Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת HQ שיש לי היא מחברת JVC דגם KD-G710

קומפוננט קידמי של morel puls 6db 2 way 70 rms

רמקולים אחוריים SOUND STORM 600W אני לא יודע כמה RMS הם

סאב פיוניר 12"

ומגבר 2 ערוצים

שכרגע הכל מחובר אליו, יש לי תוכנית השבוע / שבוע הבא להביא מגבר 4 ערוצים

אבל בכללי איך הרמקולים והמערכת כדאי להחליף את הכול או רק חלק ?

אני עדיין לא כל כך מבין במערכות וציוד

18-09-07_1655.jpg

18-09-07_1653.jpg

23-09-07_0818.jpg

פורסם

לדעתי? להחליף הכל..

תנסה למכור הכל

תביא קומפוננט לקדימה + מגבר 4 ערוצים + סאב + אם יש צורך אז גם רדיו דיסק

בכללי מציע לך לא לקנות כלום לפני שאתה קובע תקציב ומתייעץ איתנו כאן!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אני חושב שקצת נספחת עם תגובה של למכור הכל ..

כאילו שכסף גודל על העצים ועכשיו כל מה שנשאר לו זה רק להחליט מה הוא עושה איתו..

אפשר בהחלט להשאיר חלק מהרכיבים שיש לו הלאה..

הייתי משאיר כרגע את היחידת ראש (שאני לא רואה שום דבר רע בה) את הסאב ואת מגבר 2 הערוצים..

הייתי מחליף רמקולים קדמיים לקומפוננט דוגמאת MOREL PULSE 6 (במינימום. אם יש יותר תקציב אז משהו אחר יהיה יותר טוב) וקונה מגבר 4 ערוצים דוגמאת MAC AUDIO Z4100 להגברה של כל הרמקולים.. אפשרי כמובן להחליף גם האחוריים ל PULSE 6X9 או לחלופין להשאיר את הקיימים ולהנמיך אותם ככה שלא ייגנבו את הבמה הקדמית וישתלטו על הצליל מאחורה..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

אני הייתי ממליץ למכור את המגבר בשלב הראשון, לרנות מגבר של ארבעה ערוצים של JBL או MOREL. לחליף בבוא הזמן את הקומפוננטים לשניים של JBL, ולא לגעת בסאב, כי הוא די טוב. אני הייתי מכניס את הסאב לסגורה, שייתן יותר עמוק ומדוייק.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

תשאיר את הפולס ותחליף את השאר, תשאיר אולי את הHU לבינתיים אבל את השאר רצוי להחליף (אם אתה לא אוהב את הרכיבים כמובן)

אבל לא אמרת איזה תקציב יש לך בכלל - כי אם התקציב יהיה מאוד נמוך אז אולי עדיף יהיה לבינתיים להשאר עם הרכיבים הקיימים ולהחליף רק חלק אחד שלדעתי זה הסאב.

תקציב ונמשיך משם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני הייתי ממליץ למכור את המגבר בשלב הראשון, לרנות מגבר של ארבעה ערוצים של JBL או MOREL. לחליף בבוא הזמן את הקומפוננטים לשניים של JBL, ולא לגעת בסאב, כי הוא די טוב. אני הייתי מכניס את הסאב לסגורה, שייתן יותר עמוק ומדוייק.

1.. למורל אין מגברים, מאיפה הבאת את זה?!

2. הקומפוננט של מורל טוב, אין צורך להחליף.

3. סאב של פיונר טוב? אם הוא אוהב אז סבבה, אבל ככה הסאב לא משהו.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

כל אחד אומר משהו אחר, אבל הכל תלוי במה שהבחור מרגיש שחסר לו במערכת.

trip88, כשלב ראשון הייתי באמת ממליץ לך להחליף את המגבר ל4 ערוצים.

שלב שני אמור לנו מה אתה מרגיש שחסר לך במערכת? באסים? גבוהים? לא שומעים נקי?

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

• תוכן חדש...