Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חובת ESP ברכב חדש - מ-2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אתם חיים תגידו לי??

יהיה esp או לא יהיה esp .. זה לא משנה לאט לאט המחשבים והמערכות תופסות את התפקיד של האדם.

ועוד 30 40 שנה יהו מכוניות שנוסעות לבד ושהמחשב שלהן יסע יותר בטוח מכל נהג שחי עליי האדמות.

ותכלס אני בעד זה , מכונית זה כלי שצריך להעביר אותך ממקום למקום בבטחה.נקודה!

בלי רייסים החלקות דריפטים וכו

אתם רוצים להנות מנהיגה?

קנו מכונית ישנה שאין לה הרבה אותיות גדולות וכבדות

יוגב

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אותו הדבר אפשר להגיד על כריות אויר וABS ו... כל אביזר בטיחותי

זו שטות מושלמת

ממילא המגמה היא יותר ויותר רכבים עם יותר אבזור בטיחותי

לאנשים יש שESP קשורה לנהיגה בטוחה ועובדת על הצמיגים ולכן שם הם יכולים לתרץ , אף אחד לא אומר תירוצים שאפילו הוא מבין שאין שום קשר בין מחט לתחת .

ולכולם אני מציע שתראו סרטים כי אם ESP מפריע לכם , ע"פ הסרטים והמומחים לחיזוי העתיד בסופו של דבר נקבל רכבים שיקבלו אותות מהכביש ומהמכוניות מצדדינו והמכונית והכביש יחליטו עבורינו באיזה נתיב לנהוג ובאיזה מהירות ומתי ואיך לפנות . האדם יחזיק הגה אבל כשהוא ירצה לעשות משהו מסוכן , המערכת תשתלט על האוטו .

מי שירצה ל"נהוג" זה יהיה כ"כ לא חברתי לרצות דבר כזה "מגעיל" וודוחה , יוכל לקנות פרארי ולנהוג בכבישים איטיים עם נסועה מועטה

ואז כמובן שלא יהיהו שום תאונות:lol: (חוץ מהפעמים הבודדות שאיזה משתמש מפגר ו/או האקר יגרום לתקלה בתוכנה ו/או התוכנה תגיע לטעות אנוש שאף מתכנת לא חשב עליה ותתחיל בלופ , ותגרום לתאונה כזו שכול העולם ישתגע )

בברכה יהודה

פורסם

לא הבנתי משהו, נגיד שאני נוסע אחרי משאית, כמו בסירטון ואז נופל מהמשאית מחסום מבטון ששוקל טון וחצי, המערכת מיד ניכנסת לפעולה בולמת גלגל אחורי שמאלי ובום אני נכנס ברכת שעוקף אותי מצד שמאל, או לחילופין, אני נוסע במקום שאני לא יכול לשבור שמאלה כי יש תהום!, איך המערכת מגיבה?.

זה נראה לי מאוד מסוכן הדבר הזה.

פורסם

המערכת לא מגיבה במקומך לצורך עקיפת מכשול. המערכת מתקנת את כיוון הרכב לפי כיוון ההגה שמתבצע ע"י הנהג.

שינוי פתאומי של כיוון הנסיעה או בלימה לא נכונה עלולה לגרום להחלקה ומיד לאיבוד שליטה על הרכב. המערכת מזהה את איבוד השליטה וההחלקה, ומתקנת ע"י בלימה את זוית הרכב בהתאם לזוית שאליה מכוון ההגה.

פורסם

רק פעם אחת ניסיתי לראות איך ESP עובד.

זה היה ב-E46 דיזל.

נכנסתי לפניה במהירות מופרזת, והמשכתי לדחוף את הרכב קדימה, קיבלתי תת היגוי חריף, אבל הוא תוקן תוך שניה (או יותר).

הסיבוב שלקחתי נתן הרבה מרווח ביטחון והרבה מרווח תימרון.

אבל הנהג הממוצע, יחשוב שהמערכת מסוגלת למנוע בצורה אבסולוטית מצבי החלקה, ובמרווח הזמן הדרוש ל-

EPS להגיב, זה יכול להיות קריטי -

בעוד שנהג מנוסה, לא יכנס למצבים שנהג לא מנוסה יכנס.

מה שאני מנסה להגיד, שהמערכת תתן לאחוז מאוד מסויים של האוכלוסיה (וכולי אמונה שאתם מבינים לאיזה קולקטיב אני מתכוון) ביטחון מופרז.

אביחי

פורסם

לפחות השר מופז עושה משהו טוב. ולא רק מינויים פוליטיים, כמו רובם. יבורך! אבל יש לזכור שגם הוא לא טלית שכולה תכלת כן..?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

ותכלס אני בעד זה , מכונית זה כלי שצריך להעביר אותך ממקום למקום בבטחה.נקודה!

בחייאת...

ואיך הגג הפתוח של המכונית בתמונה שליד השם שלך משרת את הפונקצייה הזו...?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

דווקא זכורה לי תגובה עניינית של falou מהעבר הרחוק פה בפורום,

מכוניות בעתיד יהיו כמו סוסים כיום - פעם אמצעי תחבורה פומבי שמתאים לכולם, כיום אמצעי הנאה במקומות מיועדים שמתאים לחלקם...

Back to the original - NC again.

פורסם
ממש לא צעד מבורך.

יש לקדם מכירת רכבים עם מע' בקרת החלקה, ויש לבטל את המיסוי על מע' בטיחות, אבל להכריח אנשים לקנות אותן ?

אני מעדיף לשלוט ברכב שלי בעצמי, תודה רבה, ולא לתת למחשב לעשות את העבודה.

אין בעיה ,תלחץ על כפתור ה OFF.

אני בטוח שברכב כמו מיאטה המערכת ניתנת לנטרול מלא.

פורסם
דווקא זכורה לי תגובה עניינית של falou מהעבר הרחוק פה בפורום,

מכוניות בעתיד יהיו כמו סוסים כיום - פעם אמצעי תחבורה פומבי שמתאים לכולם, כיום אמצעי הנאה במקומות מיועדים שמתאים לחלקם...

זה אכן מה שיהיה.

אבל זה לא אומר שזה לטעמי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קצת שאלה פחות קשורה אבל שמתי לב שברכב של אמא שלי יש נורת ESP כשמדליקים סוויטש ולפי הידוע לי זה רכב שאין לו ESP

הרכב הוא הונדה סיויק ES 2002 מה פשר המנורה?

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

זה בדיוק כמו לפני כמה שנים שבעלי אימפרזות חשבו שאם יש לך 4X4 - חוקי הפיזיקה איכשהו לא חלים עלייך... :?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...