה מדובר יתכן שהוא עומד לסיים את חייו.

מי היה היד הראשונה? פרטי או מוסדי?

פורסם
עושה רושם שהבדיקה טובה - אבל יש לך השקעה לא קטנה ביישור קו:

טיימינג - צריך להחליף (אלא אם יתברר שהוא כבר הוחלף פעם - אני בספק)

צמיגים

בלמים

מדחס רועש - תבדוק במה מדובר יתכן שהוא עומד לסיים את חייו.

מי היה היד הראשונה? פרטי או מוסדי?

היד הרשאונה הייתה ליסינג של ניו קופל, חשדתי בק"מ אך קיבלתי מהם מסמך רשמי שהרכב נמכר לבעלים ב30000 ק"מ, טיפול גדול אני אהיה חייב לעשות וכנראה גם להחליף טיימינג כי הוא לא הוחלף

פורסם

על פניו בדיקת הרכב יצאה תקינה לחלוטין.

למה לא נבדק מזגן? (מדחס לא תקין, אם קיים, עובר את האלפייה).

חובה לבדוק טיימניג ולבצע טיפול גדול (הייתי מרוקן ומחליף נוזל קירור).

פורסם
על פניו בדיקת הרכב יצאה תקינה לחלוטין.

למה לא נבדק מזגן? (מדחס לא תקין, אם קיים, עובר את האלפייה).

חובה לבדוק טיימניג ולבצע טיפול גדול (הייתי מרוקן ומחליף נוזל קירור).

המזגן נבדק, אבל לפי הבוחן הכוונה שהם לא פתחו את הביפנוכו... הוא מקרר היטב וצריך לבדוק למה התכוון הבוחן ביחס לרעש של המדחס, זה לא חייב להיותץ מדחס (המזגן מקרר)

בכוונתי לבצע טיפול גדול וליישר קו כי ברור שהאוטו עבר הזנחה מסויימת

פורסם
המזגן נבדק, אבל לפי הבוחן הכוונה שהם לא פתחו את הביפנוכו... הוא מקרר היטב וצריך לבדוק למה התכוון הבוחן ביחס לרעש של המדחס, זה לא חייב להיותץ מדחס (המזגן מקרר)

בכוונתי לבצע טיפול גדול וליישר קו כי ברור שהאוטו עבר הזנחה מסויימת

דרך אגב, ברשיון הרכב נרשם שהרכב משועבד לבנק הפועלים, בעלי הרכב הבטיח שיסיר את השיעבוד. הבנתי שבדואר בעת העברת בעלות רואים אם יש שיעבוד? האם אני צריך לעשות משהו מעבר לכך ?

פורסם
מה זה הבטיח?

אל תבצע העברת בעלות עד הסרת השעבוד.

זה ברור. איך יודעים שהוא ביצע? האם ברגע שהוא מראה מסמך? האם בדואר ידעו להגיד?

פורסם

בעיקרון בדואר ידעו להגיד.

אבל לכל מקרה, הכי טוב שאפשר זה פשוט ביום של העברת הבעלות ללכת ביחד לבנק ולבקש אישור מהם שהשיעבוד שלהם ירד סופית מהאוטו (+ לבקש את האישור בכתב).

לכל מקרה אפשר אישור ברשם המשכונים, אבל זה לוקח כמה ימים אחרי שהוא יוריד את השיעבוד.

Back to the original - NC again.

פורסם
בעיקרון בדואר ידעו להגיד.

אבל לכל מקרה, הכי טוב שאפשר זה פשוט ביום של העברת הבעלות ללכת ביחד לבנק ולבקש אישור מהם שהשיעבוד שלהם ירד סופית מהאוטו (+ לבקש את האישור בכתב).

לכל מקרה אפשר אישור ברשם המשכונים, אבל זה לוקח כמה ימים אחרי שהוא יוריד את השיעבוד.

תודה, אישור בכתב מהבנק+ בירור בדואר יספיקו

פורסם

יש כאן משהו מאוד מסריח עם עניין השעבוד עם כל הכבוד למצב המכני של הרכב עפ"י תוצאות הבדיקה.

חובה עליך לגשת עם המוכר לבנק,שם משועבד הרכב ולקבל ביד את האישור מהבנק להסרת השיעבוד.

אתה משלם למוכר את הכסף והוא צריך לשלם את יתרת סכום השיעבוד לבנק.

לא הייתי סומך כאן על דואר /דברים דומים.

קיצורי דרך,ישאירו אותך עם רכב משועבד שבסופו של יום יעלה על גרר וילקח ממך ללא התראה מוקדמת ותיגרם לך עוגמת נפש רבה ראה אוזהרת.

מקרה דומה אירע בחברת ההשכרה טאראפיק בחיפה,עד שבעלי הרכב קמו משנתם וגילו בבוקר שהרכבים אינם בחניות ואז התברר שכל הרכבים שנמכרו היו משועבדים.

אני בטוח שכולם הלכו שם לדואר לעשות העברת בעלות ו... מה יצא להם מזה בדיוק ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
יש כאן משהו מאוד מסריח עם עניין השעבוד עם כל הכבוד למצב המכני של הרכב עפ"י תוצאות הבדיקה.

חובה עליך לגשת עם המוכר לבנק,שם משועבד הרכב ולקבל ביד את האישור מהבנק להסרת השיעבוד.

אתה משלם למוכר את הכסף והוא צריך לשלם את יתרת סכום השיעבוד לבנק.

לא הייתי סומך כאן על דואר /דברים דומים.

קיצורי דרך,ישאירו אותך עם רכב משועבד שבסופו של יום יעלה על גרר וילקח ממך ללא התראה מוקדמת ותיגרם לך עוגמת נפש רבה ראה אוזהרת.

מקרה דומה אירע בחברת ההשכרה טאראפיק בחיפה,עד שבעלי הרכב קמו משנתם וגילו בבוקר שהרכבים אינם בחניות ואז התברר שכל הרכבים שנמכרו היו משועבדים.

אני בטוח שכולם הלכו שם לדואר לעשות העברת בעלות ו... מה יצא להם מזה בדיוק ?

אתה משלם למוכר את הכסף והוא צריך לשלם את יתרת סכום השיעבוד לבנק... לא הבנתי את המשפט, אני משלם לבעל הרכב לפני שבוצעה ה.ב ? מבחינתי שיפתור את העניין לבד, ממני הוא יראה כסף רק בה.ב .

פורסם

טוב... הפור נפל, ובמזל טוב אני לוקח את האוטו

אני כמובן אקפיד על כל נושא השיעבוד אך יש לי שאלה מוספת. ברשיון הרכב היה מצויין כי יש שיעבוד לבנק הפועלים, ברגע שהשיעבוד הוסר והרכב עבר לבעלותי, האם אני צריך להוציא רשיון רכב חדש שבו אין תיעוד לשיעבוד ?

• תוכן חדש...