Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דמיין לך סיטואציה שבה אתה נוהג כאשר יש ערפל כבד.

רכב שנמצא אחריך מתקשה לזהות אורות. הוא ממשיך בנסיעתו, לפתע אתה בולם ו - בום!

הוא נכנס בך, והכל בגלל שהקטנת את סיכוייו להבחין בך.

שמוליק

שמע ידידי היקר כבר אמרתי מקודם אבל יותר טוב שתראה אני אצלם את זה בחושך ואז תגיד טוב.

מיאו..

רק אל תשכח לבצע זאת ממרחק של 150 מ' לפחות, מבלי להשתמש בצמצם.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אח שיונדאי קופה כמו שלו או כל יונדאי קופה 97 98 עם ספוילר מקורי, רואים שהאוטו בולם עם אור אדום ובולט! תראה על הספוילר...

בחיית יפה לאחי יש יונדאי שחורה זה ניראה לך יתאים?

נ.ב תצלם את היונדאי בבלימה שיראו מה זה אור....

פורסם
קודם כל בואו נעשה סדר את הפנס רואים היטב ההשחרה זה לא ספריי שחור זה חומר שעוטף את הפנס אך שקוף לחלוטין למראה אני חוזר ואומר שעברתי עם זה טסט והאור נראה לחלוטין אותו הדבר ואין דבר כזה אור שחור הדבר היחידי שהשתנה זה אור ברקס במקום לבן הוא טיפה צהבהב או שאני חולם זה ממש לא מורגש.וחוץ מזה הפנס מבריק כך שאפקט החזרת האור נשמר .

יש אפשרות שזה מה שהפחח אמר לי שאפשר לצבוע את הפנס בצבע הרכב או כל צבע אחר וזה עדיין שקוף.

אני רואה שכתבת שזה לא צבע אלה טפט שעוטף את הפנס .

זה לא החומר שמכהים איתו חלונות?

כי אם זה זה, רציתי לומר לך שזה לא אמור לעלות יותר מ-5 ש"ח אח שלי .

ואם הוא לקח לך יותר אז עבדו עליך גבר. אבל לא משנה העיקר שזה נראה טוב.

אני מקווה שלא ביאסתי אותך

פורסם

תגיד לי אתה רציני איזה טפט ואיזה נעליים זה שכבה דקה של צבע אני ממש לא עיוור ולא מטומטם ןבקשר לתאריך עוד לא כיילתי את המצלמה עדיין דנדשה.

ההיתי מציע לאנשים שמגיבים בצורה כזאת זה לא לעניין אני חושב שבפורום הזה אנחנו מראים מה כל אחד משפר בונה או מתקן לרכב שלו ויציאות מסוג אלה מתאימים לצא'ט בוואלה אם זה יפה תגידו או לא תגיבו אין לי בעיה לקבל ביקורת אבל מה שלא ראיתם מקרוב חבל לבזבז

משבצת תגובה.

בכל אופן עשיתי את זה אצל מישהו ביבנה מי שירצה את המקום שיצור הודעה בפרטי בכיף.

מחר אני אצלם סרטון שמראה בדיוק את השקיפות של הפנסים וחמוד אני לא איזה ערס שמדביק טפטים על האוטו!!

פורסם

אני מקווה מחר שחבר יביא לי את המצלמה שלו שלי על הפנים כמו שאתם רואים מכל התמונות

.ואין לה אפשרות לסרטון או בכלל זום

פורסם
אני מקווה מחר שחבר יביא לי את המצלמה שלו שלי על הפנים כמו שאתם רואים מכל התמונות

.ואין לה אפשרות לסרטון או בכלל זום

סתם שאלה, למה אתה מתאמץ להוכיח ?

מי שרוצה, שיקבל - מי שלא, לא.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
תגיד לי אתה רציני איזה טפט ואיזה נעליים זה שכבה דקה של צבע אני ממש לא עיוור ולא מטומטם ןבקשר לתאריך עוד לא כיילתי את המצלמה עדיין דנדשה.

ההיתי מציע לאנשים שמגיבים בצורה כזאת זה לא לעניין אני חושב שבפורום הזה אנחנו מראים מה כל אחד משפר בונה או מתקן לרכב שלו ויציאות מסוג אלה מתאימים לצא'ט בוואלה אם זה יפה תגידו או לא תגיבו אין לי בעיה לקבל ביקורת אבל מה שלא ראיתם מקרוב חבל לבזבז

משבצת תגובה.

בכל אופן עשיתי את זה אצל מישהו ביבנה מי שירצה את המקום שיצור הודעה בפרטי בכיף.

מחר אני אצלם סרטון שמראה בדיוק את השקיפות של הפנסים וחמוד אני לא איזה ערס שמדביק טפטים על האוטו!!

אתה רושם הודעה על השחרת פנסים בפורום שכל המטרה שלו היא לנסות להסביר לעולם שספורט מוטורי זה לא רייסים באיילון ולא אגזוזים רועשים בשתיים בלילה ואנחנו לא בסדר ???

אח שלי פנסים מושחרים זה לא בטיחותי ולא יעזור לך כלום . :roll:

פורסם

זה לא אמור לעזור לו, זה פשוט יפה ומוסיף מאוד לאוטו ובהרבה יותר יפה מהפנסים המקוריים. אני בכל אופן נדלקתי על זה

• תוכן חדש...