Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות להזמין מeBay דלתות למבורגיני (דלתות שנפתחות למעלה, מדובר בציר שמעלה למעלה) אוניברסליות

השאלה היא שמפרקים את הדלתות ומחברים אותם מחדש הדלתות אינן אוטומות כמו

שהרכיבו במפעל, האם זה נכון? אם כן במה זה יכול לפגוע?

S2000

פורסם

בימינו, הפורומים הם מאוד מתקדמים. הם מאחסנים שרשורים. עשה חיפוש, יעזור לך הרבה. תאמין לי.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

ולמרות שתמצא את כל המידע בחיפוש , אני ארצה לציין נקודה אחת .

אם תזמין את הקיט הזה , סביר להניח שבאמת תהיה בעיה באטימות של הדלת , הן עלולות להיות יותר מידי אטומות דווקא ברגע שתזדקק לכך שהן יפתחו מהר .

אם לא הבנת את כוונתי , אני מדבר על מקרה של (חס וחלילה לא על אף אחד) תאונה .

היות והקיט אוניברסלי סביר להניח שמדובר בקיט באיכות ירודה , מפאת העובדה שהיצרנית הרציניים מייצרים אך ורק קיטים המותאמים ספציפית לדגם הרכב (אחרת הם היו יכולים לשכוח מלעמוד בתקנים מחמירים ולזכות בתוצאות טובות במבחני ריסוק) .

כמו כן , סביר להניח שידרשו התאמות לא מעטות וההתקנה יותר מידי "פתוחה" לידי המתקין (החשיבות של המתקין גבוהה לא פחות מאיכות הסט) .

לדעתי , או שקונים את הקיטים הטובים ביותר ומתקינים במקומות המוסמכים ע"י יצרן הקיט , או שלא קונים .

זכור שכל הכתוב בגדר סביר להניח והמלצה ,

בברכה ,

גלעד מאנע .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...