Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

infinity ref5010cs לרנו מגאן 2005, איך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כיום מותקנים אצלי רמקולים קדמיים של פיוניר בגודל 5 ורבע (Pioneer TS-G1341R 130W), לא מחוברים למגבר, ושומעים אותם חלש ביחס לרמקולים האחוריים (קנווד 500 וואט 7X10) שמותקנים על המגש האחורי ואלו כן מחוברים למגבר.

חשבתי למכור את הרמקולים הקדמיים, להביא את הקומפוננט infinity ref5010cs, ששמעתי אותו בגרסה של ה6.5 אינץ', כאשר היה מחובר למגבר, והוא פשוט מצויין.

רק שאצלי זה יהיה בגרסה של ה5 ורבע אינץ', טיפה פחות עוצמתי אבל אין ברירה.

אז חשבתי להביא אותו, ולחבר את המגבר אל הקומפוננט, ואת הרמקולים האחוריים למערכת, וככה אני יהיה יותר מרוצה.

רק רציתי לשאול אם כדאי לעשות את הצעד הזה, או שאני יכול להסתפק ברמקולים הקדמיים שיש לי עכשיו ופשוט לחבר אותם למגבר ואת האחוריים למערכת וזהו?

אם אפשר לענות כמה שיותר מהר כי יש לי קונים על הרמקולים הקדמיים ואני צריך להחזיר להם תשובה. תודה לכולם!

פורסם

אם אהבת את הקומפוננט, לדעתי תביא אותו.

קומפוננט יהיה תמיד יותר טוב מרמקולים פשוטים- כמו של פיונר.

אם יש לך אפשרות תחבר את 4 הרמקולים למגבר.

אבל אפשר רק את 2 הקידמיים למגבר- יותר טוב להשקיע בבמה הקידמית.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אבל כמו שאתה אומר, אם אני יחבר את הקדמיים שיש לי כרגע למגבר, הם יגיעו לאיכות גם בעוצמות הגבוהות?

כי עכשיו כשהם לא מחוברים למגבר אם אני מגביר ממש גבוה אז הם מתחילים לחרבן.

וכעיקרון, אני רוצה לשמוע בהם יותר עוצמתי, אז דרך המגבר ישמעו בהן יותר איכותי בעוצמות הגבוהות?

בעצם הכוונה שלי היא להעביר את העוצמה שיש לי באחורה כיום, לקדימה. יש אפשרות כזאת? או שבגלל ההבדלים בגודל הרמקולים והRMS זה יהיה יותר חלש ואיכותי?

• תוכן חדש...