Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, נתחיל מזה שכמעט כל מערכת הקרור חדשה, רדיאטור חדש (שלושה חודשים) יוניט מאוור וטרמוסטט חדשים ומיים ירוקים.

עכשיו האוטו לא ממש מתחממם (רק בעליות ארוכות ומאמץ ממושך) אבל בנסיעה שנחשבת שיוט נגיד כביש ירושלים תל אביב האוטו לא יורד מהחצי , ואפילו יש מצבים שהוא עובר בקו אחד את החצי.

היום נסעתי מתל אביב לירושלים וכל הדרך המחוג משחק בין החצי לקו אחד מעל וכשהגעתי לעליות של ירושלים הוא אפילו הגיע לשלוש קווים אחרי החצי!.

למשהו יש מושג מה זה יכול להיות , כי לפני ששמתי טרמוסטט האוטו בנסיעה כזאת היה עומד על הרבע.

פורסם

תאמת, זה שהחליף לי את הטרמוסטט נראה לי לא הוציא אוויר כמו שצריך , הוא הוציא אוויר כשהאוטו מכובה.

אני הגעתי לבית והוצאתי , כמו שאני יודע (לא רק מהברז של האוויר).

בנסיעות קצרות וברמזורים גם כן החום עומד על החצי עם נטיה לקו אחרי.

בדקתי , והטרמוסטט נפתח קו לפני החצי פחות או יותר והמאוור פועל בין החצי לקו אחרי.

פורסם

במידה ולא בוצע ניקוז נכון, ישנו אוויר במערכת מה שייגרום למאווררים להכנס לפעולה מאוחר מדי (יכול גם להיווצר מצב שהם לא ייכנסו בכלל)!

האם המאווררים נכנסים בכלל לפעולה?

פורסם

צריך לבדוק ביסודיות שוב את מערכת הקירור במוסך- זה לא צחוק ואתה עלול לגרום נזק לא קטן למנוע.

כל מה שיכתב כאן לפני בדיקה כזו יהיה ניחוש אבל אם כל המערכת חדשה ישנן שתי אפשרויות:

א- כמו שקודמי אמר -לא בוצע ניקוז אוויר כראוי.

ב- יוניט המאווררר נכנסת מאוחר מידי לפעולה-שוב זה ניחוש בלבד אבל אם זה צריך בדיקה של מקצוען שיראה מתי בדיוק נכנס המאוורר לפעילות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קודם כל, זה שהאוטו היה עומד על רבע, זה לא תקין - הוא פשוט לא היה מתחמם לטמפ' עבודה תקינה.

אם הרדיאטור נקי ותקין - תבדוק משהו חשוב - כיוון עבודת המאווררים.

פורסם
שאלה חשובה: האם החלפת ברכב תרמוסטט או שהרכבת אחד ולפני כן לא היה?

על זה אני יכול לענות לך - לא היה לפני, הוא כתב על זה שרשור לפני כמה זמן.

פורסם

הטרמוסטט שרכשת הוא של 87-92 מעלות ?

איזה נוזל קירור שמת ?

מה קורה מתי שהמזגן שעובד ? איך המחוג חום מגיב ?

המזגן מקורי או מהתקנה מקומית ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
אם כך - די ברור למה הבעלים הקודם הוציא את התרמוסטט, לא?

את התרמוסטט אני הוצאתי בגלל שהוא התפרק כי האוטו התחממם בזמנו בגלל הרדיאטור שהיה מחורר.

קודם כל, זה שהאוטו היה עומד על רבע, זה לא תקין - הוא פשוט לא היה מתחמם לטמפ' עבודה תקינה.

אם הרדיאטור נקי ותקין - תבדוק משהו חשוב - כיוון עבודת המאווררים.

המאוורים עובדים בצורה תקינה - שואבים אוויר מבחוץ לפנים הרכב

הטרמוסטט שרכשת הוא של 87-92 מעלות ?

איזה נוזל קירור שמת ?

מה קורה מתי שהמזגן שעובד ? איך המחוג חום מגיב ?

המזגן מקורי או מהתקנה מקומית ?.

לא יודע מה המעלות אבל בדקתי עם אונו אחרת ושניהם נפתחות באותו חום מנוע.

שמתי נוזל קרור של פרסטו (הבקבוק הצהוב)

לבנתיים נסעתי עם מזגן רק בנסיעות קצרות והמנוע לא התחממם יותר מכרגיל. המזגן מהתקנה מקומית

פורסם

עידכון

הייתי היום במוסך ואמרו לי שהכל נראה להם תקין אבל הוא אמר שיכול להיות שבגלל שעשו חריטה לראש ( אני לא יודע על דבר כזה כיוון שקניתי את האוטו לפני כמה חודשים) אז הראש נמוך מדי ולכן הוא מתחממם , אבל מה שנראה לי מוזר זה שבלי טרמוסטט הוא לא מתחממם (הוצאתי אותו עוד פעם זמנית עד שאני יבדוק מה גורם לבעיה) וגם הנסיעה של האוטו טובה מאוד הוא לא עושה בעיות ככה שזה לא נראה לי בעיה שקשורה לראש מנוע.

נשמע הגיוני הטענה שלו??

לי עלה רעיון אחר, יש מצב שפתיחה מאוחרת של הטרמוסטט גורמת להתחממות של האוטו ??

איזה מעלות של טרמוסטט צריכות להיות באוטו??

• תוכן חדש...