Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה המחלות של סניק 02 1600?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שאני לא יותר מדי נודניק כי הקפצתי את ההודעה האחרונה שלי מהנושא האחרון שהעלתי לנושא חדש:

אז ככה, אני הולך לראות היום (יום שני) סניק 02 1600 אוטומט, בשיחה עם בעל הרכב נאמר לי שהרכב יד שניה מטופל במוסך רנו והוא יכול להראות לי פלט טיפולים שהרכב עשה במוסך, כמו כן הרכב עבר טסט שבוע שעבר ובעל הרכב מתחייב שהרכב נקי מתאונות.

אז אני חוזר על שאלתי, על מה אני צריך להתמקד בבדיקה? הידע שלי לגבי הסניק הוא די נמוך אז אני באמת אעריך עזרה ממישהו שיש לו או היה לו סניק בשנתון דומה.

דבר אחרון, בעל הרכב דורש 50K שכמובן במקרה ויתגלה פגם ברכב המחיר יקוזז.

תודה על העזרה ואני אשתדל לא להיות נודניק יותר מדי.

פורסם

כמה קילומטרא'ז יש כבר על הרכב ?

בעיקרון כמו כל צרפתיה אוטומטית מאופיינת מבית רנו צריך להישמר מהגיר,שקורס מוקדם מהצפוי בהרבה מקרים ועלות תיקונו או שיפוצו עלולה להגיע בקלות לאיזור ה-10,000 ש"ח ברכב הזה.

מומלץ לבדוק בחברה,האם נעשה טיפול כלשהו לגיר,לבדוק אם יש תקלות במחשב הגיר ואולי אפילו ללכת למכון לגירים אוטומטיים לקבל חוות דעת.

זכור,שבהרבה מכוני בדיקה לא נותנים אחריות על גיר אוטומטי ואתה עלול לשלם במקרה הזה מחיר יקר כיוון שהתיבה הזו מורכבת ולא מכאנית פשוטה אלא יש בה גם אלמנטים חשמליים מסובכים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תיקון הגיר האוטומטי מגיע לעלות של כ 5.5 אלפי ש"ח.

עשיריה זה אולי גיר חדש.. (קרוב ל 15 אם נרצה לדייק..)

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בבדיקה עם בעל הרכב נאמר לי שהגיר במצב מצוין ומעולם לא נעשה לו טיפול, מה שמלחיץ אותי כאן זה שאולי עכשיו הגיר מצויין אבל מה יהיה בעוד מספר חודשים.

על סמך מה שאני כבר הבנתי המחלה הראשית של הסניק זה הגיר? או שיש עוד משהו?

פורסם
תיקון הגיר האוטומטי מגיע לעלות של כ 5.5 אלפי ש"ח.

עשיריה זה אולי גיר חדש.. (קרוב ל 15 אם נרצה לדייק..)

במגאן בחברה לא מתביישים לבקש על שיפוץ הגיר 8000-9000 (תבדוק-0היו הרבה שרשורים בפורום טכני ,אחזקה וטיפולים על הנושא)

אז בסניק,שנחשבת יותר יקרה נראה לך שיותר זול ? ממש לא.

במכוני שיפוץ פרטיים חיצוניים לקרסו המחירים זולים יותר אך עדיין גבוהים מאלו שנקבת בהם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...