Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

תקשיבו איזה יום מחורבן ,

אני נוסע לי מתל השומר לכיון הבסיס בר"ג עם רכב צבאי שאני נוהג ויושבת בחורה לידי .

אנחנו נעמדים ברמזור , עומדים לגמרי ופתאום !!!

מכה מאד חזקה מאחורה , מעוצמת המכה אנחנו נגררים ופוגעים ברכב מקדימה ,

לדעתי הבחור שנכנס בנו מאחורה (בזמן שאנחנו עמדנו ) נסע לפחות 80 ...

לאחר צעקות וקללות ווידאתי שהבחורה בסדר , וודאתי שאני בסדר ויצאתי החוצה , תוך כדי גיליתי שכואב לי מאד הראש והצוואר די כואב.

לאחר שאספנו את כל הפרטים והגיעו אנשים מהבסיס שלנו נסענו שנינו למיון , לאחר צילומים והכל הרופא אמר שהכל בסדר וקצת נפוח הצוואר , לא נורא .

בקיצור , 3 גימלים ויאללה בי ..

אנחנו יוצאים וחבר שלי הסיע אותי הבייתה באותו רכב , הנזק היה חזק לבאג' ולפגוש האחורי , כל הפח התעקם ויש חור שאפשר לראות עד הרצפה אבל מקדימה כמעט ולא נעשה נזק , לא הייתה שום נזילת רדיאטור וכו' ולכן החלטנו שברכב הזה הוא יסיע אותי הבייתה.

בקיצור ,אנחנו נוסעים באיזה 100 על כביש 4 , הנתיב הכי שמאלי שפתאום מכסה המנוע מתרומם , שובר את השמשה ומסתיר לנו את הכביש .

אני מייד מוציא את הראש מהחלון ומכוון את החבר שלי לשוליים , אכן הגענו לשוליים , החבר היה בשוק לגמרי אבל אחרי כמה דקות נרגע והכל בסדר .

קראנו לגרר ...

אני עייף מהיום הזה ... יש לי עדיין כאב ראש הסטרי ...

פורסם

אוי ויי...

זה יותר מפחיד אותי מהסיפורים של תומר :D , והרבה פחות מצחיק מהם :cry:

אל תתפלא אם מחר בבוקר תקום בלי יכולת להזיז את הצוואר ועם כאבי ראש, גב וצוואר חזקים - זה בדרך כלל מגיע יום למחרת התאונה.

חוץ מזה אל תשכח לאסוף את כל האישורים / קבלות / הוצאות וכו' לצרכי תביעת הביטוח אחר כך.

והכי חשוב - אתה חי, נושם, בועט, ואפילו יכול ללכת.

שנה טובה !

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

אלי! ואוו ... בהחלט לא יום טוב ....

העיקר

אתה שלם וכך גם הנוסעים איתך ...

האוטו ... יהיה בסדר. העיקר לא הראלי ...

:roll:

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אלי! ואוו ... בהחלט לא יום טוב ....

העיקר

אתה שלם וכך גם הנוסעים איתך ...

האוטו ... יהיה בסדר. העיקר לא הראלי ...

:roll:

לא הראלי אבל יש לי עכשיו בירוקרטיה עצומה בגלל שזה רכב צבאי ...

אבל בהחלט טוב שלא הראלי ...

פורסם
שלום ,

תקשיבו איזה יום מחורבן ,

אני נוסע לי מתל השומר לכיון הבסיס בר"ג עם רכב צבאי שאני נוהג ויושבת בחורה לידי .

אנחנו נעמדים ברמזור , עומדים לגמרי ופתאום !!!

מכה מאד חזקה מאחורה , מעוצמת המכה אנחנו נגררים ופוגעים ברכב מקדימה ,

לדעתי הבחור שנכנס בנו מאחורה (בזמן שאנחנו עמדנו ) נסע לפחות 80 ...

לאחר צעקות וקללות ווידאתי שהבחורה בסדר , וודאתי שאני בסדר ויצאתי החוצה , תוך כדי גיליתי שכואב לי מאד הראש והצוואר די כואב.

לאחר שאספנו את כל הפרטים והגיעו אנשים מהבסיס שלנו נסענו שנינו למיון , לאחר צילומים והכל הרופא אמר שהכל בסדר וקצת נפוח הצוואר , לא נורא .

בקיצור , 3 גימלים ויאללה בי ..

אנחנו יוצאים וחבר שלי הסיע אותי הבייתה באותו רכב , הנזק היה חזק לבאג' ולפגוש האחורי , כל הפח התעקם ויש חור שאפשר לראות עד הרצפה אבל מקדימה כמעט ולא נעשה נזק , לא הייתה שום נזילת רדיאטור וכו' ולכן החלטנו שברכב הזה הוא יסיע אותי הבייתה.

בקיצור ,אנחנו נוסעים באיזה 100 על כביש 4 , הנתיב הכי שמאלי שפתאום מכסה המנוע מתרומם , שובר את השמשה ומסתיר לנו את הכביש .

אני מייד מוציא את הראש מהחלון ומכוון את החבר שלי לשוליים , אכן הגענו לשוליים , החבר היה בשוק לגמרי אבל אחרי כמה דקות נרגע והכל בסדר .

קראנו לגרר ...

אני עייף מהיום הזה ... יש לי עדיין כאב ראש הסטרי ...

קודם כל שתהיה בריא !

דבר שני , ככה אני בדיוק הייתי עם הפונטיאק, רק מהירות של 120 ונזק שנראה פחות אבל היה מספיק לטוטאל לוס ,

דבר שלישי אני לא מבין למה גרר.. פשוט לנסוע במהירות נמוכה.. שלא תצליח להרים את המכסה מנוע , או לפחות לקשור אותו...

פורסם

למה גרר ,

דבר ראשון כי לא נשאר זכוכית , ודבר שני זאת טעות הייתה מההתחלה לנסוע אתו ...

רכב במצב הזה צריך לגרור .

פורסם

דבר שלישי אני לא מבין למה גרר.. פשוט לנסוע במהירות נמוכה.. שלא תצליח להרים את המכסה מנוע , או לפחות לקשור אותו...

ביגלל זה:

שפתאום מכסה המנוע מתרומם , שובר את השמשה ומסתיר לנו את הכביש

נשברה השמשה...

וחוץ מזה זה רכב צבאי

כל דבר קטן זה גרר, זה לא שהוא משלם על זה...

אלה הצבא

ולREDER

באמת יום מחורבן...

העיקר כולם בסדר... (וגם הראלי בסדר :wink: , כבר חשבתי שקרה משהו לראלי האדומה...)

תהנה מה-ג שקיבלת

מקווה שתרגיש טוב, (והחיילת שהייתה איתך)

פורסם

רק כדי להסדיר משהו קטן ,

גם אני וגם החיילת בסדר ,

קצת מסתובב לי הראש עדיין אבל הכל טוב ...

יהיה מבאס לחזור לתוך הבירוקטיה , זה תחקיר של משטרה צבאית ... מאד לא נחמד ...

לקח לי יום שם סידורים כדי להסדיר נשיקה קטנה בחנייה , אני מפחד לחשוב מה יקרה עכשיו .

פורסם
לא לנשק מישהו שנכנס בך מאחורה בחניה ! :twisted:

אתה מתבלבל ... אני מדבר בכלל על מקרה אחר לגמרי ..

זאת פשוט דוגמא לכמה הרבה בירוקרטיה יש בצבא ...

פורסם
גם אני עברתי את הסיוט הזה של המכסה מנוע נפתח ומנפץ שמשה...

עם הפיג'ו 306 שלי...

חשבתי שאני הולך למות תוך שניות, זה היה בכביש מהיר ... :mad:

לא מאחל את זה לאף אחד.

גם אצלי זה היה בכביש המהיר ,

והכי חשוב זה לא לאבד עשתונות , מיד הרגעתי את הנהג , הוצאתי ראש מהחלון , האטתי את התנועה וכיוונתי אותו לעבר השוליים שבסוף אני כבר לקחתי את ההגה והוא רק בלם ...

הכי חשוב להישאר רגוע ולא לבלום ישר ...

• תוכן חדש...