Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז שוב תודה לכולם, לא ציפיתי לתמיכה כזאת :)

תודה מיוחדת לליטל (נהגת שודים) :wink:

אז מחר אצא למסע קניות קטן... צריך ממש להכין רשימה כמו לסופר...

עכשיו ראיתי אצל חבר שלי נוזל נגד ריח בנעליים, נראה לי חיוני בהתחשב בחום, בגרביים ובזה שאני אבלה את כל היום עם הנעל הזאת... לא מתחשק לי להגעל מעצמי פתאום... יש המלצוץ לנוזל נגד ריח או משהו כזה? ואיפה אני משיג?

הראל, צפה לטלפון מחר (או היום בעצם) :)

תודה לכולם!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יכול להשיג בריקושט/למטייל - ומצטרף להמלצות על גרבים איכותיות- נקרא גרבי מסעות, כי לשמור על כפות הרגליים זה הכי חשוב...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עכשיו ראיתי אצל חבר שלי נוזל נגד ריח בנעליים, נראה לי חיוני בהתחשב בחום, בגרביים ובזה שאני אבלה את כל היום עם הנעל הזאת... לא מתחשק לי להגעל מעצמי פתאום... יש המלצוץ לנוזל נגד ריח או משהו כזה? ואיפה אני משיג?

אל תדאג אני אחרי שבוע שטח, מסע ו10 ימים בסה"כ בלי מקלחת ובלי לרדת ממדים/נעליים, גיליתי ריחות חדשים שלא ידעתי שהם קיימים :wink: ככה לומדים להעריך מקלחת טובה.

לגבי הריח - מספיק טלק לנעליים, דאורדורנט לגוף ומקלחת מתי שאפשר.

ובלילה אם אתה ישן במקום פתוח, תלביש את הגרב על הנעל.. אולי זה יפריע לאיוורור אבל לפחות לא יכנס לך עקרב או נחש לנעל.

לגבי גרבי מסעות - לדעתי מיותר לגמרי, גם לפני ההמצאה הזו עשו מסעות והסתדרו יופי, הכי חשוב זה מדרסים ולסגור את הנעל חזק מספיק בשביל לא לקבל נקעים בפעילות אבל לא מספיק חזק בשביל לגרום לחניקה ונמק של הרגל

ותלמד לעשות קשר צמה בנעליים, זה מחזיק טוב ונפתח במשיכה אחת של שרוך..

פורסם

אין צורם בשום נוזל לרגליים.

תבקש מהחופל שלך פונגימון, אבקה למניעת ריח ופטרת ברגליים.

כל לילה תשים בנעל ועל הרגליים.

גם מעולה וגם על חשבון הצבא.

אגב

חופל= חובש פלוגתי.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

עצה שלי.

ביום הראשון אל תביא כלום.

חוץ מלבנים דאודורנט סבון ואולי נעלי בית.

תראה מה קורה, לאן לוקחים אותך ואיפה תהיה ואחרי זה תתארגן על דברים.

היום הראשון הוא מספיק הלם קרב בשביל להסחב עם תיק ענק מהבית ועוד קיטבג שתקבל מתנה.

אוכל יש

שתיה יש

מיטה יש

שק"ש מסריח יש

חורף עוד לא אז לא צריך ביגוד מיותר.

תתארגן וביציאה הראשונה תעשה רשימה של מה שחסר ותשלים.

פורסם
כמה זמן אחרי הגיוס קיבלת אותם?

כי לרוץ בנעל בלי מדרס במשך שבוע גורם לנזק לגב

אם לא תעשה מדרס לפחות תקנה אחד טוב (לא אבל ממש לא בריקושט) אלא בחנויות כמו דוקטור גב

לרוץ או אפילו ללכת בלי מדרס זה סוג של עינוי סיני. ביציאה הראשונה שלי הביתה, אי שם לפני יותר משש שנים, הלכתי לריקושט ורכשתי זוג מדרסים תמורת 80 ש"ח. המדרסים האלה משמשים אותי בנאמנות עד היום כשאני עושה מילואים והם ממש נוחים.

גם לדרמן לטעמי מאוד שימושי . אני אישית דואג תמיד לדברים האלו כל מילואים.

אחת ההשקעות הכי חכמות שעשיתי לקראת הצבא זה להצטייד בלדרמן מיקרה. לא זאת בלבד שכל תקופת הצבא נעזרתי בו, הוא מלווה אותי גם היום באזרחות. שווה כל גרוש! אם יש לך מישהו שנמצא בארה"ב ויכול להביא או לשלוח לך משם, זה עדיף מכיון שהמחירים שם נמוכים משמעותית מהמחירים בארץ.

בסופר פארם מוכרים תרסיס לרגל של מותג הבית LIFE שאמור למנוע ריחות רעים. מיכל עולה בערך 20 ש"ח, הריח שהוא עושה מצוין וגם התחושה על כף הרגל קרירה ונעימה. מומלץ.

בנוסף, ברגע שאתה מגיע לבט"ר (=בסיס טירונות. לא לדאוג, אתה עוד תבין יום אחד את כל הקיצורים האלה :wink:), פנה לחופ"ל ובקש ממנו קרם הגנה מהשמש. זה ממש לא כיף לקבל כויה (מניסיון. הייתי מספר גם איך קיבלתי אותה בצבא ואיך זה נראה, אבל זאת תהיה חתיכת סטיה מנושא השרשור), הצבא גם לא נותן על זה גימלים (ואם כן תקבל גימלים, אתה עלול למצוא את עצמך עומד למשפט באשמת גרימת נזק לרכוש צבאי) ועד כמה שזכור לי, הקרם שהצבא מחלק ממש טוב!

אגב, גם אני התגייסתי ביום רביעי וכעבור יומיים אכן שוחררתי הביתה לשבת. סביר להניח שזה גם מה שיהיה איתך.

כשתקבל את מדי ה-א' שלך, אני ממליץ לתפור להם מכפלת ובתוך המכפלת להכניס גומיה. בצורה הזאת אתה פטור מהצורך לסדר את הגומיות בכל פעם שאתה לובש את המכנסיים וזה מאוד נוח.

דבר אחרון:

לא משנה מה אחרים יגידו לך, לוף זה מעדן אמיתי! :inlove:

יאללה, שיהיה בשעה טובה.

אל תשבר אם קצת קשה. אתה תראה שיום יבוא, אתה תביט לאחור ואז תבין שהכל בעצם היה די משעשע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שיהיה לך גיוס קל ושירות מעולה :)

אני הייתי אמור להשתחרר ב-5 לאוגוסט אבל בגלל שלמדתי החליטו להפעיל לי את הקבע (ר') ולכן עוד שבועיים אני נכנס לשנה רביעית :(

וכמו שמישהו אמר פעם, אם לא תלמד - תהיה נגד!

• תוכן חדש...