Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לראות רכב מסוג טויוטה יאריס T sport שככל הנראה עברה תאונה מאוחר והוחלף הטמבון שלה.

את הביקה הנ"ל עשה מישהו אחר שרצה לקנות את האוטו, במקרה השגתי את המספר שלו ודיברתי איתו והוא טוען כי לרכב יש קצה שלדה אחורי.

מצד שני בעל הרכב מתחייב כי זה לא נכון, ומתחייב לשאת בעלוית הבדיקה במידה וימצא בעיה בגיר,מנוע, שלדה.

בנוסף מצאו כי יש לעשות איזון מחדש לסרן האחורי ואיזון פרונט קדמי.

מה אתם אומרים שווה ללכת לבדוק? או להתרחק?

פורסם

לטעמי, שווה בדיקה.

קח את הרכב לפחח מקצועי שיבדוק על מה מדובר והאם מדובר באמת בקצה שלדה, או אולי תאונה פחות רצינית (או יותר).

מכוני הבדיקה, לא פעם ולא פעמיים נוטים לסטות לכאן ולכאן (בד"כ בהחמרה יתרה בכדי לכסות תחת).

ה- T-SPORT הינו רכב מבוקש מאד וחבל לפספס רכב טוב (לא במחיר של קניית רכב עם תאונת שלדה כמובן).

אז שוב, קח את הרכב לפחח מקוצועי ואמין, בדוק על מה מדובר, אם אכן מדובר בקצה שלדה שאין לה משמעות בטיחותית, הייתי פותח משא ומתן על המחיר, במידה ומדובר על תאונה רצינית יותר- ותר על הרכב!

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

קצה שילדה- הוא מוצג בעייתי מהפן המסחרי של הרכב ולאו דווקא מהפן הבטיחותי.

אם יש קצה שילדה-אפשר לפתוח במשא ומתן על אחוזי הפחתה,אם התאונה מעבר לכך- חבל על הזמן

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...