Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משמתמש בספריי טיפוח לצמיגים, אוהב אותם יפים ומבריקים ולמרות תת ההיגוי הידוע באיביזה לא מרגיש תוספת בשל הספריי,

נראה לי שקצת מגזימים פה בתיאור הסיכונים...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
ספריי אייכותי לשימוש הדש בורד SUN OF A GUN של חברת STP.אין עליו.

ברור שאין עליו, אבל יש מתחתיו.

הוא עשוי מחומרים וכימיקלים שבסופו של דבר עושים נזק לפלסטיק.

ולמרות תת ההיגוי הידוע באיביזה לא מרגיש תוספת בשל הספריי,

עידן

לאיביזה יש תת היגוי?

לא... (בצחוק, בצחוק) :D

אם תמרח על הדופן ממש קרוב לצמיג עצמו (מה שנקרא "הסולייה") וגם תסע בלי לחץ אויר הגיוני אז אולי תרגיש משהו.

נהג נורמלי שישים כמות מתאימה של החומר - וייסע עם לחץ אויר תקין (ואז הצמיג ייגע איפה שהוא אמור לגעת בנקודת החיכוך של צמיג - כביש), אני לא חושב שעלולה להיווצר כל בעייה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מסכים איתך לחלוטין, שימוש נכון והקפדה על לחץ אוויר איננו אמור לגרום לנזק כלשהו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כל עוד לא נוגעים בשטח המגע האפשרי לכביש, לדעתי יהיה בסדר.

אבל קשה לדייק בהתזת הספריי, אלא אם מספיק חרוצים להגן עם דבק נייר על האיזורים הקריטים.

אני מדבר על להבריק ממש את האיזור שרשום בו כל האינפורמציה על הצמיג, ולא מעבר אליו.

אביחי

פורסם
משמתמש בספריי טיפוח לצמיגים, אוהב אותם יפים ומבריקים ולמרות תת ההיגוי הידוע באיביזה לא מרגיש תוספת בשל הספריי,

עידן

תודה עידן, גם אני מהמצדדים בספריי, וגם אני טוען שאובדן האחיזה מזערי גם במצבים קיצוניים, ולחבר'ה פה יש נטייה להגזים.

ובכל זאת, שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

יש להתיז על הצדדים בלבד. באם חרג והותז על פני הצמיג, כדאי להיות זהיר בכמה קלומטרים ראשונים.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
תודה עידן, גם אני מהמצדדים בספריי, וגם אני טוען שאובדן האחיזה מזערי גם במצבים קיצוניים, ולחבר'ה פה יש נטייה להגזים.

ובכל זאת, שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

לא קיצוני במובן של ריחוף על פני האספלט, אבל האחיזה יורדת דרסטית.

בבלימה אין שום הבדל, ההבדל מתחיל להיות כאשר נכנסים חזק לפניות, ונותנים בגז.

הבדל גדול מאוד, אולי 20% מהאחיזה הולכים לאיבוד.

אני מוכן להישבע שמהירות התקיפה שלי ירדה ב-10 קמ"ש בפניות.

מיד אחלרי הניסיון המר הזה, לא טרחתי למסור את הספריי, אלא ישר שלחת אותו לאשפה.

(לא לפני שרוקנתי את המיכל...לסביבה בריאה יותר :wink:)

אביחי

• תוכן חדש...