Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A3 בעיית גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי A3 שנת 2001 אוטומט 1.8 שאלתי למי שיש רכב דומה האם בהילוכים 1-3 ובמידה רבה יותר בשלב של עצירה כמעט מוחלטת של הרכב יש מדי פעם " קפיצה ,מכה " האם כך זה צריך להיות?

תודה

פורסם

הבעיה מוכרת. (גם אצלי)

לפי התופעה, להערכתי הבלתי מקצועית, זו אינה בעיה מכאנית משמעותית, אלא בעיה חשמלית/אלקטרונית של חיישנים בתוך הגיר, או מחשב גיר מעאפן שלא יודע מתי להעביר ואיך.

מצד שני, עוד לא שמעתי פתרון מציאותי למעט החלפת גיר או לחילופין שיפוץ כללי.

אם תשמע על משהו אחר, אני אשמח לשמוע :)

פורסם

גשו שניכם ל"ספי "מומלץ הפורום לחיבור סורק תקלות וביצוע פרוטוקול תאימות בין חיישני הגיר הגיר ומודול הגיר

וכמובן בדיקת מפלס השמן ,ותושבות

חיפוש קל יעלה שירשור אשר לא מזמן עסק בנושא זה

יגאל

פורסם

הבעיה לא בחיישנים וביצוע פרוטוקול תקשורת בין חיישנים.....הבעיה מתרחשת עקב כיוונון שגוי של זווית המצערת לכן עלייכם לגשת למוסך של רשת צ'מפיון או מוסך רון שיש ברשותם VAG 1551 לבקש שיבדקו את העניין שרשמתי.

איזה כייף לי :)

פורסם
הבעיה מתרחשת עקב כיוונון שגוי של זווית המצערת

מרק, אתה בטוח שיש קשר בין המצערת להעברת ההילוכים ?

על איזה מצערת אתה מדבר בדיוק ?

• תוכן חדש...