Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חתך בדופן הצמיג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לנו בצמיג הקדמי שמאלי חתך בדופן הצמיג,

אני יודע שפגמים בדופן הצמיג מסוכנים.

אבל האם לדעתכם זה קריטי וללכת להחליף את הצמיג עכשיו ?

תמונה מצורפת של החתך :

img0455kx4.jpg

img0453dq0.jpg

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

ממקרה דומר שהיה לי:

האם אתה מצליח לראות את סיבי המתכת או שזה רק חתך בגומי החיצוני?

אם זה הגיע עד לברזלים - תחליף דחוף דחוף.

כמו-כן, אם אתה אוהב להתגרזן - לא הייתי מסתכן. והייתי מחליף.

אצלינו אגב זה היה מאד שטחי - אז לא החלפנו (אפילו פתחתי על זה נושא בזמנו, תעשה חיפוש).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לירן,לדעתי להחליף [רצוי מאד]

היות והפנס הזה הוא בדופן הפנימית של הצמיג שכידוע לך עדינה יותר ,דקה יותר,גמישה יותר,מהסוליה ועם קלף כזה לא לוקחים צאנס חבוי ומהמרים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
ממקרה דומר שהיה לי:

האם אתה מצליח לראות את סיבי המתכת או שזה רק חתך בגומי החיצוני?

(אפילו פתחתי על זה נושא בזמנו, תעשה חיפוש).

זה לא הגיע לחוטי המתכת.

הסתכלתי בשרשור שפתחת על המקרה שהיה אצלכם ועומק החתך אצלנו הוא כמו שהיה לכם.

אספי, תודה לך גם.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

כזה חתך מחליפים בלי שאלות מיותרות.:?

זה לא חתך קטן זה חלק מדופן הצמיג שכבר לא קיים - אני לא הייתי ממשיך ליסוע עם כזה חתך.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

דופן הצמיג היא באיזור ה 4 מ"מ גומי, שעליה יושבת תוחלת החיים שלך.

מתוך ה 4 מ"מ האלו, ניכר כי לפחות 3.5 מתוכם קרועים.

אתה באמת רוצה לשים את החיים שלך על חצי מ"מ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שלום חברים.

באותו עניין, על דקירה של 1 ס"מ בדופן הצמיד (205/40/17), שגרמה לפנצ'ר, נאמר לי בכל פנצ'ריה שלא לוקחים סיכון ורצוי להחליף.

עשיתי כך וקניתי זוג צמיגים חדשים (בכדי שלא יווצר מצב של צמיגים לא תואמים על אותו סרן).

שבוע לאחר מכן נכנסתי לתדלק וליד הייתה פנצ'ריה, תארתי את הנזק שנגרם לצמיד, והבחור אמר שתמורת 80 ש"ח הוא מלחים לי את הדופק ואף נותן אחריות לכל החיים אם קורה משהו לצמיג במקום שבו הוא הלחים.

אני מאוד לא סומך על מה שאמר ולא לקחתי את הצמיג להלחמה אצלו, העדפתי לתלות את הצמיג כמגן פגוש קדמי בחנייה.

דעתכם ?

בתודה מראש, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

שהוא ילחים את הצמיג שלו לא את שלי. פגיעה בדופן הצמיג היא פסילה מיידית של הצמיג.

להוסיף על פגיעה כזו חימום של הלחמה זה הוספת חטא על פשע, מה עוד שהוא משנה עם החימום את הרכב הגומי של הצמיג.

• תוכן חדש...