Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קומפקטי חדש עד 110,000 ש"ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי אנשים,

ההורים החליטו לקנות רכב חדש, ישמש רק בעיר ופעם בחודש גג ייסע לצפון אולי (מת"א).

נסיעות של בן אדם אחד או 2.

התקציב הוא 110,000 ש"ח. אבא חושב על היונדאי גטס 1600. חוץ מזה ששמעתי הרבה שהיא שותה דלק, לא שמעתי משהו מיוחד עליה.

אני מחפש רכב שגם אני אוכל קצת (ממש טיפה) להנות ממנו.

צרפתי לא בא בחשבון כי זה אבא והוא חי בשנות ה70 ולא משנה מה אני אגיד הוא לא יקנה.

רכב חייב להיות אוטומט לצערי.

בגלל שאמא שלי תהיה זאת שתסע ברכב רוב הזמן מה שמלהיב אותה זה הסאן רוף\מגנזיום ושאר הדברים שדוחפים לרכב כדי לגרום לאנשים שרוצים להגיע מA לB להתלהב.

any suggestions?

פורסם

הי,

במקרה כזה, אני מציע את הסוזוקי סוויפט- הגריסה המאובזרת עולה 105K וכוללת תיבה אוט', מגנזיום ושאר תוספות, תמורת ה5K הנוספים תסדר לה גם סאן רוף...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

איך היא מבחינת האצות ומהירות סופית?

אמנם לאמא שלי זה ממש לא משנה, אבל היות ואני יודע שאני מתישהו כן אקח אותה, מעניין אותי לדעת.

בחיפוש מצאתי גם שסיריון של דייהטסו מומלצת, מה דעתם?

נאמר מבין גטס, סיריון, סוויפט, יאריס (למרות שהבנתי שהיא הרבה יותר יקרה) אוויו.

אם נדרג אותם מהדרישה הכי חשובה להכי פחות:

נוחות (אמא ואבא שניהם גדולים, צריך מכונית שתהיה מרווחת לפחות מקדימה, שתהיה עם מושבים גבוהים)

אמינות

צריכת דלק

אבזור

וזהו בערך, השאר לא משנה כל כך. אבל איזה מביניהם הכי מהנה לנהיגה (עד כמה שאפשר מהן) מבחינת מהירות (ביניים וסופית), מבחינת זה שהיא יכולה לפנות כמו הAX שהייתה לי, שיהיה לה גיר נורמלי, כזה שיוכל לבצע מה שאני רוצה ולא מה שהאוטו רוצה.

הפסקה האחרונה הכי פחות חשובה. כי זה עדיין רכב להורים ולא לי.

פורסם

מבין האפשרויות שלך - הסוויפט באמת מהווה את הפתרון הטוב ביותר. היא קטנה וזריזה, המנוע והגיר בסדר גמור, הנוחות סבירה לאדם או שניים מלפנים, האבזור די טוב בגרסה המאובזרת והיא אפילו מהנה מספיק לנהיגה. לשלילה - בעומס מלא (מבחינת נוסעים ומטען) הנוחות נפגעת קשות, איכות החומרים ירודה והמרווח מאחור די מצומצם. בצעו נסיעת מבחן לפני הקנייה!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תוסיף 4000 שקל, וקח מאזדה 3 ברמת הגימור הבסיסית. קשה לי להעלות על הדעת משהו שבו היא פחות טובה מהסופרמיני למיניהן, ומבחינת הנאה מנהיגה, לדעתי היא הדבר הכי מהנה שתקבל בכסף הזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אחותי עומדת בידיוק במצב שלך,

הגענו למסקנה שהמומלצות ביותר הן הפולו (שכרגע נמצאת במחיר דיי טוב) והסוויפט.

ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן על שניהם

פורסם

חבל שאביך לא מוכן לקנות רכב צרפתי , ה-207 החדשה מאוד מומלצת ממה שקראתי עליה במחני דרכים כולל מבחן נגד הסוויפט ונגד הפיאט גרנדה פונטו , מנוע 1600 חדש שפותח ביחד עם BMW מספק 120 כ"ס הבעיה שלמרות זאת היא קצת מרגישה חלשה בגיר האוטומט וזה כנראה בין חסרונתיה הבודדים , התנהגות נוחות ומרחב כנראה מהטובים בקבוצה שלה תוסיף לזה את רמת הבטיחות הגבוה והעובדה שהיא הסופר מיני היחידה שבאה עם אחת המערכות בטיחות החשובות שיש ESP

לפי דעתי גם העיצוב שלה מאוד חמוד ויפה אני הייתי שוקל אותה במתמודדת רצינית .

פורסם

כדאי לבדוק גם את היאריס (רצוי לבצע נסיעת מבחן להתנסות בגיר הרובוטי) ואולי לראות גם את המיקרה בהזדמנות.

החבילה הטובה ביותר היא הסוויפט לדעתי. היא נראית מעולה, עשויה טוב, ומציעה אבזור עדיף על המתחרות (למרות שסאן רוף מקורי לא תמצא ב-3 המכוניות הללו אני מאמין שיש אופציה להתקנה מקומית למרות שאני לא ממש ממליץ).

• תוכן חדש...