Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט- VW type2 קמפר Riviera 1978

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 439
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מזל טוב !!!

יאללה נגמרו התירוצים ,שישי ברמת גן .

רוצים לראות בעיניים.

תודה לכולם..

אבל רגע רגע... תנו לי להנות עוד קצת מהפיח והגריז (אחרת זה לא כיף) . קודם שיעבוד רצוף ועגול, ושיהיה אגזוז, ולשפץ בלמים, ולהחליף שמנים, ולקנות צמיגים, ולגרז הכל מלמטה, ולעשות טסט... אבל כן, בקרוב...

באמת כיף לשמוע מנוע חי אחרי כל כך הרבה זמן. פשוט כיף.

אסף.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עכשיו לא רק מניע, אלא גם עובד. קצת סידרתי את הצנרת מסביב למנוע, את המחשב קיבעתי למקום, הרחקתי את כבלי ההצתה (יש לי סט להחלפה אבל עוד לא החלפתי) מהדברים האחרים, והנעתי, עם מצערת קצת פתוחה. כשהמנוע התחמם קצת הוא הצליח להחזיק לבד את הסרק למשך לא מעט זמן, ונשמע לא רע. פתאום הוא התחיל לעבוד לא מאוזן, מה שנפתר עם "מכת גז" קטנה ששלחה מאגזוז שמאל ענן עשן (כנראה היה לכלוך באחד מתאי השריפה) והמנוע התחיל לעבוד נקי ויפה. אגב, הוא נשמע נהדר בלי דודים.

ואז התחיל לרדת גשם, אז הייתי צריך לקפל את הכלים ולעבור לעבוד בתוך האוטו. הכי טוב בתוך האוטו. סיימתי להתקין חגורות בטיחות מלפנים, טיפלתי בכמה חלקים של כירת הבישול, פירקתי אותה וצבעתי את הבסיס שלה (חלוד) ואת שאר החלקים שמתי במדיח שיהיו נקיים ויפים.

הזמן קצר, המלאכה מרובה, אבל כבר רואים את הסוף..

אסף.

פורסם
אבל כבר רואים את הסוף..

איזה סוף , בחייך.

זו רק התחלת ...הטיולים הארוכים.

כל הכבוד על הנחישות , ועל העידכונים.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

טוב לשמוע על ההתקדמות .

מחכים לראות אותה ברמת גן.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

קצת מתלאות המשפץ החובב ומנפלאות הקניות באינטרנט.

במסגרת זה שבדואר כבר מכירים אותי טוב, הגיעה לפני כמה ימים משאבת מים של ShurFlo עם מפסק לחץ וספיקה של 2.8 GPM, משאבה שבד"כ עולה בסביבות ה120$, ועלתה לי 40 ועוד 40 משלוח. מיתון... קניתי מחנות eBay בשם americanrvcompany והגיעה תוך שבועיים. מומלץ.

עוד, תרשו לי להמליץ על סט noid light שזה מנורות לבדיקת מזרקים, עלה 10$ ועוד כמה למשלוח, הגיע אחרי שבוע, קניתי ב http://www.toolsqwik.com . חנות חביבה מאוד.

יש לי עוד משלוח בדרך, של המזרק החמישי שקניתי ממישהו ב Thesamba ב50$ כולל המשלוח, ואני מקווה שיפתור את עניין ההתנעה בקור, וזה בעצם החלק האחרון שהיה חסר לי למערכת ההזרקה (חלק שהוא לא חובה והעדפתי לחכות שיהיה ולקנות משומש מאשר חדש ב200$ לפני משלוח).

והמשלוח האחרון, כבר 4 חודשים לא מגיע, מ germansupply והקטע המעצבן הוא שהם לא עונים למיילים שלי. אמנם מדובר במשהו לא יקר במיוחד, פחות מ50$, אבל מדובר בקיט החלפת שמן, שכולל אטמים משובחים במיוחד (של פורשה, במקום של VW ויש הבדל כלשהו בחומר של האטם) ופילטר גרמני מקורי. אני אקנה כנראה בארץ את החלקים (מאיכות פחותה משהו) , אבל הלכו 50$ ואני מאוכזב מהשירות של הקנדים. אז germansupply יהיו בצד של "לא מומלץ".

כשאני חושב על זה, אני מבטיח שכשאני אסיים את השיפוץ הרשמי (ויתחיל השיפוץ המתגלגל, השלב הבא במחזור החיים של רכב ישן) אני אעלה על הכתב את כל הקניות שלי עם המלצותי הפרטיות מהיכן לקנות ומהיכן לא. ובינתיים רק קניה אחת עשיתי בארץ.

אסף.

פורסם

אספוש,

הטרמוסטט שלך הגיע...נוכל להחליף סחורה בשלישי:)

יאללה שים כבר אגזוז ותגיע לצפון, אני כבר אארגן מקום לפויקה ביער הסמוך.

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

חדשות טובות. למרות החששות שלי, יש בולמי קוני בחברה בהולנד, וסט אחד בדרך אלי דרך היבואן הישראלי, אם הכל יהיה בסדר הם יהיו אצלי בינואר. בולמים איכותיים זה לא זול, זה נכון- אבל בבולמי זעזועים אני לא חוסך, כל שקל שמושקע בהם שווה את ההשקעה לדעתי. הנסיון שלי אומר שבולמים מקוריים פשוטים לא מתקרבים לביצועים של בולמים איכותיים בכל מה שקשור לאחיזה ונוחות נסיעה, חוץ מבמכוניות בודדות שיצאו את המפעל עם רכיבים איכותיים בשלדה, והטרנספורטר הוא לא דוגמה כזו.

הבולמים הם מהסדרה של "קוני קלאסיק" והם לפי המק"ט שמוגדר על ידי פולקסוואגן כבולמים תחליפיים לנסיעה בתנאי דרך קשים, כך שמבחינתי מדובר בחלק מקורי...

אסף.

פורסם
הבולמים הם מהסדרה של "קוני קלאסיק" והם לפי המק"ט שמוגדר על ידי פולקסוואגן כבולמים תחליפיים לנסיעה בתנאי דרך קשים, כך שמבחינתי מדובר בחלק מקורי...

אסף.

אסף, אתה מחפש לריב איתי?

הייתי חזק יותר עוד בביה"ס ואני רק מתחזק מאז...

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

היי אסף... אלה הקודים שעל שתי הפלטות.

האפורה נמצאת מאחורי כיסא נהג והכסופה מאחורי כיסא ליד הנהג..

אשמח אם תוכל לפענח אותן..

רפי

19122008093.jpg

19122008082.jpg

פורסם

אסף, קראתי את הפרוייקט שלך והוא פשוט ואוווווו.

איזה כיף לך לשמוע את המנוע :-D.

בהצלחה בהמשך.

בברכה אסף.

פורסם
היי אסף... אלה הקודים שעל שתי הפלטות.

האפורה נמצאת מאחורי כיסא נהג והכסופה מאחורי כיסא ליד הנהג..

אשמח אם תוכל לפענח אותן..

רפי

52 019 605

507 616

A7A751 046 085 501 506

36 4 7030 JL 2110 31

52 019 605 מספר שלדה

507 משולשים בחלונות הקדמיים

616 אור רוורס

36 4 שבוע 36 של חודש אפריל

JL ייצוא לישראל

211031 - delivery van, Sliding door right