Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על חנות התקנות.

עברתי לי היום בתלפיות ברחוב האומן(ממה שהבנתי קאדנס נמצא ב29) ומה שראיתי באזור שם זה רק את DR.SOUND.

האם שתי החנויות האלה בעצם אותה חנות?

פורסם

היום במקרה עברתי שם והסתכלתי, קאדנס זה רדיו מיאמי, הוא בהתחלה של רחוב האומן, החנות לא נמצאת על הכביש היא יותר פנימית אבל רואים אותה מהכביש..

:wink:
פורסם

לא לא לא אתה טועה לגמרי...

ד"ר סאונד נמצא צמוד לפנצ'רית "סופר צמיג" (יש בניהם גם פיצוציה קטנה), קאדנס נמצא בהמשך הכביש (בהנחה שבאת מכיוון הכיכר הקטנה שנמצאת למעלה) - אתה ממשיך על הכביש, עובר את "עוז" חומרי בניין, ואז יש לך פניה שמאלה ותראה שם מתקן לשטיפת רכבים - אחריו תמצא את קאדנס.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
שמאלה בצומת של מפגש השייח או הצומת אחריו?

פשוט תבוא בכיוון שעוז חומרי בניין מצד ימין שלך ותיסע ישר ואז תראה את קאדנס מצד שמאל ליד רכב נוצץ

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

נגיד אתה ברמזור לפנייה שמאלה מכיוון צומת פת לרחוב האומן, מיד אחריו אתה פונה ימינה אתה תראה מתקן לשטיפת מכוניות, קצת אחריו ומצד ימין זה קאדנס.

אם לא תפנה ימינה ותמשיך ישר ותעבור את השייח בקצת אתה תראה מצד שמאל של הכביש את ד"ר סאונד, אם תרצה להיכנס לרחבה תצטרך להתפרסס בכיכר של האומן 17.

יש לך גם את רדיו אורנים בתחנת דלק אורנים.

אם תצטרך המלצה בהתאם לצרכייך, הודעה פרטית.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

מנסיון עם שלושתם! והכרות עם כל המתקינים שלהם

לצלילי אורנים לא להתקרב. (שרות מגעיל. עם יש בעיה, הם מאשימים אותך. והתיקונים שלהם שווים לתחת)

לDR. יש ידע נרחב. אבל הבעיה היא הדחיפת ציוד שלו. הוא ימכור לך מגברים לא מוכרים ( לדוגמא: סיירה) בטענה שהם מדהימים. ויקרים. וכו. ההתקנות טובות, אבל המחירים בשמיים.

לקדנס לא להתקרב. מתקינים בינוניים. עם מעט ידע בתחום. עבודות בינוניות. ציוד סביר מחיר סביר. הבעיה אצלהם היא ההתקנות שלהם. הם משאירים סימנים. ועבודה חפיפניקית.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
מנסיון עם שלושתם! והכרות עם כל המתקינים שלהם

לצלילי אורנים לא להתקרב. (שרות מגעיל. עם יש בעיה, הם מאשימים אותך. והתיקונים שלהם שווים לתחת)

לDR. יש ידע נרחב. אבל הבעיה היא הדחיפת ציוד שלו. הוא ימכור לך מגברים לא מוכרים ( לדוגמא: סיירה) בטענה שהם מדהימים. ויקרים. וכו. ההתקנות טובות, אבל המחירים בשמיים.

לקדנס לא להתקרב. מתקינים בינוניים. עם מעט ידע בתחום. עבודות בינוניות. ציוד סביר מחיר סביר. הבעיה אצלהם היא ההתקנות שלהם. הם משאירים סימנים. ועבודה חפיפניקית.

זה לא מה שMAZDA(3)MAN טוען...

בקשר לDR המחיר באמת גבוהה(לקחו לי 90 להתקנת HU \=). בקשר להתקנה שעשו לי, לא הכי התלהבתי(גם ראיתי אצל אחד אחר שעשו לו).

ואם כולם על הפנים למי אני ילך?

פורסם

^ מצטרף לשאלה.

הייתי בטוח שקאדנס מקצועיים, טוב לדעת שלא כדאי ללכת אליהם.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

ואני יעשיר את הת'רד עם מעט נסיון שיש לי בלהיות חבר בפורום הנ"ל ובאודיו בפרט, ונוסיף על כך את ההכרות שלי עם שאר התגובות של אדון SOUNDMAN:

אני חושב שיסכימו איתי לא מעט אם אני יגיד שאפשר אולי לספור על זוג ידיים בלבד את מספר המתקינים בעולם כולו שכן יגיעו לרמתו וישביעו את רצונו של האודיופיל הנ"ל - כל השאר? מבחינתו לא להתקרב.

אני מעולם לא החשבתי את עצמי לאודיופיל בתחום, מעולם לא הרגשתי שאני שובר גבולות ומגיע לשיאים חדשים בתחום.

אני עושה מה שטוב לי, מה שטוב לי ברכב שלי ומה שטוב לי במערכת שברכב שלי.

לא פעם ולא פעמיים אדון SOUNDMAN קטל בנחרצות את המתקינים של קאדנס - באמת שאין לי מושג למה.

משום מה הוא יותר עדין עם הביקורת על ד"ר סאונד,אז ממש בכמה משפטים אני ינסה לתאר את כמויות השקרים שנדחפו לי שם בתקופה שהייתי פחות בקיא בתחום ואת כמויות הכספים שנשאבו ממני שם.

על קאדנס שמעתי בזמנו ממש במקרה מחבר מאוד מאוד וותיק שלא ראיתי שנים, וכשהגעתי אליו לאחר בעיית שריקת אלטרנטור שהופיעה לאחר התקנה בד"ר סאונד (יניב, אחראי בד"ר סאונד: "אין מה לעשות עם זה...זו בעיה נפוצה עכשיו עם כול מערכות החשמל החדשות של היפניות החדשות האלה), וכשהמתקינים בקאדנס ראו את ההתקנה שעשו לי שם הם פשוט התפוצצו מצחוק!! על שני מגברים של שני ערוצים כ"א הוא שם לי איזה פיוז של 20 או 30 אמפר בתוך בית פיוז משומש ובלוי של דיבורית!! וכיסה את כולו עם איזולירבנד שחור כדי שאולי ייתן תחושה של חדש.

כול כבלי המתח מעורבבים ביחד עם כבלי הסיגנל לכול אורך הרכב.

הוא מכר לי מתאם של 2 זוגות RCA (מנחת בגלל המערכת המקורית) ב 450 ש"ח!!!! הוא מכר לי כאלו שטויות שקשה מאוד להשיג אותם כי המערכות המובנות עדיין יחסית חדישות והם עולים מאוד יקר!! שבוע לאחר מכן שהייתי אצל קאדנס הוא הראה לי בדיוק את אותו מנחת ואמר לי שהוא מוכר אותו ב 80 ש"ח!!

לסיכומו של עיניין - כול ההתקנה שעשיתי אצל ד"ר סאונד - כולה!! הכול פורק מהאוטו, כול חומיר הגלם שלו נזרקו לפח כי הם בכלל לא היו ראויים בכלל להתקנה של מערכת עם מגברים (עובי של כבלי המתח, עובי של כבלי הסיגנל, פיוז, כבלי RCA ועוד...) - הכול הוחלף לכבלים מקוריים של קאדנס, מכול הסוגים - כי זה הסטנדרט שלהם, עם זה הם עובדים.

וד"ר סאונד הרוויח עלי קצת יותר מ 2000 ש"ח במצטבר - שהלכו לפח כיוון שהחלפתי הכול! אצל קאדנס.

מאז אותו מקרה, גם כאן וגם בפורומים אחרים שניהלתי ואני עדיין מנהל אני תמיד דואג לירושלמים שיעשו את הבחירה הנכונה ולא את הטעת שאני עשיתי.

בנאדם שיש לי כבר את הידע בתחום אז כבר לבד יודע לאן ללכת או אפילו לעשות את הדברים לבד - אבל מי שלא מתכוון להשתולל עם סכומים, ולא הופך את הרכב שלו לסוג של מרכבה סימן 4 בשביל להנמיך בעוד דציבל וחצי את רעשי הדרך ברכב שלו - צריך מתקין שלא ישקר לו וישרת אותו בצורה הוגנת ובסופו של דבר, והכי חשוב - ששני הצדדים ייצאו מורווחים ומרוצים.

אגב, לגבי צליל אורנים אני מסכים עם כול מילה שלך - חד משמעית להתרחק כמו מאש!

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
ואני יעשיר את הת'רד עם מעט נסיון שיש לי בלהיות חבר בפורום הנ"ל ובאודיו בפרט, ונוסיף על כך את ההכרות שלי עם שאר התגובות של אדון SOUNDMAN:

הדבר היחיד שאתה לא מסכים זה לגבי קדנס.

אתה מחזק את מה שאמרתי. על DR. שהוא דוחף ציוד. והמחירים יקרים. לגבי ההתקנה הוא יתקין עם חיווט כמו שצריך ושמתאים לציוד המותקן!

קדנס ידחוף לך חיווט עבה מדיי (לרוב קיטים של 4G. ) כאשר אין צורך. וכאשר חיווט של 10G או 8G יספיק.

וזה שזה הסטנדרט שלו זה קישקוש. זה להביא ציוד עם חתימה וטענה שהוא יותר איכותי ויותר יקר (ובשבילו זה יותר זול! )

ובעיקר המותג!

ודבר אחרון.

כבוד! אני לא קיבלתי שם תואר. שמי אלי. כולם אני מניח יודעים את זה. אז תארים כמו אדון. הם לא במקום.

כולם כאן כדי לעזור. ולמנוע מאחרים לעשות טעויות.

בברכת צום קל ושנה טוב אלי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כבוד יש, והמון!!

אני פשוט לא מרבה להגיב כאן ולהתערב בכ"כ הרבה נושאים ולכן אני קצת מתקשה עם לזכור את השמות. אז סליחה.

פורסם

אני חושב שיסכימו איתי לא מעט אם אני יגיד שאפשר אולי לספור על זוג ידיים בלבד את מספר המתקינים בעולם כולו שכן יגיעו לרמתו וישביעו את רצונו של האודיופיל הנ"ל - כל השאר? מבחינתו לא להתקרב.

אני מעולם לא החשבתי את עצמי לאודיופיל בתחום, מעולם לא הרגשתי שאני שובר גבולות ומגיע לשיאים חדשים בתחום.

אני עושה מה שטוב לי, מה שטוב לי ברכב שלי ומה שטוב לי במערכת שברכב שלי.

לא פעם ולא פעמיים אדון SOUNDMAN קטל בנחרצות את המתקינים של קאדנס - באמת שאין לי מושג למה.

משום מה הוא יותר עדין עם הביקורת על ד"ר סאונד,אז ממש בכמה משפטים אני ינסה לתאר את כמויות השקרים שנדחפו לי שם בתקופה שהייתי פחות בקיא בתחום ואת כמויות הכספים שנשאבו ממני שם.

על קאדנס שמעתי בזמנו ממש במקרה מחבר מאוד מאוד וותיק שלא ראיתי שנים, וכשהגעתי אליו לאחר בעיית שריקת אלטרנטור שהופיעה לאחר התקנה בד"ר סאונד (יניב, אחראי בד"ר סאונד: "אין מה לעשות עם זה...זו בעיה נפוצה עכשיו עם כול מערכות החשמל החדשות של היפניות החדשות האלה), וכשהמתקינים בקאדנס ראו את ההתקנה שעשו לי שם הם פשוט התפוצצו מצחוק!! על שני מגברים של שני ערוצים כ"א הוא שם לי איזה פיוז של 20 או 30 אמפר בתוך בית פיוז משומש ובלוי של דיבורית!! וכיסה את כולו עם איזולירבנד שחור כדי שאולי ייתן תחושה של חדש.

כול כבלי המתח מעורבבים ביחד עם כבלי הסיגנל לכול אורך הרכב.

הוא מכר לי מתאם של 2 זוגות RCA (מנחת בגלל המערכת המקורית) ב 450 ש"ח!!!! הוא מכר לי כאלו שטויות שקשה מאוד להשיג אותם כי המערכות המובנות עדיין יחסית חדישות והם עולים מאוד יקר!! שבוע לאחר מכן שהייתי אצל קאדנס הוא הראה לי בדיוק את אותו מנחת ואמר לי שהוא מוכר אותו ב 80 ש"ח!!

לסיכומו של עיניין - כול ההתקנה שעשיתי אצל ד"ר סאונד - כולה!! הכול פורק מהאוטו, כול חומיר הגלם שלו נזרקו לפח כי הם בכלל לא היו ראויים בכלל להתקנה של מערכת עם מגברים (עובי של כבלי המתח, עובי של כבלי הסיגנל, פיוז, כבלי RCA ועוד...) - הכול הוחלף לכבלים מקוריים של קאדנס, מכול הסוגים - כי זה הסטנדרט שלהם, עם זה הם עובדים.

וד"ר סאונד הרוויח עלי קצת יותר מ 2000 ש"ח במצטבר - שהלכו לפח כיוון שהחלפתי הכול! אצל קאדנס.

מאז אותו מקרה, גם כאן וגם בפורומים אחרים שניהלתי ואני עדיין מנהל אני תמיד דואג לירושלמים שיעשו את הבחירה הנכונה ולא את הטעת שאני עשיתי.

בנאדם שיש לי כבר את הידע בתחום אז כבר לבד יודע לאן ללכת או אפילו לעשות את הדברים לבד - אבל מי שלא מתכוון להשתולל עם סכומים, ולא הופך את הרכב שלו לסוג של מרכבה סימן 4 בשביל להנמיך בעוד דציבל וחצי את רעשי הדרך ברכב שלו - צריך מתקין שלא ישקר לו וישרת אותו בצורה הוגנת ובסופו של דבר, והכי חשוב - ששני הצדדים ייצאו מורווחים ומרוצים.

אגב, לגבי צליל אורנים אני מסכים עם כול מילה שלך - חד משמעית להתרחק כמו מאש!

+++++1

HU: ADDZEST DRX9255, AMP: AUDISON VRX 250.2EX

AMP:Helix HXA-1000 QX ,FRONT: Custom made Morel Renaissance WR-W6,Custom made Morel Renaissance CR-101,SUB: ID MAX12

• תוכן חדש...