Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחת ההודעות המטופשות ביותר.

אני קצת חולק עליך, היו מספיק הודעות מפגרות בשרשור הזה.

ותאמין לי אני יכול להחזיק sti בעניים עצומות...

תאמין לי מנסיון.

.

.

.

אחזקה של איבו וsti בקלות אני אחזיק... ועובדה שעומד 911 מתחת לבית שלי לאח שלי.. ולא נתחיל עם הרכבים של אבא

גם ככה השקעה שלי יכולה להגיע מקס ל190K ש"ח לא 280K ש"ח ...

אם אתה יכול להחזיק בקלות איבו וSTI למה שלא תוסיף עוד 20K ותקנה סיאט איביזה FR חדשה מהחברה? ככה לא תשלם מעל המחירון..

וגם עם התקציב של אבא שלך אני בטוח שלא יהיה לך קשה להוציא ממנו עוד 60K ולקנות קופרה חדשה.. עוד פעם ללא שקל אחד מהמחירון, ישר מהסוכנות!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תיקון קטן, ההפרש בין הFR החדשה לקופרה החדשה לא עובר את ה20K במקרה הרע- כולל כל האיבזור המתבקש...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני עבדתי בשביל הכסף... ואני לא ממש אהבתי את האיביזה.... לפי דעתי לאון יותר יפה ו03-05 יותר יפה מחדשה...

ופשוט זה האוטו הראשון שאני אמור להחזיק לבד... ולא תהיה בעיה אחזקה בלאון...

דרך אגב באיביזה היום אתה יכול לשלם סכום מסויים ולקבל אוטו והשאר לשלם אותם במשך 3 שנים או משהו כזה לא?? יענו לא ממש בעיה לקנות איביזה היום... והשאלה זה כולל דגמי הקופרה??

פורסם

אתה משלם סכום ראשוני (כשליש מסכום הרכב) לאחר מכן סכום מסויים במשך 36 חודשים ואחרי 3 שנים אתה יכול או לשדרג או

להשלים את שאר הכסף ולרכוש אותה.

הרכב לא שלך אחרי 3 שנים, ככה שלמי שאין כסף זה כן ממש בעיה לרכוש את הרכב הזה.

וכן, אפשר לעשות את הטרייז הזה גם על ה-CUPRA.

ועוד פעם, אם יש לך כל-כך הרבה כסף- חפש STI.

היא הרבה יותר נפוצה בשוק (יחסית) והרבה יותר מהנה לנהיגה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אני שם לב שהתגובה שלי נמחקה, כנראה מחוסר בגרות, אבל בכל זאת אשאל את השאלה הבאה:

האם אתם לא חושבים ש- 15-20 אלף ש"ח מעל המחירון זה איבוד כל פורפורציה והמחיר שנוצר כבר לא מזכיר כלל את המחירון המקורי?

אז אני מבין שיש מכוניות מיוחדות עם נתונים מיוחדים ובאמת מגיע להן סכום נכבד, אבל עדיין זה פשוט מטורף, מבחינתי.

אני בדיעה שכל אחד רשאי לבקש על רכבו כמה שהוא רק רוצה, אחרי הכל זה הרכב שלו, אבל אם זה כך, אז בשביל מה יש מחירון?

פורסם

השוק של המכוניות "הרגילות" שונה מעט מהשוק של מכוניות הספורט בקטגוריות השונות בו כללי המשחק משתנים.

אל תשכח גם שמכוניות ספורט לרוב הם נדירות יותר ממכוניות "רגילות" בגלל כמות התאונות.

אני מאמין שתראה גם את אותה התופעה ברכבי שטח.

פורסם

Black Joker, זה שוק אחר משאר הרכבים.

שוב אני יזכיר- היצע וביקוש.

ככל שיש ביקוש יותר גבוה והיצע נמוך יותר- כך המחיר עולה.

ברגע שרכב (במיוחד מהזן הספורטיבי) הוא נדיר בשוק,

מטופל כמו שצריך ומעבר לכך (ולא בטיפולים של 10 שקל כמו שהרבה מבעלי המכוניות בארץ עושים),

שמור ומטופח ללא פגיעות מיוחדות ועם תא נוסים שלם וחדש ככל האפשר,

וגם כמות הידיים היא נורמלית והק"מ הוא נמוך מהממוצע...

אין לרכב הזה מחירון! במיוחד לא מה שרשום "בספר הקודש" של הקונים באותו הרגע.

נ.ב. אני מעדיף שתפנים את הכתוב ואת מצב השוק ושלא נחזור שוב על הדיון הזה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
להבין אני אבין, להפנים כבר לא, אבל כנראה שזה רק אני.

בכל אופן, מי אני שאשנה את סדר הדברים ? :lol:

אתה יכול לשנות- תמכור במחיר מחירון רכב ספורטיבי במצב טוב, לאחר שהשקעתה בו את החיים שלך וראיתה איך אדון לוי יצחק שוחט אותו במחירון...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני עבדתי בשביל הכסף... ואני לא ממש אהבתי את האיביזה.... לפי דעתי לאון יותר יפה ו03-05 יותר יפה מחדשה...

ופשוט זה האוטו הראשון שאני אמור להחזיק לבד... ולא תהיה בעיה אחזקה בלאון...

דרך אגב באיביזה היום אתה יכול לשלם סכום מסויים ולקבל אוטו והשאר לשלם אותם במשך 3 שנים או משהו כזה לא?? יענו לא ממש בעיה לקנות איביזה היום... והשאלה זה כולל דגמי הקופרה??

בהודעה שפרסמתי בראש העמוד התכונתי ללאון קופרה וFR, לא דיברתי על האיביזה!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

הבטחי וקימתי, אחרי 4 חודשים של חיפושים מצאתי את הכלה המושלמת... 2004, יפיפה...

הנה תמנות להתרשמות...

dsc00070sl6.jpgdsc00069ao0.jpg

-----

פורסם

עם כל הכבוד לבעלי הקליאו ספורט\ ליאון טורבו\911 טורבו\ואתם עוד לא יודעים איזה רכבים יש לאבא שלי.......

בחישוב קליל של שווי הרכבים שלכם,לצורך העניין ניקח מחיר ממוצע של 75K,אם תקבלו 40K מעל המחירון זה אומר בחישוב פשוט תוספת של 54% למחיר.....

עם כל הכבוד,אלא אם כן יש לך רכב אספנות נדיר,או שיש לך רכב שמשופר ברמות היסטריות ושמור ברמות היסטריות (אף רכב שמור וסטנדרטי לא יצדיק כזו תוספת),אף אחד בכדור הארץ לא ישלם לכם 40K מעל המחירון,וזה נחמד שאנשים עוצרים אתכם ברמזורים ומציעים לכם 30K מעל המחירון,תגידו להם פעם אחת שאתם מוכנים,אני רוצה לראות אתכם מוכרים.

גם לי היה רכב ספורטיבי,גם אני מכרתי מעל מחירון,ורכב שיש לו ביקוש מאוד מאוד גבוה ובמצב מצויין,אבל עדיין,נראה לי שקצת התנתקתם מהקרקע.....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
עם כל הכבוד לבעלי הקליאו ספורט\ ליאון טורבו\911 טורבו\ואתם עוד לא יודעים איזה רכבים יש לאבא שלי.......

...

איזה גבר גבר אתה !!! :shock:

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...