Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך בונים שער חשמלי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

8)אוקיי, כמה שזה נשמע מוזר (כן וגם השעה 3:13 לפנות בוקר לא עושה טוב) עלה במוחי רעיון של בניית שער חשמלי.

יש לנו בית פרטי ויש חנייה מסודרת ומוגדרת. בזמנו כשבדקנו את האופציה של בניית חנייה על ידי חברה קיבלנו הצעת מחיר

של 20 אלף ש"ח... נשמע לי מוגזם מדי בשביל שער חשמלי (4.5 מטר לערך..)

האם מישהו יודע או יוכל להפנות אותי לגבי בנייה עצמית? אני והמשפחה בעלי חוש טכני נהדר ולא עצלנים...

מאיפה מתחילים? מהי הבנייה?

ודרך אגב, אם מישהו קיבל הצעות מחיר אטרקטיביות יותר מ20 אלף ש"ח אשמח לשמוע ולקבל המלצות וטלפונים...

אם הדבר יסגר סביב ה10 אלף ש"ח אולי יהיה עדיף לעשות את זה עם מתקין מקצועי ולא בהתקנה עצמית..

זרמו

Lexus CT200H

פורסם

קודם כל - איזה שער אתה רוצה ? נוסע על מסילה הצידה או נפתח בגלילה או בהרמה ?

הקונסטרוקציה לא צריכה להיות יותר מדי בעיה למישהו עם ידע במסגרות, בחשמל אני לא מבין כלום אבל זה נראה לי החלק המסובך יותר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מצטרף לשאלה.

יש לי בבית שער מתכת שנגלל הצידה בכוח הזרוע.

כמה יכול לעלות מנוע חשמלי שיחסוך לי כל פעם לצאת מהרכב, לפתוח את השער הקטן, לפתוח את השער של הרכב, ואותו דבר בסדר הפוך לאחר שנכנסתי עם הרכב?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טוב, כל מה שאתה צריך זה מנוע חשמלי (רצוי DC כי אז אתה יכול לשחק עם הכיוונים בלי בעיה, להאט אותו בהדרגה לפני שהוא עוצר וכו'), מסילה משוננת וגלגל שיניים שיתאים לה, לחרוט את הציר של המנוע ולהלביש עליו את הגג"ש ולתאם את הכל, להוסיף לכל זה שלט ולקוות לטוב...

בגדול, יש מנועים עם גיר בפנים, אם אתה קונה מנוע ללא גיר אתה תהיה חייב ליבנות יחס הפחתה בעצמך (לא כזה בעיה אפשר לעשות את זה ע"י גלגלי שיניים של אופניים), בעיה היא שבשביל זה אתה צריך מחרטה.

כמו כן ניתקלתי במישהו שהרכיב גלגל גומי אותו הוא לוחץ ע"י קפיץ על המסילה של השער ועל המסילה יש גם גומי, וככה השער ניפתח, ללא גלגלי שינים. אין לי מושג מה הוא ניסה לחסוך, אבל אני יודע שבימים גשומים ומלאי אבק זה לא ממש עובד טוב.

לגבי שער "כנף" הבעיה היא פחות קשה, כל מה שצריך זה מנוע+בוכנה, ניתן ליקנות בהרבה מקומות.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

היות והשטח לא גדול חשבתי על שער כנף (לא צריך משהו פלצני מדי, פרקטי נטו).

האם מישהו יודע בערך עלויות? כמה אמורה לעלות כל החבילה ביחד כולל השער?

והאם מישהו יודע כמה יעלה פשוט להזמין דרך חברה שתתקין ותבצע את כל העבודה?

(ברור לי שאני אצטרך לעשות טלפונים ולבדוק, אבל אולי יש כאן כאלה שמנסיון יכולים לתת אינדיקציה כללית

למחירים בשוק)...

Lexus CT200H

פורסם

לדעתי כדאי שער הזזה.

שער שעולה למעלה פשוט מגביל רכבים כמו ג'יפים וגבוהים יותר מלהיכנס. עם הזזה אים בעיה ורק הרוחב משחק תפקיד.

מעבר לזה שבשביל שער שעולה למעלה צריך להתקין עמודים בצדדים ובשער הזזה צריך מסילה על הרצפה ולמעלה לחבר גלגלים שיהיו סוג של מסילה שמחזיקה את השער יציב שלא יפול לצדדים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

Lexus12 שלום , שער כנפים שנפתח עם בוכנות חשמליות בקלות יכול להגיע ל-20 אלף , הכל תלוי במה שאתה מזמין ( ציורים וקישוטים בפנים ).

אם אתה רוצה להזמין שער , אתה מוזמן להגיע לאבא שלי למסגריה , הוא בדיוק בונה שער דומה ( גם במידות ).

הוא יכול להתאים לך בדיוק מה שתרצה וגם שלא יהיה כבד בכיס.

שלחתי לך בה"פ טלפונים.

אייל: המנוע החשמלי תלוי מאוד במשקל השער ובגודלו , אני ישמח לעזור לך אם תצרף מידות של השער ו\או תמונה כדי שאפשר יהיה לדעת בערך במה מדובר.

לילה טוב..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

• תוכן חדש...