Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום

מדובר ברנו מגאן 1.6 ידנית

בהמשך להחלפת מחזיר שמן בין הגיר למנוע אשר מצריך בהורדת הגיר ומע' ההיגוי בדגם הרכב שלי מנוע K7M, הגה הכוח מסתובב קשה וידית ההילוכים ניכנסת קשה ברוורס.

מחר אני חוזר למוסך עם הרכב להמשך בירור הנושא.

מה יכולה להיות סיבה להגה קשה?

לתשובתכם המהירה אודה.

בברכה

ארתור

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

אני לא יודע איך קוראים לחלקים האלה אבל חוץ ממשאבת הגה כוח פירקו את כל המיכלולים המגיעים עד לגלגל.

שמן הגה יש מספיק.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

יכול להיות שנגעו לך בכיוון פרונט?

אם כן אז יכול להיות ששינו לך את הזווית בין פני הגלגל לכביש, שינוי זה מביא לכך שכרגע יותר שטח של צמיג נוגע בכביש ולכן ההיגוי יכול להיות יותר קשה. האם אתה מרגיש עכשיו שהאוטו מגיב יותר בחדות להפניית ההגה ממקודם?

תבדוק גם את מתיחות הרצועה של ההגה כוח.

בקשר לגיר יש סיכוי ששמו לך שמן לא מתאים. תעשה חיפוש בפורום לגבי סוג השמן המומלץ לרכב זה.

או שתפתח שאלה איזה סוג שמן מתאים לרנו מגאן עם הדגם, השנה והנפח המנוע שלך.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

ברצועת הגה לא נגעו. הורידו רק את המוטות המגיעות מהמנוע אל הגלגלים.

לגבי גיר יש בורג שמכוון את המוט צריך לבדוק את זה. לגבי שמן גיר לא החליפו לי אותו, את השמן החלפתי לפני שנה במוסך המרכזי בת"א של רנו.

בכל אופן ניבדוק מחר מה קורה עם ההגה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

כמו שאמרתי הייתי היום במוסך ולאחר בירור של מה נעשה הובהר לי כי:

לשם הורדת גיר נותק ההגה מהפרונט והפרונט נותק גם כן.

לאחר הרכבת הגיר ההגה עלה קצת כלומר, הוא לא יושב צמוד כפי שישב קודם יש מרווח.

הוסבר לי כי ההגה יושב על מוט טלסקופי וכי כדי לסדר את הבעיה של הגה קשה צריך לפרק את עוד פעם את מערכת ההיגוי ולהחזיר את ההגה למקום. אני מקווה שבעל המוסך יעבוד לי מחר על האוטו כי כסף על העבודה שילמתי לו כבר אתמול.

מה אתם אומרים על התופעה המוזרה של הגה קשה אחרי הורדה והרכבה של גיר וניתוק ההגה מהפרונט?

בברכה.

ארתור

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

כל המומחים איפה אתם?

אני מאמין כי בסופו של דבר הם יסדרו לי את התופעה אבל בכל אופן ממה היא ניגרמה? הרכבה לא מדוייקת?

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...