Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ניתן להגיד שאין בעיות עם מכשירים , כי יש .

אבל בין להרוויח לבין לגנוב - זה ה900 ש"ח שלדעתי יהיו הרבה יותר מאשר 900 ש"ח

כיום ניתן להשיג את המכשיר במחיר של בין 1800-2000 ש"ח

ככה שזה יהייה פשוט דבילי לשלם עוד 1000 ליבואן "גנב" רשמי . זו דעתי .

פורסם
הדילמה פה היא האם בשביל שנתיים נוספות של אחריות כדאי להוסיף 900 ש"ח.

התשובה האינטואיטיבית היא לא.... אבל מי יודע?

ולהיות בטוח שאתה מקבל מכשיר איכותי באמת שהוא לא ריפרביש.

שאם יקרה לו משהו לא יתקנו אותו עם חלקים שקנו בבלצר אלקטרוניקה.

זה ההבדל.

שלא תצטרך לעשות קומבינה לסדר רדיו.

וכו..

במכשירים איכותים אי אפשר סתם להחליף נגד כי הערך שלו אותו הדבר.

יש סיבה למה הם מכשירים איכותיים ונשמעים איך שהם נשמעים.

בקיצור , לא נימאס לשכנע .

כנראה שהכתבות בערוץ 10 , בכל האתרים בעולם שוות כלום בפורום הנחמד הזה.

פה יודעים הכי טוב.

תקנה הפוך על הפוך , רק מורל , וזהו בערך.

כולם דופקים אותנו.

פורסם

גם לדעתי . ובוא נגיד את זה ככה כמות המכשירים התקולים שיוצאים יחסית למספר המוצרים זה נמדד בחברות טובות בעשיריות האחוז עד אלפיות , כי יש בקרה על התהליכים , וככול שהחברה יותר טובה זה פחות קורה (לא שווה לה את הטרחה להחליף מכשיר ואח"כ למכור כרפרביש ובדרך גם לקבל מוניטין גרוע ) . אז נכון שיוצא שהברק פוגע גם פעמיים באותו מקום , האם בגלל זה לא תצא מהבית בעת סופה?

אם המחיר הוא טיפה יותר שווה , אבל אם המחיר הוא כמעט כפול , אז אישית באופן עקרוני אני אקח סיכון , כי אני לא אוהב יבואנים שנותנים לי להרגיש "פראייר" .

מה עוד שכול הנושא של אודיו אם לרכב ואם לביית, הוא נושא של ציוד שלעיתים הוא מאוד יקר , וככול שהוא יקר יותר כך פחות יש לך אפשרויות להעריך אותו לפני קניה , ואז אתה לוקח סיכונים ממילא . ועוד יותר גדולים .

ואם לא תקח סיכון אתה לעולם לא תרוויח איכות סאונד טובה , אלא תמיד תשאר במצב בינוני . כי כול החברות שמייצרות ציוד יותר טוב מהמיינסטרים , עושות את זה במאסות קטנות מאוד (כי לא המיינסטרים קונה) , ויוצא שאם לא תסתכן ע"פ שמועות של אנשים שאתה פחות או יותר מכיר , ותסנן את כול השמועות האחרות ותמצא מה באמת נראה לך , לעולם לא תחשף לציוד מעולה באמת .

אז נגדיר את זה כך , מי שרוצה על בטוח נשאר עם ביטוח . והמבין יבין

בברכה יהודה

פורסם
במקרה ולא הובן . לדעתי זה כמו יגאל בנץ ולא הדיעה של זה וזה וזה.

ובכול מקרה מאחל לך הצלחה בתיקון

לא הייתי צריך אפילו את אורי גלר כדי לחזות שזו תהיה התגובה...

מפתיע נורא.

פורסם
לא הייתי צריך אפילו את אורי גלר כדי לחזות שזו תהיה התגובה...

מפתיע נורא.

תשמע הדעות שלי ושלך לגבי קניה בארץ ידועות . אני לא אשנה את דעתי , ולא נראה לי שתסכים איתי בעתיד הנראה לעיין , אז אתה יכול לשחרר את הציניות . פשוט ראיתי שההודעה שלך נכנסה לפני ההודעה שלי , ולא רציתי שפותח התרד יחשוב ששוכנעתי , אז אמרתי מה שאמרתי

בברכה יהודה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לא מתווכח עם שום דעה (לקנות מיבואן רשמי בארץ או בכל דרך אחרת לא רשמית) כל אחד שיעשה את השיקולים שלו

כמו אחריות ריפרביש וכל השאר..

מה שכן יש ריח של אינטרס מסויים ואני בטוח שאתם יודעים למה אני מתכוון,

אז שאתם נותנים את דעתכם כדאי לציין גם גילוי נאות אם אתם עובדים/בעלי מקום/יש לכם קשר כלשהו לחנות שמוכרת מוצרים דרך היבואן הרשמי או מצד שני יבואני פרללי.

אני אישית עדין לא מכיר אותכם ולא יודע במה כל אחד מכם עוסק (גילוי נאות שלי)

אני לא בא בדבריי כדי להלהיט את הרוחות אלא רק לטובת אמינות ויושר בפורום בלבד.

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם
לא מתווכח עם שום דעה (לקנות מיבואן רשמי בארץ או בכל דרך אחרת לא רשמית) כל אחד שיעשה את השיקולים שלו

כמו אחריות ריפרביש וכל השאר..

מה שכן יש ריח של אינטרס מסויים ואני בטוח שאתם יודעים למה אני מתכוון,

אז שאתם נותנים את דעתכם כדאי לציין גם גילוי נאות אם אתם עובדים/בעלי מקום/יש לכם קשר כלשהו לחנות שמוכרת מוצרים דרך היבואן הרשמי או מצד שני יבואני פרללי.

אני אישית עדין לא מכיר אותכם ולא יודע במה כל אחד מכם עוסק (גילוי נאות שלי)

אני לא בא בדבריי כדי להלהיט את הרוחות אלא רק לטובת אמינות ויושר בפורום בלבד.

אם הכוונה אלי , אז אנני עובד עם אף יבואן לא פרללי ולא רשמי , ואין לי שום אינטרס . אני רק חושב שלהרוויח יותר מידי , ע"ח הצרכן זה לא בסדר . ואני לא חושב שלהיות פראייר של יבואנים שמתמחרים את הדברים שלהם כאילו שהם מוכרים יהלומים זה דבר טוב . עובדה היא שהמון אנשים רוכשים באי ביי ולא שמעת על מגיפת קילקולים ו/או ריפרבישים מקניות שם . כך שצריך לדעת שקיים סיכון מסויים , אבל גם לתמחר אותו נכון . כי סיכון קיים גם כשאתה נכנס לאמבטיה , ואני מניח שאתה לא מחליט שהיות וקיים סיכון אתה לא מתרחץ ?

בברכה יהודה

• תוכן חדש...