Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בגדול, נראה לי שאתה צריך טיפול ארד/כסף שהם למעשה זהים מבחינת הדברים שמחליפים אבל בודקים עוד כמה דברים ולכן זמן העבודה ארוך יותר ויקר יותר בכ-100 ש"ח. אפשר לדעתי להתעקש על טיפול ארד במקום כסף.

אני התעמקתי בנושא ההבדל בין ארד/כסף, והגעתי למסקנה שההבדל קיים רק בקליאו שאינן ספורט (החלפת פלאגים נדמה לי) ובקליאו ספורט אין שום הבדל בין הטיפולים - בכלל. רק במחיר :roll:.

אתה מוזמן לבדוק - בחוברת הטיפולים יש רשימת כוונונים ובדיקות עבור טיפול כסף וארד (רשימה אחת), ורשימת בדיקות נוספות עבור טיפולי זהב.

גם בקליאוספורט.נט מדברים על משטר טיפולים של AACAACAACAAC כאשר A זה "ארד" אצלנו ו-C זה "זהב". (נשים את החלפת הטיימינג בצד רגע)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אני התעמקתי בנושא ההבדל בין ארד/כסף, והגעתי למסקנה שההבדל קיים רק בקליאו שאינן ספורט (החלפת פלאגים נדמה לי) ובקליאו ספורט אין שום הבדל בין הטיפולים - בכלל. רק במחיר :roll:.

אתה מוזמן לבדוק - בחוברת הטיפולים יש רשימת כוונונים ובדיקות עבור טיפול כסף וארד (רשימה אחת), ורשימת בדיקות נוספות עבור טיפולי זהב.

גם בקליאוספורט.נט מדברים על משטר טיפולים של AACAACAACAAC כאשר A זה "ארד" אצלנו ו-C זה "זהב". (נשים את החלפת הטיימינג בצד רגע)

מסכים איתך, יכול להיות שטיפול כסף כולל בדיקת בלמים וכו', מה שלא עושים בטיפול ארד.

אגב, טיפול גדול עם פלגים וטיימינג נקרא בקרסו טיפול פלטינה והוא מבטא את הפלטינה שישימו לך ברגל אחרי שהשוק האפור ימצא אותך אחרי החובות אליהם תכנס...

הסכימה היא: AACAADAACAAD

D= טיפול פלטינה

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בדיקת בלמים קדמיים מבוצעת בכל טיפול, כולל ארד.

בדיקת בלמים אחוריים מבוצעת בעיקרון בטיפול זהב (ופלטינה כמובן) בלבד.

מה שכן - בפועל בד"כ גם בטיפול ארד/כסף הם מציצים דרך הג'אנט לראות מה מצב הרפידות, כי אין בעיה להסתכל גם בלי לפרק גלגלים בג'אנט המקורי של הקליאו ספורט דור ראשון.

תסתכל בחוברת טיפולים, הכל רשום.

בקליאו "רגילות" לא מחליפים מסנן אוויר ומצתים בארד ובכסף כן. זה ההבדל. בספורט מחליפים מצתים כל 120K ומסנן אוויר כל טיפול, ולכן אין הבדל בכלל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...