Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באיזה מסך של ViewSonic לבחור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על הלינק.

קראתי את המאמר המלא שבוע שעבר ב HWZONE. הבנתי שהסמסונג 932 וה LG1960 מומלצים יותר, השאלה איפה עומדים שני הדגמים של VIEWSONIC שהזכרתי ביחס אליהם.

כנראה שבסוף אני פשוט אהמר. או שזה יהיה מוצלח, או שזו תהיה נפילה. כרגע יש תיקו בין LG ל VIEWSONIC.

עדכון יבוא! :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם יש תיקו, אז לך על סמסונג.... :)

אוראל,אם כך אז שכח מזה...

לא מזמן תרמתי שני מסכי CRT מהטובים שהיו : סוני טריניטרון 17, וLG 750FT PLUS שטוחים,

כי אנשים הציעו לי מחירים מגוחכים של 50 שקל וגם את זה לא רצו לתת

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תודה על הלינק.

קראתי את המאמר המלא שבוע שעבר ב HWZONE. הבנתי שהסמסונג 932 וה LG1960 מומלצים יותר, השאלה איפה עומדים שני הדגמים של VIEWSONIC שהזכרתי ביחס אליהם.

כנראה שבסוף אני פשוט אהמר. או שזה יהיה מוצלח, או שזו תהיה נפילה. כרגע יש תיקו בין LG ל VIEWSONIC.

עדכון יבוא! :wink:

איתמר.

אף פעם לא קונים מסכי LCD בלי לראות בעיניים

בין הנתונים היבשים ובין המציאות יש רווח מאוד גדול (כמעט אף פעם לא לטובה)

צביקה פיק, אין למסכי LCD קצב רענון (Refresh Rate) בגלל דרך עבודתם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

סליחה, הכוונה לזמן תגובה.

כנראה שאני באמת זקן מדי בשביל כל הטכנולוגיה הזאת. למישהו יש צג CGA טוב? :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עזוב בראנדים ומחירים הרי גם ככה כל המסכים מגיעים משלוש יצרניות פאנלים וההרכבה לרוב בסין. גם הזמן תגובה לא שווה הרבה.

הכי חשוב לבדוק את סוג הפנל. אם יש לך כסף ממליץ להשקיע במסך עם פנל טוב יותר מהTN הרגיל.

אייל לידיעתך כל המסכים הטובים בעלי פנל IPS מגיעים עם ניגודיות של 1:700 1:900 שהיא ניגודיות סטאטית. במפרטים של המסכי LG לדוגמא ששם מצויינת ניגודיות דינמיות "מפוצצת" של

1:2000 שווה כמו כוסות רוח למת ולבסוף אתה מגלה שהניגודיות הסטאטית היא מאוד נמוכה כ1:500.

יש שני מאמרים בHWZONE שיכולים לעזור לך פותח השירשור וכל אחד שמעוניין לשדרג לLCD לקרוא.

אני בשידרוג לLCD החלטתי לא להתפשר והלכתי על הטוב ביותר DELL 2007 FP.

פורסם
סליחה, הכוונה לזמן תגובה.

כנראה שאני באמת זקן מדי בשביל כל הטכנולוגיה הזאת. למישהו יש צג CGA טוב? :wink:

גם הזמן תגובה כשהוא מצוין סתם ככה לא שווה כלום

הוא יכול להיות מלבן לשחור והפוך או מאפור לאפור

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הכל חרטא, רק הסביח אורגינל!

בסדר בסדר, ברור שכל הנתונים יפים מאוד על דפי הפרוספקט. ברור שבנושא מסכים כדאי לראות מה קונים ולא לקנות על עיוור, או לפחות לא לזרוק את האריזה עד שלא מרוצים ב100% במקרה וקונים מהאינטרנט.

לדעתי, 90% מהאנשים לא יבדילו ב90% מההבדלים ב90% מהזמן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אחרי נסיון של 3 שנים על LCD 17 בעבודה, שנה וחצי על LCD 19 ביתי ועוד שנה LCD 15.4 בנייד אני לחלוטין לא מסכים איתך

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הכל חרטא, רק הסביח אורגינל!

בסדר בסדר, ברור שכל הנתונים יפים מאוד על דפי הפרוספקט. ברור שבנושא מסכים כדאי לראות מה קונים ולא לקנות על עיוור, או לפחות לא לזרוק את האריזה עד שלא מרוצים ב100% במקרה וקונים מהאינטרנט.

לדעתי, 90% מהאנשים לא יבדילו ב90% מההבדלים ב90% מהזמן.

תיקח מסך עם פנל TN ופנל IPS ותשווה. גם אם אתה לא חד עין אתה תראה הבדל בזווית הצפייה, בחדות ובגוון הצבעים.

רוב הקונים רוצים שטוח רחב ובזול מה שלא יודעים שהוא קונים זבל סיני משובח. לבסוף מול המסך אתה מבלה רוב שעות היום.

פורסם

כל חברה בתחום פונה לקהל אחר.

כמו כן, לרוב החברות יש קטגוריות למסכים.

VS היא אחת מיצרניות המסכים הטובות בעולם, כמה רמות מעל LG וSAMSUNG.

מצד שני - אנחנו מדברים רק על הסדרות הגבוהות שלה (שעולות בהתאם) ואלו יועדו בכלל לעבודה גרפאית.

הסדרות הנמוכות שלה לדעתי פחות טובות מהמקבילות.

אני מאד אוהב את הSAMSUNG, יש לי כזה גם בבית וגם במשרד.

לעניין המהירות - פעם טענו שמתחת ל16 העין כבר לא מזהה את הקפיצות כך ש8, 5 ו-2 תאורטית יראו אותו דבר.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

בתור גיימר, אני אוהב מאוד את ה VX922 שלי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...