Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במזל טוב התקבלתי לעבודה בחברת היי טק, וכמו כולם קבלתי אופציה לרכב, אותה לקחתי

למעו האמת לא ציפיתי לרשימה ארוכה, והייתי בטוח שאני הולך על רבת המכר, מאזדה 3 שעל אף שהיא מיושנת, היא עדיין נחשבת לחבילה הטובה ביותר, אך התקילו אותי ברשימה מעט ארוכה משציפיתי, וכעת אני זקוק ליעוץ:

סוג הרכב

מאזדה 3 אקטיב 1.6 אוטו'
פורד פוקוס החדשה 1.6 אוטו' 4 או 5 דלת'
מיצובישי לנסר 1.6 אוטו'
סוזוקי ליאנה 1.6 אוטו' 5 דל'
פיג'ו 307 1.6 אוטו'/סיטרואן C4 1.6 אוט'
רנו מגאן ביזנזס 1.6 אוטו'

כאמור אני מכיר טוב את המאזדה ויש אותה לחברים שלי, ופרט למזגן מעפן היא מאוד מוצלחת ובעלת ביצועים טובים (ביחס לחבורה), הפוקוס ידועה כעגלה ברמה מעצבנת, והמיצובישי.... מיושנת זה לא מילה, אל הליאנה אני גם לא מוכן להתקרב, המגאן מעט משפחתית וסתמית מידי בשבילי, והפזו' גם מוחלפת בקרוב וגם עגלה, מה שמשאיר את ה C4 בודדה מול המאזדה הפופולרית והמוצלחת.

עכשיו, מאחר ומדובר ברכב ליסינג, אז האמינות היא לא פונק', אני בחור רווק וצעיר שאוהב לנהוג, ואני בכל זאת חשבתי על הסיטרואן כרכב יותר מפנק, וכאן השאלה היא כמה גדולים הפערים בין הסיטרואן למאזדה, האם אני ארגיש ממש בהבדלים? לצערי אין לי זמן לצאת לנסיעת מבחן ולא אוכל לבדוק בעצמי את הסיפור.האם לקחת את הסיכון וללכת על ה C4, או ללכת עם העדר ולקחת את המאזדה 3 ?

אשמח לקבל בעדים ונגד נוספים.

תודה מראש,

גילעד

פורסם

המאזדה זריזה יותר מה- C4, אבל לא בהפרש אדיר, בניגוד לשמועות. לא בגלל שה- C4 כזה מטוס רציני, אלא בגלל שהמאזדה שמנמנה אוטומטית עם מנוע 1.6 לא חזק במיוחד. תדמית הזריזות שלה באה, בין השאר, בגלל רעש מנוע די נוכח (שמצטרפים אליו במהירות גבוהות גם רעשי רוח וצמיגים).

ב- C4 בידוד מרעשים טוב בכמה רמות, מערכת ESP (שהיא לבדה שיקול מנצח, לטעמי), בקרת שיוט, מגביל מהירות אוטומטי, רדיו נשלט מההגה ומזגן טוב יותר.

שתיהן לא ממש נוחות. מבין שתיהן ה- C4 נוחה יותר, אבל המגאן והפוקוס נוחות ממנה.

אני לא מוצא מקום להתלבט. אילו דובר בתיבה ידנית, הייתי שוקל מחדש, אבל לא מדובר.

C4.

פורסם

אבי התלבט באותה שאלה (כמו חצי ממדינת ישראל) כאשר הגיע זמנו להחליף את הסקודה אוקטביה (המצוינת) שלו. מכיוון שיש בחברה שבה הוא עובד את כל הרכבים הנ"ל- קצין הרכב נתן לו לנסות את רובם. בסוף הוא החליט לקחת קורולה (לא יודע מה עבר לו בראש) אחרי שהוא ניסה את המאזדה 3, פורד פוקוס ורנו מגאן. בזמן ההמתנה לקורולה הוא קיבל רכב זמני- סיטרואן c 4 והחליט חד משמעית לבטל את הקורולה ולהזמין c4 חדשה. יצא לי גם לנהוג על הרכבים שהוא הביא מהעבודה וגם אני מסכים שה c4 היא המוצלחת מכולן. וכן, יש לה esp, רדיו mp3 נשלט מההגה ובקרת שיוט. לדעתי זו הבחירה הטובה ביותר, כאמור על סמך ניסיון.

בהצלחה.

פורסם

חברה, ממש תודה לכם, ואכן C4 אני אזמין ביום א'

הרכב הראשון עליו נהגתי היה ה ZX aura של אמא שלי (96) וזה היה כיף של אוטו

אני מצפה בקוצר רוח לC4... :-D

פורסם

גם אני עם כל השינאה שלי לצרפתיות הייתי לוקח C4.

רק כי זה ליסינג. *** עריכת ההנהלה: הוא לא שאל על רכישת רכב פרטי, ולכן רצוי שתתאפק אפילו שאתה מרגיש צורך בלתי נשלט לדחוף את תאוריית תרבות העדר שלך, לפיה גם אם המכונית מצויינת, אסור לקנות אותה כי היא צרפתיה. ***

גם אני קיבלתי רשימה דומה , העדפתי לקנות את ה GTI במקום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בשנה האחרונה חלפו תחת ידי כל ה1.6 בגירסאות הליסינג/ השכרה

מזדה 3- צפופה מאחור ומנוע רועש, מזגן חרא- לא אהבתי במיוחד אבל זו פשרה טובה

פוקוס- יציבה בערך כמו הומלס שיכור ביום רע, זורקת אחוריים לרוב (והיום יצא לי לנסוע על פוקוס חדשה עם 500 ק"מ של חבר- זוועה פשוט)

מגאן- מגושם וחסר חן, ממש לא עשה לי את זה

אימפרזה- נהנתי בעיקר מהמזגן למרות שהרכב אלכוהליסט בעירוני (לא רלוונטי)

C4- הרכב הנוכחי שלי בשבועים האחרונים (ליסינג של אמא), הכי הרבה אוטו מכל הקטגוריה, הגה מעצבן עד שמתרגלים, המון פיצ'רים נחמדים (מחשב וכו') ואוחזת את הכביש כמו מסטיק דבוק לנעל (205/55*16)- הבחירה שלי

לנסר- עוד יפנית משעממת שלא שווה להרחיב עליה

בקיצור C4 אם זה ליסינג (במצב אחר אולי לא בגלל השווי בתור משומשת)

*** עריכת ההנהלה: כנ"ל. הוא שאל על רכישה ? לא, נכון? אז למה דחוף לך לענות תשובה לשאלה שאיש לא שאל ? ***

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אמת גם אצלי בפרטי לא הייתי נוגע בצרפתיות בכלל כרכישת רכב חדש פרטי

*** עריכת ההנהלה: כנ"ל. מה יהיה? הבנת הנקרא, מכיר ? ***

אבל כליסינג שכל הטיפולים מהחברה הייתי הולך על הC-4 רכב נחמד מאוד ונוח...עד שמתחילים התקלות

לעובד שלנו יש C-3 דיזל אוטו מהיר ודי נוח אבל מבקר המון במוסך!

אמממ..תבדוק מה לגבי הטויוטה קורולה החדשה איך זה לא בקטגורייה שהציעו לך?

רכב איכותי ומפנק ביותר

:roll:

• תוכן חדש...