Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

לאחרונה עלתה שאלה שחשבתי עליה והיא, למה בעצם יש רכבים עם שני אגזוזים (אחד מכל צד כלומר) ברכבים לא משופרים.

האם יש לזו מטרה מסוימת או שזה סתם לפוזה יפה יותר של האוטו?

יום טוב שיהיה אור :-D

יש חלום חדש...

פורסם

ברוב המקרים סתם שמים אותם והם בכלל לא מחוברים.

אבל אם הם מחוברים ,יש שיפור מסויים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

ומה בדיוק רע בסתם פוזה? :)

ולדעתי אין שום שיפור מכיוון שתמיד אפשר לתכנן אגזוז יחיד שיעשה עבודה יותר טובה מ2.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם
ומה בדיוק רע בסתם פוזה? :)

ולדעתי אין שום שיפור מכיוון שתמיד אפשר לתכנן אגזוז יחיד שיעשה עבודה יותר טובה מ2.

וואלה? ספר את זה למהנדסים של פרארי (בין היתר), אני בטוח כשהם ניגשים לתכנן מערכת פליטה הם דבר ראשון חושבים על מקדם הדאווין שפאר היצירה שלהם תחולל בדאון טאון בת ים במפגשי הברן אאוט והדריפטינג השבועיים...

6-novitec-ferrari-f430.jpg

פורסם
וואלה? ספר את זה למהנדסים של פרארי (בין היתר) אני בטוח כשהם ניגשים לתכנן מערכת פליטה הם דבר ראשון חושבים על מקדם הדאווין...

האוטו הזה כולו דאווין אחד גדול..רוב הסיכויים שבאמת אין לאגזוזים שום שימוש חוץ מזה.

בכל מקרה אני אשמח לשמוע דעה של בעל מקצוע שמבין בעניין ולא סתם ספקולציות.

[עריכת הנהלה: PUH-LEASE]

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

פורסם

בוודאי, הם גם שמים מנועים של 8, 10, 12 צילינדרים במכוניות על בשביל ה LOOK !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

והג'אנטים מכרום, הדלתות שמתרוממות כלפי מעלה, והצבע האדום הבוהק זה בטח רק בשביל הביצועים!

פורסם

לפני שאתה יודע מה זה "משקל מוקפץ", ו"אפקט ג'ירוסקופי", יהיה קשה להסביר לך אפילו על הג'אנטים של מכוניות על... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יותר נוח במנועים עם 2 ראשים (בוקסר, V) למשוך סעפת פליטה ואגזוז מכל ראש בנפרד, למרות שעקרונית אין מניעה לאחד אותם לדוד סופי יחיד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

האוטו הזה כולו דאווין אחד גדול..

תשמע האמת שכתבת משפט ממש ממש לא נכון כי האוטו הנ"ל במקרה בתמונה זאת אחת מיצירות המופת שיצאו לאחרונה ממפעלי הרכב באיטליה.. מי שמבין באמת יודע על מה מדובר. שתדע שפרארי נחשבת היום למכונית ברמה אחת מעל הרבה מכוניות על עם עיצוב מוחצן ומנוע גדול.

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם
האוטו הזה כולו דאווין אחד גדול...

שמישהו יזמן מהר מסיבת עיתונאים! dalkan בין ה 17 (יש לציין) חשף כי המלך הוא עירום! סוף סוף למישהו יש את הביצים להגיד את האמת...:loco:

פורסם
יותר נוח במנועים עם 2 ראשים (בוקסר, V) למשוך סעפת פליטה ואגזוז מכל ראש בנפרד, למרות שעקרונית אין מניעה לאחד אותם לדוד סופי יחיד.

זו התשובה הנכונה.

אפשר להוסיף עליה שפיצול צנרת הפליטה כך שתטפל רק בחלק מהצילינדרים ולא בכולם מקלה על חיי המתכנן, ומאפשרת לאזן ביתר קלות בין רעש לביצועים.

תובנות נוספות יתקבלו בברכה. שטויות שכוללות את המילים "פוזה" ו "פרארי" בתוכן, לא.

פורסם
האוטו הזה כולו דאווין אחד גדול..רוב הסיכויים שבאמת אין לאגזוזים שום שימוש חוץ מזה.

.

תגיד,אתה אמיתי ???????

לך תלמד קצת על מערכות פליטה וכו',ותבין את השטויות שאתה פולט.

בקצרה,על מנת להגיע להספקים גבוהים (או גבוהים מאוד מאוד במכונית הדאווין האדומה עם הדלתות המתרוממות) צריך להכניס ה-מ-ו-ן אויר למנוע,ואת אותו אויר צריך גם לפלוט בצורה כלשהי,שאף מערכת פליטה סטנדרטית או משופרת לא יכולה לפלוט בצורה יעילה,ועל כן הצורך להשתמש במערכת פליטה מפוצלת,שיכולה לפלוט את גזי הפליטה בצורה יעילה יותר.

מעבר לזה שיש התייחסות לפרטים כמו מבנה המנוע (כמו שמישהו ציין פה לגבי מנועי הבוקסר) וכו'....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...