Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובמדיה דיירקט?

דבר עם השכן,תסביר לו את העניין,לפי הבנתי הוא חונה על 2 חניות 10 ו 11,דבר איתו שיחנה באמצע,או שתחנה אתה חצי חצי על 11 ו 12.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דיברתי אתמול ,צחק לי בפנים ואמר "היה בסדר".

קיצר נימאס לי ,כבר דאגתי להשאיר לו שקע מכובד בדלת וגירוד צבע ושיעיז לדבר.:evil:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

יופי, עכשיו אתה לא יותר טוב ממנו. פשוט מחליא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כניראה שבישראל ככה זה עובד,אין יותר מדיי מה לעשות רוח ולהתבכיין,או לחילופין לדבר יפה עם השכן [כמה וכמה פעמים]

אם הדפיקה והגירוד צבע מרגיע אותי -אז ,אני את שלי תרמתי.

שכן חולרה כזה מגיע לו יחס שווה ,ואין טעם להתייפייף ולנהוג כלפיו בכפפות של משי,הרי כבר מהממשלה,בצבא,בעבודה ובחיי היום יום אנו למדים שהכל במדינה הזו הולך בכח, ובנימוס יותר מחרבנים עלייך.

אוליי עכשיו זה הופך אותי להיות כמוהו אבל אותי זה מרגיע שעכשיו פגעתי לו בריכוש לאחר שהוא פגע לי,ודיבורים יפים רק גרמו לו להתרברב.

אוליי אתה צודק ודברייך נכונים לארץ אחרת בה יש אנשים מתורבתים עם כבוד אחד לשני,בישראל זה לא עובד-הדרכים הפחות נעימות הם אילו שעוזרות במדינה הזו.

פורסם
יופי, עכשיו אתה לא יותר טוב ממנו. פשוט מחליא.

זה לא מחליא, בסה"כ הוא נתן לישראלי שבו לצאת החוצה.

לכל אחד יש את נקודת השבירה שלו - גם לך וגם לי. נחמדים נחמדים עד שמתפוצצים.

ואלה שלוקח להם זמן רב הכי מפחידים.

haters will hate

פורסם

לדעתי לא נקטת בפיתרון טוב, כי הוא תמיד יכול לעשות לך נזק יותר גדול.

וכפי שזה נראה, הרכב שלך יקר לך הרבה יותר ממה שהרכב שלו יקר לו...

היה שווה לנסות לדבר איתו עוד הפעם, רק לקחת את בנצי איתך.

פעם אחרונה שמישהו עצבן אותי זה מה שעשיתי... :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

דיבורים לא עוזרים אצלו[הוא פולני קשה]

לא ניראה לי שהוא יעשה נזק גדול יותר לרכב שלי שכן אם הוא יעשה אז אני מצוייד היטב ברעיונות ובחומרים מסוכנים.

פעם הבאה שאני ימצא נזק לרכב שלי ממנו אני יפעל בחומרה כנגדו.

כניראה שבמצב כזה צריך לקחת את החוק לידיים,שבמקרים כאילו החוק פשוט לא עושה מאומה ואף צוחק בפניו של האזרח התמים אשר רוצה צדק.

ולכל היפיי נפש והאצילים שפה:כאשר לכם יקרה מקרה דומה ,אתם תראו שמילים ודיפורים יפים לעולם לא יביאו את הפיתרון והצדק .

אני לא קורא פה למרוד בחוק ולקחת ממש את החוק לידיים,אך במצבי האישי בו השכן פשוט זורק עליי ז*ן ,אני לא יעבור לסדר היום ואני אדאג למרר ולפגוע בו במידה כפולה מזו אשר הוא פגע בי!

פורסם

אתה כ"כ מצחיק אותי.

יש לי אותו המקרה, רק שהשכן נכה, משמע: מסכן, אסור להתקרב אליו.

השכן שורט לי את המכונית כאילו אין מחר, כאשר הייתה לי אזעקת ביפר, היא צלצלה כמו משוגעת וישר באו צעקות מחלון ועדיין שום דבר לא עוזר.

כאשר ביקשתי שבמקום להחנות במכה אחת, ייקח עוד נסיון להחנות וכך יחנה באמצע החניה שלו וכך יווצר מצב שישאר מספיק רווח פתוח את הדלת ולצאת כמו מלך והכי חשוב, לא לשרוט לי את הדלת, נענתי בבוז אחד גדול.

השכן כל הזמן חנה צמוד לקו המפריד, על הקו המפריד עד שהוא עבר בסנטימטר את הקו החוצה בין שתי החניות. לזה חיכיתי, חסמתי את החניה שלו ופשוט הייתי נחוש בדעתי שהמכונית לא תצא משם, אלא רק עם משטרה ויהיה מה שיהיה.

בסוף השכן בא, צעק ואני פשוט טרקתי לו את הדלת בפנים. אה...כן...אני חי עם ההורים, קצת לחץ נפשי ממנה והופ האוטו זז. בכל אופן, לפחות כיום, הוא לא מחנה כך את המכונית שלו, כי הוא יודע מה יקרה בפעם הבאה.

אני לא אומר שחסימה עוזרת, אבל לפחות אני שמח שאני לא היחיד שמלונן על שריטות.

הכי מצחיק זה שההורים שלי אומרים שאני חי בעולם משלי ושריטות על האוטו תמיד יהיו. אז נכון, אני מסכים איתה, יש פה מספיק חלאות בארצנו הקטנטונת, אבל מתחת לבית? זה כבר סיפור אחר. אני לא צריך וילה בשביל לראות את האוטו באותו מצב שהחנתי אותו אתמול.

פורסם

אז זה הקטע,אצלי דיבורים וחסימה של דלת אל דלת לא עזרו[הדפוק ניכנס מהדלת של הנוסע ליד,פשוט מעורר רחמים]

לכן אני נוקט נכון לעכשיו בפעולות של חבלה ברכושו האישי בעיקבות חבלה ברכושי הפרטי במו ידיו.

פורסם

תמיד טוב לתעד את הפעולות הלא חוקיות שלך בפורמט כתוב שמאות אנשים (לפחות) קוראים ברגעים אלו ממש

הייתי אומר לך פשוט להדפיס את השירשור ולתת לא לקרוא אבל זה לא יוביל לטוב

עדיף שתכתוב לו מכתב ראוי

פורסם
אני לא צריך וילה בשביל לראות את האוטו באותו מצב שהחנתי אותו אתמול.

בדיוק בגלל זה יש לי חנייה פרטית שאף אחד חוץ מאבא שלי לא חונה לידה.

בדיוק בגלל זה אני לא אקנה בחיים בית בלי חנייה פרטית נורמלית או עדיפות לבית פרטי.

ואני לא צוחק.

זה עצוב כמה שזה נכון.

במדינת ישראל של שנות ה 2000 - זה בדיוק מה שאתה צריך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
תמיד טוב לתעד את הפעולות הלא חוקיות שלך בפורמט כתוב שמאות אנשים (לפחות) קוראים ברגעים אלו ממש

הייתי אומר לך פשוט להדפיס את השירשור ולתת לא לקרוא אבל זה לא יוביל לטוב

עדיף שתכתוב לו מכתב ראוי

נו עוד אחד שחי בסרט,לא נתתי פרטים שלי,שלו,מגורים.ותאמין לי,עליי שהבחור שלנו לא מכיר את הפורום הזה והקירבה שלו למכונית מסתכמת בלפתוח דלת ולדפוק לזה שלידו את הפח.

### הערה לא ראויה נמחקה, וניתנה התראה בגינה ###

לגבי לכתוב לו מכתב ראוי-אם פנים אל פנים בפניה מנומסת הוא מזלזל ,קל וחומר שמכתב פה לא יעזור.

ושוב אם זה היה קורה לך [בדיוק כמו שתיארתי] והיה לך ערך סנימנטלי לרכב שלך -האמן לי היית פועל כמוני אם לא יותר.

פורסם

עכשיו הנימוק שלך הרבה יותר משכנע

תהיה בריא ותזהר מאשכנזים ששומעים אריק לביא

עכשיו יש לך גושפנקא להרוג אותו

נ.ב

זכית להכנס לחתימה

הייתי ציני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...