Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מגבר של חברת Domboss 380 RMS 2200W י4 ערוצים זבל סיני , כרגע מגביר סאב של רוקפורד P-1 בגישור

ומערכת של קנווד די ישנה

עכשיו אני רוצה להחליף את המגבר ולקנות משהו טוב ולא זבל סיני זאת אומרת אני מתכנן על המגבר של Rockford מונבלוק

ה- 150 RMs דגם P3001 משהו כזה , שאלתי בפורום איזה מונו יתאים לי לסאב הזה והמליצוו לי עליו.

- כרגע המגבר דומבוסס מגביר לי את הרוקפורד והוא נותן לו הרבה כוח הוא מפציץ לי את כל האוטו

עכשיו השאלה העיקרית שלי מה ההבדלים בשמיעה בין הדומבוסס שיש לי כרגע למונבלוק של רוקפורד שאני יקנה , האם יהיו הרבה הבדלים בשמיעה,דיוק,איכות בין ההגברה של הדומבוסס כי זה מונבלוק ?

או שלא יהיו כל כך הבדלים בין העוצמה האיכות והדיוק?

סיבה אחת שאני שואל את השאלה הזאת זה מכיוון שאני לא רוצה להוציא כסף סתם על מגבר שיתן לי את אותה עוצמה ושמיעה כמו המגבר הדומבוסס הנ''ל , אני יודע שרוקפורד זה חברה עולמית ואין מה להתווכח בכלל אבל האם שווה לי להחליף את המגבר או שזה לא ישנה לי כל כך בשמיעה?

למומחים שבינכם תייעצו לי מה לעשות האם לקנות מונבלוק ב- 800- 900שקל(יד שניה) או להישאר עם הדומבוסס כי זה יפיק לי את אותו דבר.

ועוד משהו לסיום מה כדאי לרכוש את הליטינג אודיו המונבלוק 150 RMS 300 W

או את הרוקפורד המונבלוק 150 RMS הדגם : P-3001?

????

בתודה יוסי,

פורסם

אני חושב שהאיכות תיהיה יותר טובה..מכיוון שהמגבר הסיני מוציא בערך אותו כוח.

תקנו אותי עם אני טועה..

oldsmobile ALERO 3.4L 170HP high moment 4800

פורסם

יוסי שלום.

לדעתי חבל על כספך ואין טעם ברכישה חדשה.

הסאב שלך הP1 הוא סאב פשוט שכל מגבר 4 ערוצים גם אם הוא סיני יוכל להגביר אותו יופי.

אני לא חושב שעל סאב כזה אתה צריך מונו של רוקפורד בעוד +-1000 ש"ח כי אני לא חושב שזה ישפר לך משהו.

כן, כמובן שתמיד עדיף מונובלוק ולא גישור אבל מכיוון שהסאב הנ"ל הוא לא משהו בעייתי להגביר אני לא רואה סיבה להחליף מגבר אלא אם זה משהו שאתה חושק בו בשביל הכיף שלך והשקט הנפשי.

עדיף להשקיע את ה1000 ש"ח הללו בשדרוג הHU או ברמקולים טובים יותר, או במגבר טוב יותר לרמקולים, זה כן יתן את השיפור למערכת ולא משנה איזו מערכת.

בברכה,

ניר

under construction..

פורסם

אני רואה שהמושג זבל סיני נהיה מותג :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם המגבר נותן לסאב את מה שהוא צריך מבחינתך, אז למה להחליף?

מחזק את קודמי בקשר לניתוב של הכסף לדברים מוחשיים יותר, כגון HU, רמקולים או הגברה בשבילם, או אולי אפילו איטום? יעלה משמעותית את רמת הצליל ברכב.

בברכה

מתחדשת*

פורסם

סיבה אחת שאני רוצה להחליף זה מכיוון שאני חושב שהמגבר שלי לא מספיק איכותי וסתם נותן לו הגברה לא בריאה לסאב

מצד שני לפעמים יש קטעים שבו המגבר אמור לתת בום ובמקום זה יש שקט כאילו מין פרוטקשן כזה של כמה שניות , התופעה קוראת פעם ב... ואפשר לסבול את זה

בכל מקרה אתם אומרים להישאר עם המגבר הנ''ל ולהשקיע ברמקולים או ב- HU ואם כן אני מעדיף לקנות קומפונננט

בסביבות ה- 700- 800 שקל ככה

ועוד משהו בקשר לרכב שבו הסאב והמגבר יוחברו זה לרבב פורד פוקוס 2008 עם המערכת המקורית הדגם: 6000 CD , זה רכב של ליסינג , האם אני יוכל לחבר את המגבר שלי למערכת המקורית

יש לי כרגע מערכת של קנווד ישנה שגם לה אין יציאות למגבר אז במקום זה יש לי קיט והמגבר מחובר בקיט ושומעים דיי טוב

האם הקיט הזה יתאים לי גם למערכת המקורית ה- 6000 CD?

ואם לא מה עושים לקנות HU , כי אין ברירה

תודה,

• תוכן חדש...