Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיית מיזוג - מאזדה דמיו 2002 ..עזרה:?:

מדחס מתנתק בעצירות בעיקר . בבדיקה ..ראיתי שהמאוורר של המזגן לא עובד..חיברתי ישירות את המאוורר למצבר(רק לצורך בדיקה)..המאוורר עובד. ידוע לי שיש יחידת unit שתפקידה לתת מתח למאוורר עם עליית הטמפ' איפה היא ממוקמת? האם ניתן להחליפה ללא בעיה ? מה העלות ? האם שווה להתעסק עם זה או ללכת למוסך?

תודה

פורסם

יש לאתר את הסיבה לניתוק הנל. האם בגלל חוסר גז, או בגלל לחץ גבוה, למשל מאוורר לא תקין או כל סיבה אחרת, ואז לבדוק את המקור לבעיה לסדרה.

 

גש למומחה למזגנים.

 

מאיזה איזור אתה? אולי נוכל להמליץ

 

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

פורסם

אם הבעיה נובעת מטמפ' גבוהה של המדחס,יתכן וישנה תקלה בחיישן חום שמורכב על המדחס.

 

 

 

*******אין צורך בהגדלת פונטים*******

.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

דני שלום.

אני מאזור רחובות...האמת היא שפניתי למוסך שלהגדרתו מומחה במיזוג ,אולם בבדיקה פשוטה (רק שמע איך מדחס מתנתק ונגע בצינורות) הצהיר שיש לי בעיה גדולה והוא לא יודע להעריך עלות רק לאחר שיפרק ויבדוק את כל המערכת.

האם אתה מכיר מישהו אמין מהאזור?

פורסם

פנה אל חבר הפורום שיצא צדיק אצל חיים הכט, "יצחקי" , יצחק וייס באיזור התעשיה של פ"ת.

 

חזור לדווח.

 

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

×
×
  • תוכן חדש...