Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מגבר JL300/4 המגבר 4 ערוצים של 75W כ"א בגישור אני יכול לקבל 2ערוצים של 150W .

איך אני מחבר זוג RCA למגבר ?.שהוא יציאת ה-FRONT מ-ה-HU

אריק

פורסם

אם אני מבין אותך נכון, אתה רוצה להשתמש בשני ערוצים בלבד, ראשית, ישנו בורר מס' ערוצים במגבר (אני מאמין) אז תעביר אותו ל2 ערוצים. ובחיבורים: (-) של ערוץ 1 ל (+) של ערוץ 2, ו (-) של ערוץ 3 ל (+) של ערוץ 4. והרי לך חיבור בגישור.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

עדיף שתרשום מה אתה רוצה לעשות בדיוק ולמה ובאיזה מגבר.

לא כל דבר מותר ו/או רצוי לחבר בגישור, בטח לא בכל סוג פריט סאונד ומגבר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בJL 300\4 מתבצע הגישור בצורה הנ"ל

חשוב ! קודם לחבר את חיבורי הגישור של הרמקולים.

שכן חיבור RCA למגבר דולק , יכול לגרום לו לנזק, ואנחנו לא רוצים את זה.

מגשרים את הרמקולים לערוצים הרצויים.

כלומר +- קיצוניים של כל צד [REAR\FRONT] על מנת להפוך את המגבר ל 2 ערוצים.

עם הRCA זה נעשה כך , תלוי בצורת החיבור שלך

אני אסביר בצורה אחת , ובסיסית.

אתה משתמש רק ב RCA אחד למגבר [כי אחרי הכל הוא נהפך לשני ערוצים]

חובה להשתמש במפצלי Y לכל צד.

כלומר , לקחת את יציאת RCA ימין , ולפצל אותה לזוג מונו , ורק כך לחבר את הRCA, שכן אסור לחבר RCA בודד בגישור כאשר משתמשים בשני היציאות של המגבר.

זה יכול לגרום לעיוותים והתחממות המגבר. [התנגדות אינסופית, בלאגנים , זה כבר להסבר אחר]

מה שעושים זה כך

מחברים מפצל Y לצד שמאל של ה RCA , ומחברים מפצל Y לצד ימין של ה RCA.

את זוג הRCA שיצרנו בצד ימין , מחברים לכניסת ה FRONT במגבר

את זוג ה RCA שיצרנו בצד שמאל, מחברים לכניסת ה REAR במגבר.

דבר זה מקנה לך שליטה ב FADER מהרדיודיסק

וגם הופך את המגבר לשני ערוצים שכל צד רואה "מונו"

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אריק עם תרצה לגשר אתה מוזמן להגיע למפגש הבא ולקבל את החוברת של המגבר כדי להבין את צורת הגישור, מה שאליקו רשם יכול לעבוד במגבר של JL אבל אינו צורך.

במגבר של JL בכניסה של RCA של הFRONT יש בורר ערוצים כאשר יש2CH/4CH כאשר הבורר על $בי אז צריך שני RCA אחד לקדימה אחד לאחורה ובמקרה של גישור לעבוד כמו שאלקיו אמר, לעומת זאת עם הבורר על 2CH מספיק לך RCA אחד שיוצא מהHU ומתחבר לRCA של הFRONT במגבר במצב כזה ניתן לך שליטה גם על היציאות האחוריות עם כבל RCA אחד כלומר כל 2 ערוצים לצד אחד של הסט קומפוננט שלך.

פורסם
אריק עם תרצה לגשר אתה מוזמן להגיע למפגש הבא ולקבל את החוברת של המגבר כדי להבין את צורת הגישור, מה שאליקו רשם יכול לעבוד במגבר של JL אבל אינו צורך.

במגבר של JL בכניסה של RCA של הFRONT יש בורר ערוצים כאשר יש2CH/4CH כאשר הבורר על $בי אז צריך שני RCA אחד לקדימה אחד לאחורה ובמקרה של גישור לעבוד כמו שאלקיו אמר, לעומת זאת עם הבורר על 2CH מספיק לך RCA אחד שיוצא מהHU ומתחבר לRCA של הFRONT במגבר במצב כזה ניתן לך שליטה גם על היציאות האחוריות עם כבל RCA אחד כלומר כל 2 ערוצים לצד אחד של הסט קומפוננט שלך.

ממליץ לך לקרוא שוב את החוברת.

מה שאני לקחתי זה מהספר של JL

שבהם הם מזהירים בפירוש לא לחבר RCA בודד למגבר כאשר מגשרים!

המצב שאתה מספר לנו פה יגרום למונו ברמקולים

ולא לסטריאו , שכן אתה מחבר שמאל\ימין לפרונט , מעביר את הבורר ל 2CH , ומה שאתה מקבל בעצם זה שמאל\ימין גם לאחוריים.

זה לא נותן לך לגשר .

תקרא שוב, תחזור אלינו.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ערב טוב לכולם, ותודה לברכות עבור הסאב החדש"10 W6 .

היום חיברתי בגישור את JL300/4 ל 150W לערוץ. והסט DLS כאילו שתה גלון רד בול, אטרף של עוצמה, אוריריות,הפרדה בין הצלילים/כלים, ב-JL500/1ֹ היה צורך להרים הגיין ל1/3 תחום כי הסאב איבד נוכחות.

עכשיו המערכת מאוזנת -המגברים והרמקולים נימצאים בתחום העבודה, והתוצאות כעת הן הטובות ביותר שנשמעו בגולף הנ"ל..סוף סוף.

הבן שלי שי (חייל) אמר: אבא שומעים סבבה, ומה עכשיו ??

לך תסביר לו על "המחלה"

נ.ב : הגירסה של אליקו לגישור, היא הנכונה . תודה לכולם

וגם ל-Skyline GT-R34 ,שרגאמן , איתמר,ורוני שעוקבים אחרי "דילמות" הסאונד בגולף.

• תוכן חדש...