Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חובת ESP ברכב חדש - מ-2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני בשלי. היכולת האנושית לשלוט על מערכת הבלימה בכ"א מארבעת גלגלי הרכב באופן עצמאי ותוך סינרגיה עם שאר הבלמים, כל זאת בזמנים הנמדדים בחלקיקי שניות, פשוט אינה בנמצא.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Kundason

אני מבין את המחאה שלך לגבי הפגיעה בחופש הבחירה שלך וגדול אני מסכים שלא צריך להגביל את חופש הבחירה שלנו.

אבל במקרה הזה אני מעדיף שהרכבים שמסביבי יהיו יותר בשליטה על הכביש ויסכנו אותי פחות במצבי חירום.

אם ארצה לנתק את ה ESP אמצא את הדרך.

פורסם

היום הלכתי כמידי חודש להחליף צמיגים.

נהג מונית מרצדס מגיע, ואומר שבורח לו האוויר.

הפאנצ'רמעכר בודק את הצמיג, וקובע שיש חור קטנטן שניתן לתקן.

הפאנצ'רמעכר ממליץ לנהג מונית להחליף את כל הצמיגים, כי מצבם נראה נורא.

אני בעצמי ראיתי שהיה צורך להחליף, דחוף מאד. כך שהצמיגאי לא אמר סתם בשביל להרוויח עוד ג'ובות.

הנהג מונית מסתכל עלינו, אני מניד את ראשי לחיוב - והוא מחייך.

"לא צריך, יש ESP." בחיוך רחב, ומלא גאווה.

לדעתי, זה גם מה שיעודד (או ההפך) אנשים להחליף צמיגים רק במקרה קיצוני שהצמיג לא יכול להיות בר נסיעה.

אביחי

פורסם
לדעתי, זה גם מה שיעודד (או ההפך) אנשים להחליף צמיגים רק במקרה קיצוני שהצמיג לא יכול להיות בר נסיעה.

1. אין נהג מונית אחד מעיד על הכלל.

2. מי שרוצה תירוץ לא להוציא כסף ימצא בקלות כזה או אחר. אם לא היה לנהג ESP הוא היה מחליף?! קדחת...

3. אז מה אתה בא לאמר? שעדיף שלא תהיה ESP כדי שיקפידו על החלפת צמיגים...?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
היום הלכתי כמידי חודש להחליף צמיגים.

נהג מונית מרצדס מגיע, ואומר שבורח לו האוויר.

הפאנצ'רמעכר בודק את הצמיג, וקובע שיש חור קטנטן שניתן לתקן.

הפאנצ'רמעכר ממליץ לנהג מונית להחליף את כל הצמיגים, כי מצבם נראה נורא.

אני בעצמי ראיתי שהיה צורך להחליף, דחוף מאד. כך שהצמיגאי לא אמר סתם בשביל להרוויח עוד ג'ובות.

הנהג מונית מסתכל עלינו, אני מניד את ראשי לחיוב - והוא מחייך.

"לא צריך, יש ESP." בחיוך רחב, ומלא גאווה.

אביחי

לא הבנתי את מהות ההודעה הזו..

הדבר היחיד אשר ניתן להסיק מהסיפור הזה הוא שמדובר בנהג מונית מטומטם להחריד..

מערכת ESP אינה תחליף לאחזקת רכב ושמירה על תקינותו וכשירותו המלאה, והכיוון שאותו אתה מתווה נראה רחוק מהמציאות.

מעבר לעובדה שביום הטסט ESP או לא, ללא צמיגים תקינים אתה תהיה בבעיה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני לא חושב שמה שאאוץ אמר אינו שייך . אתם שוכחים שכאן זה פורום רכב , רוב האנשים כאן מודעים לנושא , אבל המון אנשים בעולם מבחוץ לא אכפת להם . אני עדיין זוכר אך שכשהצמיגים שלי הראו סימנים שהם הולכים לגרום לי החלקות כוח לא רצויות , הלכתי לפאנצ'רמאכר , ואז אחד העובדים אצל המוסאכניק שלי אמר לי אם אני יכול לתת לו את הצמיגים כי הם בסדר , והוא לא הבין למה להחליף צמיגים שנראים בסדר (למרות שהם היו מיובשים לחלוטין, והרגישו את זה) . אז בהחלט ,אם לאנשים תהיה מערכת ESP ,הם עוד עלולים לחשוב ,שהיא המלאך שישמור עליהם ,גם אם הם לא יחליפו את הצמיגים עד שיפרדו הרצועות .

לרצון לחסוך אצל די הרבה נהגים אין כמעט גבולות. וכול משהו שיתן להם תירוץ טוב לעשות את זה יבורך מבחינתם

בברכה יהודה

פורסם
אם לאנשים תהיה מערכת ESP ,הם עוד עלולים לחשוב ,שהיא המלאך שישמור עליהם ,גם אם הם לא יחליפו את הצמיגים עד שיפרדו הרצועות .

אותו הדבר אפשר להגיד על כריות אויר וABS ו... כל אביזר בטיחותי

ממילא המגמה היא יותר ויותר רכבים עם יותר אבזור בטיחותי

פורסם
אותו הדבר אפשר להגיד על כריות אויר וABS ו... כל אביזר בטיחותי

ממילא המגמה היא יותר ויותר רכבים עם יותר אבזור בטיחותי

אם אני זוכר נכון, היתה איזושהי מגמה לחשוב שאם יש כריות אויר אז אפשר לוותר על חגורה.

פורסם

ולמה המחירים יעלו? לא אמרו שכל מערכות הבטיחות (כריות אויר, ABS, ESP וכו') יבואו כסטנדרט ואם כן יעלו המחירים אז צריך להוריד על כל זוג כריות אויר ו-ABS כ-1600 ש"ח? :roll:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מאמין שאם אנשים שאוהבים ויודעים לנהוג באמת ירצו, הם ימצאו דרך לעקוף את הesp איכשהו, כי זו סה"כ מכונה.. לא משהו מהחלל החיצון

יש חלום חדש...

פורסם

אני מעדיף לשלוט ברכב שלי בעצמי, תודה רבה, ולא לתת למחשב לעשות את העבודה.

כשתדע לעשות את זה בצורה טובה כמו שהמחשב יודע לעשות את זה בשבילך, באותה מהירות ובאותה יעילות, תוכל להעלות את הטענה הזו.

פוסם פה בפורום לא פעם סרטון מ"הילוך חמישי" על מערכות בטיחות בשלג (מי שלא ראה - מומלץ מאד) ושם לאחר בדיקה והתרשמות מהמערכת, אפילו הכתב שלהם (שלפי ההתרשמות שלי יודע לנהוג יפה מאד) אומר שם, ואני מצטט:"it reacts better then any human could!".

אני מצטער אם זה פוגע לאנשים באגו, אבל לפעמים יש דברים שמחשב עושה טוב יותר.

• תוכן חדש...