Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונדיאו - יחי המלכה החדשה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה בדיוק "שנת בצורת" השנה?

בשנה האחרונה שוברים פה שיאים של מכירת מכוניות בצורות מטורפות..

לפי הערכות יגיעו השנה ל200,000 כלי רכב חדשים שהממוצע בשנים האחרונות עומד על איזור ה150,000..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שנת בצורת מבחינת שפע דגמים. 3 כבר ישנה כמו כן גם 6. פוקוס חודשה, מונדיאו הישנה לא נמכרת. עכשיו מביאים 6 חדשה מונדיאו חדשה, 2, S-MAX ... אפשר רק לבכות כשרואים את האווחים של היבואנים.

שיוריד את מחירי מאזדה 2 מתחת ל100 אלף, תכניס את מאזדה 3 1.6 לרמת רישוי 1.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
שיוריד את מחירי מאזדה 2 מתחת ל100 אלף, תכניס את מאזדה 3 1.6 לרמת רישוי 1.

ז"א תורידו את המחירים!!!

כנ"ל לכל היבואנים.

שמי יוריד מה?

מה אתה בא בטענות ליבואנים?

הם אשמים שהמדינה שלך לוקחת יותר מ- 100% מס על רכישת רכב?

פורסם
לא בארץ. כאן היא הפסידה מראש.

וכי למה? בתור אחד שהיה באולם תצוגה בתל אביב אתמול אני אומר לך שהוא היה מפוצץ באנשים וגם היו כאלה שכבר הזמינו את החתיכות הראשונות שיגיעו ב-10/10 (לפי דעתי טיפשים, שיחכו ל-6 החדשה ולנסיעת מבחן).

פורסם
שמי יוריד מה?

מה אתה בא בטענות ליבואנים?

הם אשמים שהמדינה שלך לוקחת יותר מ- 100% מס על רכישת רכב?

אולי לא שמת לב אבל רווח נקי של דלק מוטורס ברבעון האחרון הסתכם ב120 מיליון.

משמעות הדבר כ10-6 אלף רווח נקי על כל רכב שהם מוכרים. בחישוב של 120 מיליון לחלק לכ12 עד 20 אלף מכוניות שהם מכרו ברבעון.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

קשה להאמין שהיא תהווה יריב ראוי למזדה 6 שהישראלים התאהבו בה כל כך.

מי שזוכר בזמנו המזדה 6 עשתה פריצת דרך רצינית בזכות בקליות שקופות שהגיעו כסטנדרט בזמנו.

אני עד היום מאמין שזה מה שנתן לה את הפוש השיווקי הזה שהיה שמור עד היום רק לחובבי הרכב המשופר,

חיצונית לפחות.

חבל הרכב נראה מדהים, במיוחד אחרי שנהנתי מאוד לנהוג במונדיאו הקודמת.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
קשה להאמין שהיא תהווה יריב ראוי למזדה 6 שהישראלים התאהבו בה כל כך.

מי שזוכר בזמנו המזדה 6 עשתה פריצת דרך רצינית בזכות בקליות שקופות שהגיעו כסטנדרט בזמנו.

אני עד היום מאמין שזה מה שנתן לה את הפוש השיווקי הזה שהיה שמור עד היום רק לחובבי הרכב המשופר,

חיצונית לפחות.

חבל הרכב נראה מדהים, במיוחד אחרי שנהנתי מאוד לנהוג במונדיאו הקודמת.

רכב זה לא רק מראה.מה שמאוד אהבתי במונדיאו זה כל הגאג'טים.

לא ניראה לי שמאזדה תשתווה למונדיאו מבחינת הגא'גטים וכו'.

פורסם
וכי למה? בתור אחד שהיה באולם תצוגה בתל אביב אתמול אני אומר לך שהוא היה מפוצץ באנשים וגם היו כאלה שכבר הזמינו את החתיכות הראשונות שיגיעו ב-10/10 (לפי דעתי טיפשים, שיחכו ל-6 החדשה ולנסיעת מבחן).

אכן כמו שכתב מי שמעלי המונדיאו, לפחות הדגם הנוכחי היה רכב מעולה, אבל משום מה בארץ לא הלך לו משהו. שמתי לב שמונדיאו ניתן למכור בארץ בשלושה מצבים: א: בהפסד ב. בהפסד ענק ג. בהפסד עצום. וחבל מאוד שכך. נקווה שלמונדיאו החדשה ילך יותר טוב בארץ.

פורסם
אולי לא שמת לב אבל רווח נקי של דלק מוטורס ברבעון האחרון הסתכם ב120 מיליון.

משמעות הדבר כ10-6 אלף רווח נקי על כל רכב שהם מוכרים. בחישוב של 120 מיליון לחלק לכ12 עד 20 אלף מכוניות שהם מכרו ברבעון.

אז דלק באמת הרוויחו המון פשוט כי העדר אוהב מאזדה ורכש אותה בכמויות מטורפות- אזי גם הרווח בהתאם.

כל היבואנים בארץ מרוויחים בסופו של עניין, חלקם יותר וחלקם פחות.

אבל אם מלכתחילה המס לא היה כה גבוה, אז הם היו מרוויחים את אותו רווח ואנחנו היינו רוכשים רכבים במחירים יותר שפויים!

הכל יחסי.

פורסם

יום שישי הייתי בסוכנות וראיתי את הרכב,מבחינת המחיר ,בחבילה הבסיסית לא נותנים יותר מדי וגם לא מנוע חזק יחסית למתחרות ,מה שכן בגרסת הדיזל אם אתה יושב בתוך הרכב לא יהיה כל כך קל לזהות שזה דיזל (שקט מאוד בפנים) אבל לרמת הגימור trend-x הם זילזלו ובגדול ,נתחיל בזה שאין קסנון,נמשיך בכך שכשפותחים את מכסה המנוע יש מוט במקום קפיצים הידראולים (יש להורים מונדיאו 2003 ובה יש קפיצים),במקום ריפוד עוד מקבלים כיסא עם אלקנטרה ומעט עור בצדדים רק בשביל ההרגשה הטובה והדבר הכי חשוב המחיר ,196,000 למונדיאו (אהה וגם אין ג'יפיאס ) קפצו שנייה לביואיק ותראו שבאותו המחיר בידיוק מקבלים ביואיק .תעשו חישוב קל מאוד מה הייתם מעדיפים בחנייה במחיר הנ"ל.

פורסם
זה רק אני או שהמונדיאו ממש מזכירה את הרנו לאגונה? (שתיהן מכוערות בטירוף)...

זה לא רק אתה :-)

גם לי במבט ראשון העיצוב הזכיר את לגונה. פנסי חזית דומים מאוד וגם במבט מהצד קווי הדופן והפנסים האחוריים מזכירים אותה.

יואב

יואב :arrow:

פורסם
קפצו שנייה לביואיק ותראו שבאותו המחיר בידיוק מקבלים ביואיק .תעשו חישוב קל מאוד מה הייתם מעדיפים בחנייה במחיר הנ"ל.

לביואק קהל לקוחות שונה וקשה לי להאמין שיש הרבה אנשים אשר יתלבטו בין שני הרכבים הללו.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...