Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי שברולט קווליאר שנת 97' 2200 סמ"ק,ליפעמים שאני לוחץ על דוושת הגז האוטו עושה רעש כזה של דבר שבכאילו מיסתובב ויש כזה קצת רטט,אבל זה קורה לי רק שאני על מצב D (drive)

במה יכולה ליהיות הבעיה?:|

ודרך אגב תקלה הזאתי קרתה אחרי תאונה שעשיתי ואחרי התיקונים של הרכב

יש למישהו מושג מזה יכול ליהיות?

תעזרו לי בבקשה אם יכולים

Honda civic Coupe 95'-My Lov-e-e-e-e=]

פורסם

תתאר קצת יותר את הרעש האם זאת חריקת או תיקתוקים או דפיקות ?והאם הסלד שלל משחק בזמן הרעש?

.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

יתכנו בעיות שקשורות לאירוע הנל, מצד שני, יתכנו בעיות שאינן קשורות, כמו למשל זיוף בפעולת המנוע כצילנדר שאינו משתתף, חור באגזוז, ועוד .

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
תתאר קצת יותר את הרעש האם זאת חריקת או תיקתוקים או דפיקות ?והאם הסלד שלל משחק בזמן הרעש?

.

הרעש שהוא עושה זה כמו דפיקות כאלה

והוא בדרך כלל הוא עושה את זה בתחילת הנסיעה

והסלד לא משחק בזמן הרעש

פורסם

בתאונה שעשיתי ניפגע הצינור של האגזוז והגלגל הימיני בימקום הצורה של הגלגל הפך לאליפסה והגלגל עלה למעלה ואני חושב שהיה בעיה עם הקפיץ

• תוכן חדש...