Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א. תתחדש! יפיפיייה! היה שווה לחכות.

ב. ליאור, עוד שבועיים זה קורה!

(נגמר החופש הגדול... אבל בשקט... שאף אחד לא ישמע!)

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
איזה גבר גבר אתה !!! :shock:

טיפת הבנה והיית מגלה שהמשפט האחרון שציטטתי ("אתם לא יודעים איזה רכב יש לאבא שלי") היה מיועד לאותו בחור פוזאיסט שמתלהב שיש לו 911 בחנייה,אבל כנראה ליאור שאין שכל-אין דאגות,ומי שלא תומך בלתת לך 54% מעל המחירון נחשב לגבר גבר או גבראX2 כמו שהמתלהב מלמעלה רשם,או לחילופין מר כוח סוס שהתבלבל וחשב שאני חלק מתופעת החופש הגדול וכנראה לא ידע שאולי אני יותר מבוגר ממנו.

אבל זה כנראה מפריע שמישהו פורץ לכם באמצע אוירת ה"אני הולך לקבל 90K מעל המחירון בלי לשים אפילו שלט על האוטו" ומחבר חזרה לקרקע.

תמשיכו להתנתק מהמציאות ולחלום על היום בו מישהו באמת יוסיף לכם 40K על מכוניות של 70-80K,עם או בלי קשר לכמה לוי יצחק עושה או לא עושה חסד עם המכוניות שלכם.

אתם כנראה שוכחים שעם כל הכבוד למכוניות ה"נדירות" שלכם,אפשר לקנות בפחות כסף אימפרזה GT 99-00, לשפץ בה חלק ניכר מהמכלולים העיקריים,ועוד ישאר עודף מהסכומים המגוכחים שאתם זורקים.

מיותר לציין שכנראה בכל תנאי דרך האימפרזה תיהיה יותר מהנה ומהירה מהלאון טורבו.

אם לא היה לרכב שלכם תחליף,ניחא,הייתם יכולים לבקש סכומים גבוהים מעל המחירון,כמו למשל בעלי מיאטות שלרכב שלהם באמת אין תחליף ראוי באותה סקאלת מחירים,אבל לליאון טורבו יש די והותר תחליפים באותה סקאלת מחירים,ואפילו במחירים נמוכים ממנה.

דווקא לקליאו ספורט באמת אין הרבה מתחרות בקטגוריה שלה (ספורטיבית אטמוספרית),יש את ה-206GTI שהיא לדעתי הכי קרובה,אבל יחסית נדירה בשוק,כך שלבעלי הקליאויים עוד יש תירוץ למחיר הגבוהה (מה גם שהיא יותר מתקשרת מהלאון ומהאימפרזה גם יחד,בעיקר בדור הראשון שלה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הערת אגב:

קחו את הדברים בצורה חברית,לפעמים עושה רושם מאופן התגובות שלכם שמי שלא תומך בדיעה שלכם הוא סוג של אוייב,כי הוא עלול לשכנע אחרים שאין סיבה לשלם מחיר מוגזם על הרכבים שלכם.

אתם נמצאים בפורום שמטרתו ליצור דיונים,וזה שמישהו נותן דעה מנוגדת לשלכם לא שוללת ממנו את הזכות להגיב והוא לא צריך לקבל תגובות בסגנון "אני מעדיף שתפנים את מצב השוק (כפי שאני מאמין שהוא צריך להיות) מאשר שתפתח שוב דיון בנושא הזה".

זה שכוח סוס מאמין (בצדק או לא) שהשוק צריך להיות במצב מסויים לא אומר שמי שלא מאמין בכך צריך להמנע מפתיחת עוד 5000 שרשורים בנושא הזה.

סתם לתשומת ליבכם,ובאמת,הכל בצורה חברית :)

פורסם

עידן

אף אחד לא בא לרדת עליך, או לעשות "שוק" לרכב שלנו, פשוט, היו כאן תופעות של אנשים שבכח רצו לקנות לאון טורבו במחירון, כי ככה החליט לוי יצחק (המחירון שלי = 55K, קצת פחות מלאנטיס מעפנה מאותה שנה) אם נפגעת מהתגובה, אני מתנצל !!!

בקשר להשוואה לסובארו, דווקא הלאון שלי עשתה זמנים זהים לWRX במסלול בערד, ראה את מבחן הספורטיביות של "הגה" גליון מאי, למרות שלWRX מנוע חזק יותר, ואם אני מוסיף את עלויות הדלק והביטוח הזולות יותר בלאון, את האמינות, את המילה הגסה שנקראת שימושיות (מה לעשות, יש לי 2 ילדים) וכן, הלאון גם יפה יותר מהWRX, לפחות לטעמי, אז הבחירה שלי הייתה קלה, קלה מאד.

בסוד אגלה לך שאני קיבלתי 20K מעל המחירון על הלאון שלי, ויותר מקונה אחד !!!

לצערי, לא הצלחתי נפשית להיפרד ממנה, (ה20K שביקשתי ברוב חוצפתי הם שיפורים שמתותקנים ברכב, אותם הקונה היה מקבל, כולל כל החלקים המקוריים בארגזים), לחליפין, המלצתי לאותו קונה לקנות TTQ מאותו שנתון ועם אותן מערכות, הוא ישיג את ה TT במחירון ואפילו מתחתיו, המחירון ד"א 170K.

יום טוב

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

עידן או יותר נכון גבר הפורום:-P

אף אחד לא בא לרדת עלייך ....

ומבחינת המחירון אני איתך....

אני בעד לשלם עבור תוספות...למשל

אני אוהב סיאט לאון.... עכשיו יש סיאט לאון שעשתה 28K ק"מ יד 1 שנת 2005

הגענו אני והבחור ל108 פילטר ופורק וטיפולים שעשה לפני שבוע ומערכת כל זה היה שווה 108K למרות שמי משלם עבור טיפול שהיה לפני שבועיים....

קיצר אחרי זה בקשתי שיוריד את המערכת בשווי של 3... וזה הגיע ל105K ...וכמה רצה הבחור אחרי כל זה 115K אחרי פירוק כל התוספות....

אנשים זה לא קצת טירוף??? 23 מעל המחירון לא כולל תוספות חוץ מפורק ופילטר שאני משיג ב2K ואין לו גם עור???

עומרי תתחדש נשמה.... לאון יפההההה

פורסם

השאלה שאני ישאל אותך היא:

כמה לאונים מוגשים תמצא מאותה שנה על הכביש בכלל? וכמה מוצאים למכירה?

והאם תצליח למצוא רכב שמור כמו שהזכרת?

כל זה מהווה את השיקולים על כף המוזניים. הבחירה בסופו של דבר היא שלך.

פורסם

כוח סוס קבל את התנצלותי.

ליאור,אני מסכים איתך לחלוטין שמחירון לוי יצחק מנותק (לגמרי) מהמציאות,את אותה בעייה מכירים גם כל בעלי הגרסאות הספורטיביות של פז'ו וסיטרואן,שנהנות ממחירון מצחיק ביחס לתמורה,ובמיוחד בעלי הסיטרואן שנהנים ממחירון נמוך יותר משל אוטוביאנקי שנת 88.........

אבל הנקודה היא שגם כשמעלים מחיר,זה צריך להיות בפרופורציות,לא הגיוני לבקש 40K מעל המחירון על רכב סטנדרטי רק בגלל שהוא שמור (אני לא מתייחס לרכב שלך,מכיוון שהוא משופר וזה משהו אחר לגמרי).

ברגע שיש לרכב איבזור ו\או שיפורים התמונה משתנה לגמרי.

מאמין לך שהציעו לך 20K מעל על הרכב,אבל שוב,הרכב שלך לא סטנדרטי.

אני התייחסתי בתגובותיי לרכב סטנדרטי.

אגב,לגבי ההשוואה שציינת בין מהירות האימפרזה למהירות הלאון במסלול בערד, אני בטוח שאני האחרון שצריך לספר לך שמהירות במסלול זה לא הכל,יש הרבה מעבר לזה,ולמעט היתרון (או חסרון לדעת אחרים) של הלאון שהיא באה מה"משפחה" של צ'מפיון, האימפרזה כרכב ספורטיבי בעלת יתרון עליה.

מבחינת עלויות אחזקה,באמת יקר יותר להחזיק אימפרזה,למרות שליאור אתה קצת הגזמת במחירי הביטוחים,ניתן למצוא ביטוחים לאימפרזה במחירים זולים משמעותית ממה שכתבת,וגם צריכת הדלק יכולה להיות לא נוראה כמו שאתה מציין (אתה רשמת צריכת דלק לחיים על הקו האדום,שכחת שגם לאימפרזה יש את הקטע הפרקטי של לנסוע לקחת ילדים לגן,או לעשות קניות בסופר).

פורסם

טוב שגעתי את כולם בקשר למחירון

בסוף ראיתי שאותו שמור שווה אולי עד 10K מעל

אגב כדאי לאון יד 2 שעשתה 80K שנת 2005 סטנדרטית אין תוספות מטופל כמו תינוק ואין שריטה???

סליחה שאני כותב את זה בכל הנושאים ...פשוט צריך החלטה מהירה!!!! :(

פורסם

אם האוטו שמור ומטופל - לא צריכה להיות בעייה.

כל עוד המחיר ריאלי לקילומטראז' - סע לשלום, המפתחות בפנים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כמו שהמליצו לך, אם האוטו מטופל ולדעתך הק"מ לא מהווה בעיה - לך על זה.

אני בכל אופן הייתי מוותר, ומתאזר יותר בסבלנות.

פורסם
הבטחי וקימתי, אחרי 4 חודשים של חיפושים מצאתי את הכלה המושלמת... 2004, יפיפה...

הנה תמנות להתרשמות...

dsc00070sl6.jpgdsc00069ao0.jpg

מר אוירי :-) מאחל לך ולכלה המשולמת נסיעה מהנה, טובה ובטוחה

ממני הבעלים הקודמים א.א

סעו בזהירות

פורסם

חברה אני הולך מחר לבדוק לאון טורבו שנת 2005 ...האוטו עשה 80 אלף ק"מ

אבל האוטו סטנדרת ושרת את הבנאדם רק למטרת עבודה... ואין שריטה על האוטו...

שווה לי לבדוק אותו???? אם כן איפה הכי כדאי באזור חיפה????

• תוכן חדש...