Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אם רכב לא שמור ולא מטופל - אל תקנה. זה מה שאני עשיתי, וגם ליאור- לא רכשנו רכבים שלא עמדו בקריטריונים שלנו.

אומנם זה לקח קצת יותר זמן, אבל זה שווה את הסבלנות!

זה אחד הטיפים הכי טובים שקיבלתי בחיים לגבי סבלנות.

החיפזון מן השטן.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כוח-סוס ...

עובדות

ביד שתיים אף אחד לא מצליח למכור מעל...

ותאמין לי אני יכול להחזיק sti בעניים עצומות... פשוט אני לא מטומטם לשלם 20K ש"ח מעל ולהפסיד אותם עם ההפסד של המחירון של האוטו שנה הבאה שזה יורד כל שנה בערך 15K ש"ח...

וזה מה שקורה להרבה אנשים ... לא יכולים להתקדם לרכבים יותר יקרים!!!...

תאמין לי מנסיון

פורסם

גם לי יש ניסיון לא קטן.

STI תגבה ממך אחזקה יקרה בצורה מטורפת. ממוצע של 4,000 ש"ח בחודש, בשנה, יכול לא להספיק אפילו.

לגבי הלאון- גלי לא פורסמה ביד 2 והועברה לחבר קרוב.

יש המון (!!!) מכוניות שלא מתפרסמות ונמכרות בדרכי השמועות (מפה לאוזן), וכך נמכרות בסכומים הולמים לאנשים קרובים,

לאנשים שיודעים להעריך ומכירים את הרכב וכך גם משלמים בהתאם.

אני לא יגיד לך לשלם על כל רכב סכומים מטורפים של כסף, אבל אקסמפלר שמור בהחלט יימכר במחיר מתאים.

ואני מניח שאתה מבין למה אני מתכוון.

בכל אופן, את השיקולים שלך תעשה לבד. אתה היחידי שתחליט על מה וכמה לשלם. בהצלחה.

נ.ב. אם יש לך את האפשרות לעמוד בסכומים שרשמתי למעלה, אין לך אפילו מה להתלבט וגש מחר בבוקר ותרכוש לך STI.

ההשוואה לא רציונאלית בככל.

פורסם

אני לא מגיב לשרשור לאחר מה שכתבתי בדף הקודם, משום שאני "בעל עניין", ברוב טיפשותי פרסמתי סיאט לאון למכירה מעל המחירון, עבירה פלילית שעליה פותח השירשור לא יסלח לי :shock:.

לשמחתי, אני כן יכול להגיד שקיבלתי את הסכום שביקשתי, ואפילו מ-יותר מקונה אחד !!!

הרכב עדיין אצלי משיקול אחד בלבד, נפשית, אני עדין לא מסוגל למכור אותו :cry:

כמו שטל (כח סוס) כתב לך, יש לך כסף ? לך קנה איבו, רק זכור שתוציא 5000-10000 שקל בשנה לטיפולים, 10000 שקל ביטוחים בשנה, צמיגים, צריכת דלק אכזרית של 1:6 17,000 ש"ח נוספים(בנסיעות כמו שהרכב אמור לנסוע) כך שעד כאן רשמנו 45,000 שקל בשנה הוצאות.

תוסיף לזה את ירידת הערך הכי קטנה של איבו (רק 10% בשנה) לרכב שעולה 280,000 ש"ח, עוד 28,000 ש"ח בשנה, הגענו להוצאה של 73,000 שקל בשנה.... אתה מפסיד מחיר של לאון כל שנה !!!

הלאון תעלה לך 3000 שקל בשנה טיפולים, 3500 שקל ביטוחים, וירידת ערך "אכזרית" של 15% מציינת במקרה הטוב, 10,000 שקל נוספים, סה"כ הוצאה שנתית של 26,000 כולל הדלק, כך שעלות האחזקה הכוללת היא שליש מאיבו.

מצד שני, אם השיקולים שלך הם תקציביים, וכך נראה, עזוב אותך מרכבי ספורט, זה לאנשים מפגרים כמוני וכמו טל (טל, אתה סולח לי ? :roll:) קנה לך מאזדה-3, סובארו אימפרזה 1.6, או רנו מגאן 1.6 ותהנה לך בשקט ובביטחה, מכירה מובטחת באתר YAD2 וקונים לא יחסרו ...

my 2 cents ותגובתי האחרונה בשירשור זה.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

עובדה עדיין לא מכרתה תאמין לי אם היו מציעים לך 20K מעל הייתה מוכר

2. אחזקה של איבו וsti בקלות אני אחזיק... ועובדה שעומד 911 מתחת לבית שלי לאח שלי.. ולא נתחיל עם הרכבים של אבא

גם ככה השקעה שלי יכולה להגיע מקס ל190K ש"ח לא 280K ש"ח ... אבל אמרתי לך אני רוצה להתקדם לא לתקע במוכונית אחת או במוכיניות שאותה רמה....וגם ככה אני אוהב אל הלאון הכי בניהם

נ.ב כל בעלי הסיאט לאון שקנו מעל המחירון ... ששאלתי אותם אם ירצו למכור .. אמרו לי אין לי מה לקנות באותו מחיר.... וככה אנשים מתקדמים

ועוד פעם כל אחד והשיכול שלו.... :wink:זיהו

פורסם

מסקנה: מישהו פה מעוניין למכור סיאט לאון!??!?!? (ליאור לא אתה!) משלם בהתאם לאקסמפלר שמור....! :)

יום טוב אנשים....

-----

פורסם
עובדה עדיין לא מכרתה תאמין לי אם היו מציעים לך 20K מעל הייתה מוכר

2. אחזקה של איבו וsti בקלות אני אחזיק... ועובדה שעומד 911 מתחת לבית שלי לאח שלי.. ולא נתחיל עם הרכבים של אבא

גם ככה השקעה שלי יכולה להגיע מקס ל190K ש"ח לא 280K ש"ח ... אבל אמרתי לך אני רוצה להתקדם לא לתקע במוכונית אחת או במוכיניות שאותה רמה....וגם ככה אני אוהב אל הלאון הכי בניהם

נ.ב כל בעלי הסיאט לאון שקנו מעל המחירון ... ששאלתי אותם אם ירצו למכור .. אמרו לי אין לי מה לקנות באותו מחיר.... וככה אנשים מתקדמים

ועוד פעם כל אחד והשיכול שלו.... :wink:זיהו

בן כמה אתה אם מותר לי לשאול? :roll:

סגנון הדיבור שלך לא הולם את מי שאתה מתיימר להיות.

בנאדם שיש לו אפשרות לרכוש איבו או STI לא חושב על לאון כלל.

יש לך פורשה 911?! מה אתה מזכיר את המילה לאון.

ואם יש לך רכבים כאלה עם סכומי כסף כבירים כמו שאתה טוען, שום התקדמות לא צריכה להפחיד אותך,

הרי מחיר הלאון הוא פעוט ביותר ביחס לסכומים שאתה מדבר עליהם.

"גם לאבא שלי יש" ואני עדיין לא נוהג על המכוניות שלו או אחרות.

זאת התיימרות של ילד קטן.

לגבי הנושא של ליאור,

אני יכול להיות עד לכך שרכב לא מוכרים בכל מחיר.

שאני לא חיפשתי למכור, גם לי הציעו מחירים מפטים אך לא התעניינתי במכירת הרכב באותו הזמן.

וכן, ליאור אנחנו כנראה מפגרים, מפגרים שמחייכים כל יום ברגע שהם נכנסים לרכב שהם יודעים שהם קנו במיטב כספם

ומשקיעים בם כמיטב כספם - הן באחזקה שוטפת ובטיפולים.

פורסם

אני לא מגיב עוד... ותאמין לי שאבא לא עזר לי להגיע לסכומים כאלה

ואל תדאג .. אתה תראה בעזרת השם משהו מטורף

וכן בטח בנאדם מקבל 20K מעל המחירון לא מוכר

חח

פורסם

כבר ראיתי בןאדם שקיבל 45K מעל מחירון ולא מכר.

יש רכבים שהמחיר מחירון שלהם הוא פשוט בדיחה ואלו רכבים נדירים בשוק הישראלי.

אז אם כבר יש אקסמפלר שמור במיוחד, עם קילומטראז' נמוך, יד נמוכה וכן הלאה - לפעמים גם 20K וגם 40K הם לא מספיקים כדי שהבעלים של הרכב יחליט למכור אותו.

יש אנשים שמעדיפים להשאר עם הרכב שלהם מאשר למכור אותו במחיר "מחירון" של לוי יצחק.

ואם אתה רוצה לקנות רכב שכזה במחירון - לך תקנה מלוי יצחק.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ואלו רכבים נדירים בשוק הישראלי.

זה בדיוק משפט המפתח. ואם כל הכבוד ללאון טורבו אין שום הצדקה שהיא תמכר ב 20 מעל המחירון (אני מדבר על רכב סטנדרטי).

פורסם

אני לא יכול להתאפק אבל היום נמכרה סיאט לאון טורבו שנת 2004 ב 10K מעל המחירון (לטענת הבעלים לפחות ומה יש לו לשקר לי אחרי שהוא מכר) עם יד 3 97K ק"מ, משופרת (איטרקולר צנרת וצ'יפ), אחרי צבע כל האוטו בגלל 2 דפיקות ודהייה של הצבע (לטענת המוכר)... הדבר היחיד שהוא לחיוב זה שהטסט היה לפני חודש כולה... וכל הנתונים האלה קיבלתי לפני שכמעט עשיתי את הצעד והלכתי לראות את האוטו. ועדיין בא בן אדם ושילם 10K מעל.. לא יכול להבין את זה.... אני מבין כשמדברים פה כולם על אקסמפלר שמור, אבל הנה... אנשים משלמים.. שמישהו יסביר לי את זה....

-----

פורסם

ביקוש והיצע.

ביקוש גבוה והיצע נמוך - גומרים להעלאת מחירים.

ביקוש נמוך והיצע גבוה - גורמים לתחרות וירידת מחירים.

פורסם

לפני דעתי שהוא סתם מקשקש ששלמו 10K מעל... אם האוטו היה נקי הייתי אני שם עליו 10K מעל אבל 20K זה כבר טירוף..

כן שכולם ישלמו 20K מעל ... אני לא אכפת לי לחכות שנה עד שאמצא בנאדם הוגן שלא יבקש 20K ומוכן להתערב עם כולם שאני אמצא... כי יש כמה בקשו מחירון פשוט הפחיד אותי הקטע של הק"מ....

ועוד פעם כל אחד והדיעה שלו והשיקול שלו להתקדם במוכניות שנה אחרי או לשאר תקוע :wink:

פורסם

עוד פעם אני יגיד לך את זה,

מכמות הפתקים שהשאירו לי על הרכב ('רוצה למכור???') יכולתי לעשות ספר. כן, ספר.

בכל אופן, אני הייתי עד למיכרה של רכב מסוג אחר, לא לאון 20VT, ביותר מ-30K מעל המחירון.

שוב, ביקוש והיצע.

כל אחד בוחר מה ברצונו לעשות, הן המוכר והן הקונה (במקרה זה אתה).

אני מאחל לך בהצלחה מכל הלב במציאת הרכב המבוקש והלוואי שתקנה אותו במחיר שיתאים לך כלכלית.

אבל, תבטיח לי דבר אחד: אחרי שתעבור לצד של בעלי הרכבים מסוג זה, שתבדוק באותה דעה שאתה דבק היום.

שתגיע לשם, תבין על מה אני מדבר.

פורסם

אני הייתי עד למכירה של מיאטה של חבר יקר וקרוב, ב 15K מעל למחירון, תוך יום (!).

ועוד מיאטה שנמכרה ממש לא מזמן, באיזור ה 20K מעל למחירון.

שתיהן היו שמורות, מטופחות, מטופלות, עם נתונים מעולים וללא שריטה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...