Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו דיסק Panaconic CQ-9801U VS Clarion 775

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר את שני הדגמים הנ"ל במקרה ??

מי מהם יותר טוב ? ולמה ??

הבנתי שיש לקלריון מעבד 24 BIT אבל מה זה נותן לי בעצם ??

תודה לכל העוזרים!!

Turbine

פורסם

לא מכיר את אף אחד מהם , אבל לדעתי קלריון הם הטובים ביותר היום מבחינת סאונד לרכב . אבל זו דעתי .

ולגבי 24 BIT , בא נגדיר את זה כך: אם אני לוקח את מה שאני יודע שקלריון עושים עם 24BIT על ה9255 שלהם , אזי ה 24BIT ההם זה משהו יוצא דופן מבחינת סאונד , האם יש את אותו קלוק ואותה קונפיגורציה ב775 ? קשה לי להאמין .

אבל עדיין לדעתי לפחות (וקראתי ניתוח על התכונות הפנימיות של ה9255 מממקום מוערך ביותר ומישהו שמבין בזה , ואני מאמין לזה) את רוב האלמנטים הם שמים גם ב775 .

מה שכן אני אישית לא מחבב (בלשון המעטה ) את התמחור של קלריון בארץ , אז אם אתה מייבא אותו (ושם הוא עולה כ220 דולר ) מה שיעלה לך לאחר משלוח ומיסים כ1750 ש"ח. לא ממש נראה לי שתמצא דברים יותר טובים ממנו

בברכה יהודה

פורסם

מהו בעצם ה24BIT הזה ?? מה ההבדל בין רדיו דיסק רגיל לרדיו דיסק עם 24BIT ??

בקיצור מה הקלריון ייתן לי שהפנסוניק לא ייתן ?

Turbine

פורסם

לגבי מה זה 24 ביט הכי טוב שתעשה חיפוש ותקרא על זה.

השאלה בפועל היא האם ההבדל בין הטכנולוגיות גורר הבדל שמיע או עד כמה שמיע ההבדל זה כבר נתון לויכוח , והאם ברמת תקציב מסוימת שווה להשקיע בדק עם מעבד מתקדם או במכשיר עם פיצרים רבים יותר , מה עדיף זה שאלה בלי תשובה ברורה ולטעמי זה תלוי בעיקר בציוד הספציפי לאותו בן אדם.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מה לגביי השאלה המקורית??

מי עדיף הפנסוניק הספציפי או הקלריון הספציפי ??

הציוד שיש באוטו

קומפוננט HERTZ דגם אחד לפני הכי גבוה

מגבר HIFONICS ZX6400

סאב סרוין וגה VEGA 124

Turbine

פורסם

אני בכל מצב ובכל דגם מעדיף קלריון.

אני ממש אוהב את הפשטות של המכשיר יש לי את ה755USB ומתוך לא מעט מכשירים שראיתי הוא הכי התאים לי.

יש לו אופציית USB שאתה יכול לחבר הארד דיסק חיצוני ולהנות מהמון מקום לשירים בלי להשתמש בדיסקים באותה איכות של דיסק.

יש לו קרוס אקטיבי שאתה יכול להפעיל דרכו BIAMP טיים קורקשין 6V פרה אווט טאצ' פאנל שזה נוח בטירוף ועוד ועוד.

את הפנסוניק אני לא מכיר בכלל ולכן אני לא יכול להשוות בינהם.

אבל הדעה השאישית שלי שקלריון מיצרת את המכשירים הכי טובים בעולם.

ועוד מעט יקפצו כל בעלי האלפיין. אז אני אגיד גם אלפיין חברה טובה ואפילו אלפיין וקלריון זה בערך אותה חברה.

אבל קלריון נותנים דברים שלאלפיין אין כמו הUSB 24BIT וכו'.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

תשמע (ואולי פעם אחת ולתמיד אני אבהיר משהו ), העניין עם קלריון הוא כזה.

המכשירים שלהם לפני שאתה מתחיל להתעסק הם כמה שיותר FLAT.

רוב האנשים לא מסוגלים לשמוע את זה. למה? כי הם לא מבינים מספיק.

הם חושבים שאם הטוויטר לא צורח להם באוזן , או שהמיד תכף יוצא מהממברנה , ולא שומעים אותם 3 רחובות אז זה לא טוב.

אלו מכשירים שלא מתהדרים בלאודנס.

הם מאוזנים. כמעט יותר מדיי לדעת הרבה אנשים. הבעיה איתם וזה למה המון אנשים שקנו החליפו פה והתבאסו ועברו לכל מיני פיונירים , אלפיינים , סוני וכדו, היא שהם בצורה נורא קלה מראים לך את איכות המערכת שלך.

הם לא יוצרים בה סאונד מעובד, לא יוצרים לאודנס, ואז פתאום אתה מגלה שיש לך מערכת משעממת. שלא טובה בעצם בכלום. שהבאס שלה מוגזם , או הטוויטר, או בעצם כלום והיא סתם נשמעת רע.

זה עקב האכילס.

אם בטראנסים ואלקטרוניקה אתה מתעסק אז תעזוב ולך כבר על הפנסוניק.

אם מוזיקה (אמיתית) מעניינת אותך ולא לשמוע בווליום מחריש אוזניים אלא גם מה יש במוזיקה אז לך על הקלריון.

AS SIMPLE AS THAT.

• תוכן חדש...