Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחיל לחפש רכב התקציב הוא 55K, אני צריך שתכוונו אותי, כי אני מבולבל מאוד, חשבתי על אקסנט, אלמרה, פוקוס ומה לא.. ועכשיו אני מחפש גולף..

יש לי קודם שאלה מה עדיף? לקנות כמה שיותר חדש או לוותר על שנת יצור לעומת רכב טוב יותר!?

ומה הייתם ממליצים?

- למשפחה שנוסעים ברכב בממוצע 8K בשנה (כן כן כמעט ולא נוסעים) הרכב ישמש לי או לאחי הקטן או אמא (לא נסע כולנו כמשפחה ברכב זה - יש לנו גם קורולה משפחתית), בעיקר לנסיעות עירוניות .

- אני מחפש אמינות, פוזה ורכב ששומר על ערכו, בגלל זה החלטתי ללכת לכוון הגולף, בכל זאת מחפשים חסכון אז הולכים על 1600 מודל 2000.. האם זו החלטה נכונה? לידיד שלי יש גולף 2003 היה לו גם גולף 2000 הרכב הזה מאוד מהנה, אני גם מחפש הנאה בנסיעות

- אני ואחי מאוד גבוהים, בגלל זה בכל זאת אני לא הולך על מיני (206, או קליו).

- היה לנו עד לפני חודש (תאונה וירד מהכביש), רנו מגאן 96 מהסוכנות היינו מאוד מרוצים ממנה חוץ מזה שקנינו ב90K והגיע לערך 19K יום התאונה (ועשה רק 78K ב12 שנה!!), היא הייתה מאוד נוחה חסכנית עד לפני שנתיים וכמעט ולא ביקרה במוסך חוץ מבדיקות (גם עד לפני שנתיים).

- איזה עוד אופציות יש?

• תוכן חדש...