Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטו נחמד מאוד ותמורה מעולה לכסף.

בעיות:

1. מד מרחק בן 5 ספרות מקשה את וידוא הנסועה האמיתית

2. בעיית חלודה קשה - מתבטאת בעיקר במשקופים מעל הדלתות הקדמיות

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אםתקח את הרכב לבדיקה,תשאל את הבוחן באיזה סיבוב להערכתו נמצא המנוע (בעבר היתה לי אופל קדט 82 אוטומטי גם 5 ספרות בספידומטר,והבוחן אמר שעשתה 5 סיבובים - 500,000 .

כל סיבוב = 100,000 (ב-99,999 הקילומטר'ז מתאפס ל- 00000

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בכלל בכלל לא שווה את הכסף, פשוט תתרחק מהאוטו הזה כל כך הרבה בעיות באוטו אחד בחיים לא ראיתי, בעיות בסנכרון, בעיות חלודה, בעיות במחשב , אין שוק אין כלום.

לפעמים אני רואה אנשים נוסעים באסקורטים ואני לא מבין איך הם לא בוכים.

מנסיון של חבר שמכר כזאת שנת 95 במצב סביר רק בלי גיר ב3.5K לפני שבועיים אחרי חודשיים שלא הצליח למכור.

206 XS

פורסם
בכלל בכלל לא שווה את הכסף, פשוט תתרחק מהאוטו הזה כל כך הרבה בעיות באוטו אחד בחיים לא ראיתי, בעיות בסנכרון, בעיות חלודה, בעיות במחשב , אין שוק אין כלום.

מנסיון של חבר שמכר כזאת שנת 95 במצב סביר רק בלי גיר ב3.5K לפני שבועיים אחרי חודשיים שלא הצליח למכור.

לנטרה מן , אתה מדבר שטויות ...

אסקורט שווה כל שקל שהיא עולה , אחלה אוטו , למרות התדמית האפורה שלו , הוא מאוד נוח ואמין. סוס עבודה , מכיר כמה אסקורטים שעשו קילומטרז' מאוד גבוה ,לא ממש מלוקקות ועדיין אין בעיות אמינות מהותיות.

זה שלאסקורט אין שוק ממש לא מעיד על הרמה של הרכב. כמוהרבה רכבים פה , אם אתה מתכוון ישר למכור אז אל תקנה , אבל אם אתה קונה רכב שהולך לשרת אותך תקופה של שנה ומעלה אז על תסתכל על המצב של השוק.

בקצרה רכב טוב , אמין ובעל תדמית אפרורית עם מחירון ברצפה. ונסחר הרבה מתחתיו !!!!

נותן תמורה מעולה לכסף.

אני רואה אנשים נוסעים בלנטרות ולא מבין איך הם לא בוכים:D ולא לפעמים ...

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

שלום רב,

ברשותי אסקורט מודל 95, אשר נמצאת אצלי כבר 7 שנים, ועל-כן אני יכול לספק לך המון מידע על הרכב.

א. הרכב מצויין- שלי עשה כבר מעל 200K והמנוע מתפקד ללא שום בעיות, שקט ויפה.

ב. הרכב מרווח ונוח יחסית.

ג. צריכת דלק בסביבות 1:12 (הרכב ברשותי מאז היה בן 5 עם 70K ק"מ, ונתון זה לא השתנה).

ד. מאוד זול יחסית למה שהוא נותן.

חסרונות:

א. כפתורי חלונות חשמליים קדמיים מתקלקים מדי פעם.

ב. בעיות חשמליות שפורד "מצטיינים" בהם.

ג. מוסכי פורד יקרנים (סכום ערך החלקים באוטו שלי הוא שווה ערך למרצדס חדשה....).

לסיכום: אוטו נוח ויחסית אמין, זול מאוד יחסית לתמורה, בעל בעיות מסוימות שחוזרות על עצמן אך בסה"כ נותן תמורה יפה

להשקעה.

פורסם

המנוע של האסקורט מאותם שנים הוא לא מוצלח,בעיות חשמל בלי סוף,בעיות במייסבים,אגזוז הולך כל שנה...קח את זה בחשבון.

אתה קונה במחיר נמוך,אבל עד מהרה אתה תמצא את עצמך בבור בלי תחתית.

אני מכיר את הרכב הזה מקרוב.

פורסם
מנסיון של חבר שמכר כזאת ... במצב סביר רק בלי גיר ... לפני שבועיים אחרי חודשיים שלא הצליח למכור.

אני משוכנע שלאנטיס בלי גיר היתה נחטפת.

אנשים מחפשים כל הזמן לקנות מכוניות לא נוסעות, שצריך לגרור אותן למוסך אחרי הרכישה.

ברור.

אם אין לך מה להוסיף לדיון, לא צריך בכח.

לפותח הדיון, על פי סטטיסטיקות תקלות מרחבי העולם, מדובר במכונית המפגינה רמת אמינות סבירה ומעלה, בניגוד לקביעות הנחרצות של מספר מומחים שכתבו כאן.

כתמיד, צריך לוודא שהרכב המדובר טופל כראוי. זה חשוב יותר מכל "תדמית" שיש לדגם.

פורסם

אני מחזיק בגרסה הספורטיבית הRS החלקים די בגדול די דומים והחלקים של פורד כמו שאמרו מעלי יקרים בהגזמה .

צינור רדיאטור תחתון 250 שקל על צינור גומי באורך 35 ס''מ

צינור לחץ משאבת הגה כוח 1700 ש''ח

תושבות מנוע 900 לשתי הקטנות ל1800 לגדולה.

וכו וכו וכו.

וכל זאת מבלי לדבר על הבעיות חשמל.

אני מחזיק אותה כי אני אוהב את הספורטביו שלה אבל אם אתה מחפש אוטו ליום יום בלי בעיות אמינות לך על קוראניות כמו היונדאי

ושוט'

(מדבר מנסיון באחזקה של יונדאי לנטרה ששירתה אותי נאמנה מעל לשנה והפעם היחידה בוא היא ראתה מוסך זה בטיפול

וכיום כבעל פורד אני לא פחות מפעם בחודש במוסך בגלל תקלות חוזרות)

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
לנטרה מן , אתה מדבר שטויות ...

אסקורט שווה כל שקל שהיא עולה , אחלה אוטו , למרות התדמית האפורה שלו , הוא מאוד נוח ואמין. סוס עבודה , מכיר כמה אסקורטים שעשו קילומטרז' מאוד גבוה ,לא ממש מלוקקות ועדיין אין בעיות אמינות מהותיות.

זה שלאסקורט אין שוק ממש לא מעיד על הרמה של הרכב. כמוהרבה רכבים פה , אם אתה מתכוון ישר למכור אז אל תקנה , אבל אם אתה קונה רכב שהולך לשרת אותך תקופה של שנה ומעלה אז על תסתכל על המצב של השוק.

בקצרה רכב טוב , אמין ובעל תדמית אפרורית עם מחירון ברצפה. ונסחר הרבה מתחתיו !!!!

נותן תמורה מעולה לכסף.

אני רואה אנשים נוסעים בלנטרות ולא מבין איך הם לא בוכים:D ולא לפעמים ...

אני מחזיק בגרסה הספורטיבית הRS החלקים די בגדול די דומים והחלקים של פורד כמו שאמרו מעלי יקרים בהגזמה .

צינור רדיאטור תחתון 250 שקל על צינור גומי באורך 35 ס''מ

צינור לחץ משאבת הגה כוח 1700 ש''ח

תושבות מנוע 900 לשתי הקטנות ל1800 לגדולה.

וכו וכו וכו.

וכל זאת מבלי לדבר על הבעיות חשמל.

אני מחזיק אותה כי אני אוהב את הספורטביו שלה אבל אם אתה מחפש אוטו ליום יום בלי בעיות אמינות לך על קוראניות כמו היונדאי

ושוט'

(מדבר מנסיון באחזקה של יונדאי לנטרה ששירתה אותי נאמנה מעל לשנה והפעם היחידה בוא היא ראתה מוסך זה בטיפול

וכיום כבעל פורד אני לא פחות מפעם בחודש במוסך בגלל תקלות חוזרות)

תקשיב דדרה מן, מדובר פה על אסקורט ולא על לנטרה, אם היו שואלים על לנטרה אז היית אומר שאתה רואה אנשים בוכים על הזמן. הנה לך דוגמא של בנאדם שיש לו נסיון עם שתיהן, אני לא יודע בכלל איך אתה משווה את הספרדיה הזאת שדומה לאמבטיה עם הילוכים של משאית שהטורים שלה לא עובדים ואם אתה בועט בכנף אז נופל גוש חלוד לאוטו ממוצע נורמלי שלא ראיתי בחיים מישו שהייתה בבעלותו לנטרה והוא התלונן, כל אלה שמבלבלים את ה.... על יונדאי זה כי לא היה להם יונדאי.

תהיה בריא חמוד ואל תשכח את הממחטה כשאתה נכנס לדדרה ה1.6 שלך.

אני משוכנע שלאנטיס בלי גיר היתה נחטפת.

אנשים מחפשים כל הזמן לקנות מכוניות לא נוסעות, שצריך לגרור אותן למוסך אחרי הרכישה.

ברור.

מעוניין לרכוש BX19GTI תקינה או מושבתת. כן, כן. אני מוכן לשלם כסף על BX מקולקלת :shock:

:)

206 XS

פורסם

בעניין הפורד אסקורט, יש כמה בעיות לרכב שיש להתייחס אליהם בכובד ראש.

1. יש בעיות חלודה במרכב הרכב- לא ידוע לי עם זה בגלל איכות של צבע, או בגלל טיפול טרמי לקוי שביצעו לרכב במפעלים של פורד, אבל בעייה זו קיימת והיא דורשת טיפול, כל שבוע השכנים יראו אותך עם נברשת צבע ליד האוטו וספרי חלודה :lol:

2. מחיר החלקים- אומנת אתה לא חושב על זה עכשיו, וזה לא נראה לך כזה חשוב, אך יש לזכור שהרכב הוא לא חדש ויהיו לך תקלות ( ללא קשר לאמינות ) וקל תקלה כזאת תעלה לך הרבה כסף.

3. לרכב שוק חלש מאוד- כרגע אתה מרוויח מזה, יש לך אפשרות לקנות כזה רכב הרבה מתחת למחירון, ואם תחפש טוב, גם תמצא רכבים כעלה עם לא הרבה ידיים, עם ק"מ יחסית נמוך ובמצב סביר. אך, ברגע שתחלית למכור אותו תתקל בבעיה. הביקוש בגלל הבעיות המפורטות מעלה, הוא מאוד נמוך.

בכל מקרה- בהצלחה!

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

• תוכן חדש...