Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי,אני גר בבניין משותף,אני מחנה בחנייה של זוג מבוגרים שאין להם רכב[בהסכמתם]ומימיני ישנו בחור מרגיז אשר מחנה את הרכב שלו [מצובישי טרנזיט] ולרוב הוא נוהג לחנות צמוד מאד אליי ואני נאלץ להחנות על גבול הפס הלבן שמשמאלי,דיברתי איתו בעבר וזה עזר ליומיים,לאחר מכן ניצמדתי אליו 6 סנטים דלת אל דלת-גם זה עזר ליומיים.

והיום בבוקר אני נוסע לתדלק ורואה בדלת ימין הקידמית מן שקע קטן עם צבע שחור של הדלת שלו.

אני לא אוהב לעשות הרבה רעש ונימאס לי להתבכיין .ואני כבר מתחרפן ועל סף לאבד שליטה[הבאתי כבר מהצבא חומר ממיס צבע ,שעוד רגע אני על הגבול של לפנק לו את הצבע ברכב,או להשאיר לו גם "נשיקות איקי" על הפח.

ייעצו לי בבקשה רעיונות טובים יותר לפני שאני מחבל לו ברכב.

בתודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

א. אל תחבל בשום פנים ואופן! זה רק לרעתך.

ב. קח את פרטי הביטוח שלו, ותתבע אותו. למרות שזה נזק של כמה עשרות/מאות שקלים(לא ראיתי - לא בטוח), אבל הוא ילמד לקח, מה זה לא החנות רכב צמוד מדי, והוא יידע שתתבע אותו אם הוא יעשה ככה!

ואז - פיניטו לקומדיה.

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

לתבוע אותו?

הבחור הוא עורך-דין,וסביר להניח שיצא ללא פגע.

חשבתי אוליי להתחיל להחנות כמוהו [כמו חוראני שמחנה סמי טריילר בחנייה בייתת] ולהחנות לו עקום ו"לגנוב" לו מהחניה כמו שלפעמים הוא עושה לי.

אגב אני חונה בחניה מס 12,הבחור מחנה על חנייה מס 11 שבעצם הוא גר בדירה מס 10[חנייה מס 11 שייכת לאישה מבוגרת שגם ללא רכב].

פורסם

אתה יכול לפנות לגורמים ממשלתיים, כדוגמאת משרדי הטאבו. הם יבואו, ויחסמו לו את החניה. (מניסיון. גם לי היתה שכנה שלא היה לה אוטו, והשכן החוצפן חנה שם, דפק לי כמה פעמים את האוטו. תבעתי אותו. יצא סכום התיקון של הרכב, וגם נסחמה החניה, עד שירשם שלשכנה יש אוטו. רק קרובים שלה, יש להם מפתח לעמוד...)אז תפנה, ותראה מה אתה עושה.

לכל המעוניין! אני בונה מאגר מערכות סאונד לרכב. המאגר יהיה מוכן תוך כמה שבועות ספורים (הוא שליש מוכן...)

פורסם

יש לי שאלה דומה:

החניה בבנין שלנו היא משוטפת, לכל אחד יש חניה שלו בטאבו, או קיי? יוצא ככה שלפניי אין חניה מסומנת, אבל יש מקום לרכב. אם חונים שם זה לא מפריע לאף אחד, אבל בעקרון לא תוכננה שם חניה. הבחור שחונה שם הוא ועד הבנין, יש לו שתי מכוניות, הוא מחנה ככה שנים. אני די חדש בבנין וזה מאוד מעצבן אותי (אני בחור עצבני בחיים). פשוט מרגיז אותי שכל יום יש את הרכב שלו לפני הרכב שלי, שאין שם בעצם חניה. איך אפשר להשפיע שלא יחנה שם בכלל? והוא עוד כל פעם מתעצבן ועושה בלאגן אם מישהו אחר חונה שם :lol:. הדיבורים לא עוזרים ולחבל אני לא רוצה......

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

עלה במוחי רעיון שיכול לעזור ולמנוע ממנו "יפה" ובאילוץ להחנות ישר ונורמאלי כמו בנאדם טוב ולהשאיר מקום ראוי לפתיחת דלתות.

הרעיון הוא:

לקחת 3 לבנות של שפת מדרכה-כמו הלבנות האפורות המרכיבות את שפת המדרכה בתמונה מס 1.

ולסדר אותם בשורה על פס החניה הימני בתמונה מס 2.

כך מה שאני ירוויח זה שהבחור המעצבן [עם הסטייה המוטורית שלו להיצמד לשמאל] יצטרך להתאמץ טיפה ולקחת סיבוב גדול יותר כשהוא ניכנס שמאלה לחניה וכך אין מצב שהוא יגנוב לי מהחניה או יחנה צמוד מאד.

מה דעתכם?

זכותי לעשות זאת נכון?[הכוונה שאין איזה חוק מתחת לאדמה אשר ימנע ממני לבצע זאת ובכך לשמור איכשהו על הרכב ועל הצורך להחנות בנוח ובשקט.

Resized untitled.jpg

Resized 2222.jpg

פורסם

אין ממש אם מי לדבר,הבנאדם ישכיל לגג יומיים 3 ואז יחזור על הטעויות חלילה.

זה או לעשות את מה שאמרתי או לפגוע לו ברכב או לנקוט כלפיו באלימות[לצורך השלכות החוק הדפוקות במדינה שלנו,אני מעדיף לנקוט באומציה הראשונה ]

לצורך העניין זו חנייה שלי[לא בטאבו,אבל בהסכמה ברורה של הבעלים ] אז למה אני צריך לבקש אישור בכלל? אני מניח את הלבנות על הפס חנייה שלי.

הוא לא יכול להגיד לי כלום כי:

1.הוא לרוב מרבה להחנות כמו חיה ולגנוב לי מהחניה.

2.הוא כבר עשה לי נזק ברכושי הפרטי.

3.חניה מס 11 ,מה לעשות -לא שייכת לו,וכניראה בעיה מוטורית קשה מאלצת אותו לפזול לחניה הזו במקום לחניה מס 10 אשר שייכת לו.

פורסם

ניסית לדבר עם הבעלים של חנייה מס' 11?

אתה יכול לשים אבני שפה, הוא יכול להזיז אותם.

מצד שני, אתה יכול לשים כמה אבנים כאלה לרוחב חניה 11, מה שיגרום לו לחנות בחניה 10 עד שימצא הכח להזיז את האבנים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני חושב שאתה צודק, והדבר הראשון שבאתי לכתוב לך, איך שקראתי מה הבעיה, הוא לארגן כמה איטונג ולהפריד בין החניות.

החנייה היא לא מתחת לבניין, אלא על הרחוב, אני מבין נכון? (לפי תמונה מספר 2). אם כך אז לא צריך לשאול את ועד הבית. אני הייתי הולך קצת יותר רחוק ובונה שתי שורות של לבנים.

בהצלחה!

*עריכה- אם זה לא יעזור, תארגן קוצים חד כיוניים, כמו בחניונים :evil::-)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

החניה היא לא ברחוב אלא במתחם חניות פרטי מתחת לבניין השייך לדיירי הבניין.

פורסם

גם אם תשים אבן שפה, ברגע שהוא יפתח את הדלת הוא יפגע לך ברכב, והוא יפתח אותה בגדול כי הוא יודע שהוא רחוק כי יש לבנה שמפרידה בינכם.

אני אישית הייתי תופס אותו ואומר לו שנמאס לי לדבר יפה, אני מעדיף לשמור על שכנות טובה מאשר לריב על זוטות אבל הרכב יקר לי וכמו שהוא היה מתעצבן אם הייתי פותח את הדלת ועושה חריץ בראש של הבן שלו ככה אני מתעצבן.

haters will hate

פורסם
:D רבותי, גם היצירה שמעליכם תיכנס לאוסף "המיטב של בנצי". לא תוכלו להשיגו בחנויות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...