Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אני רוכש רכב (רק)חדש 08 ומהחיפושים שלי לא מצאתי משהו מעניין שמושך אותי אפילו בשביל נסיעת מבחן .

עד עכשיו רכבתי על אופנוע כבד והגיע הזמן להרגע קצת .אני מחפש רכב שיהיה מהנה לנהיגה שאני לא ישתעמם ממנו תוך שבועיים ורק ירצה לחזור לR ...

עדיף שיהיה 3 דלתות ,ידני ,מנוע חזק,סאנרוף,בקיצור ספורטיבי יוקרתי עם שוק טוב .

הכי הייתי רוצה מיאטה אבל הרצון של אבא נגמר ב 160K,רצוי קצת פחות

האופציות שראיתי בנתיים ,

polo gti

יאריס t יש חדש?

אם אין אופציות מעניינות אפשר גם 4 דלתות ,

b42000

b3 2000

אימפרזה 2000

המלצות לעוד רכבים יתקבלו בברכה .

תודה

פורסם

אם היה לי תתקציב הזה הייתי הולך בלי להתבלבל על סיאט קופרה R חדשה.

שווה כל שקל ומספק הנאה צרופה. חוצמזה יישאר לך קצת כסף כדי להוסיף לו שטויות.

פורסם

חדש?רק קופרה תיכנס לך לתקציב.אבל היא בהחלט תספק אותך.

אם אתה מוכן להתפשר על שנתון פחות מתקדם אז אפשר לחשוב לכיוון הSTI/WRX

פורסם

מזתומרת אמפרזה 2000? אמרת שאתה מחפש רכב חדש... והb3 מחליף את האמפרזה (רק כמה מדינות היא נקראת כך, בשאר העולם נשארה אמפרזה)

אם אתה רוצה משהו עדין. שניראה טוב, וגם די יוקרתי.. לדעתי ההונדה סיויק טייפ אר החדשה (תעשה חיפוש לא מזמן רשמו עלייה) ניראת לי בחירה מצויינת בשבילך. ותעזור לך לנוח מה r שלך... הכוונה לgsx- r?

בכל מקרה היא ניראת אחלה מכונית וגם שתרצה לחזור ל אופנוע שלך לא תהיה לך בעייה למכור אותה אני חושב.

פורסם

חלאס עם הספקולציות, יש הרבה אופנועים שיש בהם R

סוזוקי - GSX-R

ימאה - YZF-R

קוואסאקי - ZX-R

הונדה CBR

בכל אופן בהצלחה עם החיפוש.

פורסם

R1 :evil:

איביזה קופרה איך לכל הרוחות לא חשבתי עליה ...:?

מחר אני אזמין נסיעת מבחן,תודה לכולם

רק שאלה קטנה, הסאנרוף הכלול במחיר מגיע רק בדגם fr ?ואם כן כמה עולה תוספת זו בקופרה?

תודה

פורסם

הסאן רוף מגיע רק בFR אבל בתקציבך תוכל לבדוק אפשרות לרכוש לאון טורבו שאומנם המחירום שלה קצת יותר גבוה אך ניתן להוציאה בסביבות 160 בעזרת מיקוח...:wink:

הקופרה היא בכלל אופציה מצויינת והדגם המאובזר ביותר ייכנס ב145K וכך יישאר כסף גם לשיפורים.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם מה שאתה הכי רוצה זה מיאטה... למה לא לחפש אחת משנת 2006, עדיין באחריות, אותו דגם של שנת 2008...?

מחירי השוק שלהן פחות או יותר עומדים על 160 ~ 170 למיטב זכרוני...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

חשבת לזנוח לרגע את אופצית החדש?

רכב בן שנתיים-שלוש משתלם הרבה יותר מרכב חדש

במיוחד ברכבים יקרים יחסית (150 וצפונה) שבהם נרשמת ירידת ערך גדולה יחסית (אם כי דווקא בהקשר הזה המיאטה מפתיעה לטובה בשמירה קנאית על המחיר שלה).

אם היה לי את התקציב הזה - אין לי שמץ של ספק שהייתי הולך על מיאטה חדשה ממודל 2006 או אפילו 2007.

ראיתי כמה מודעות לשכאלה עם קילומטרז נמוך - וזאת עיסקה מעולה.

אגב - עוד אופציה - אפשר לקחת את ה-160 של אבא, והלוואת רכב של 30,000 שקל לשלוש שנים, סביב ה-1000 ש"ח בחודש, ולקנות מיאטה :)

---

אמור לי באיזה רכב אתה נוהג, ואומר לך מיאטה

פורסם

אם רכב חדש אז הייתי הולך על FR/קופרה אבל הייתי שוקל ברצינות גם למצוא ספורטיבית שנמצאת שנה על הכביש, לא חסרות כאלה במצב טוב והן כבר ספגו את הירידה במחיר

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בשמחה הייתי קונה מיאטה משומשת ,אבל שתי מכשולים עומדים לי באמצע ההשכבה בכביש הצפון:lol:,

1.הכסף הנזיל מזומן מגיע ל60k בלחץ השאר תשלומים כל חודש,בגלל זה רק חדש בליסינג

2 ציינתי כבר שאני רוצה רק ידני ופשוט אין nc ידנית בלוחות ,ואם יש אז היא יד 3 שרוצים עליה מעל המחירון והיא לא בצבע הנכון :roll:

המצב האופטימלי היה אם הייתי מוצא באוטוסנטר מיאטה 06 יד 1 ,15 ק"מ מזקנה במחירון, אפשרות לתשלומים (אל תתקשרו זאת לא מודעת מכירה:-D) אבל המצב לא כזה לצערי.

פורסם

בהתחשב בעובדה שאין NC אוטומטית בארץ... אתה טיפה טועה.

תקשיב, מיאטה זה רכב יחסית נדיר. אמנם NC פחות משאר הדורות, אבל עדיין נדיר.

אתה לא יכול לצפות שכל יומיים תצוץ לה מיאטה חדשה למכירה.

ראבאק, אני חיפשתי חצי שנה מיאטה ראוייה, הפכתי כל אבן, רדפתי אחרי אנשים ברמזורים, השארתי פתקים, ומה לא.

אתה רוצה תשלומים - תיקח הלוואה.

אתה רוצה מיאטה מזקנה - תמשיך לחפש.

אבל תיסגר על עצמך.

למצוא מיאטה NC בכמה אלפים בודדים מעל למחירון, עם 10 עד 15 אלף ק"מ לשנה, יד ראשונה או שנייה, זו ממש לא משימה קשה.

צריך רק סבלנות ורצון אמיתי לקנייה.

לשם השוואה - תנסה לחפש (וירטואלית) NA או חלילה NB עם אותם קריטריונים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...