Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישן חמצן - יאריס 1.3L 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאריס של ידידה שלי נדלקה נורת תקלת מנוע שבוע שעבר

לאחר בדיקת דיאגנוסטיקה במוסך מורשה שבו איפסו לה את המחשב

הנורה עדיין דולקת.

האבחנה-חיישן למבדה מקולקל,

עלות החלפה חדש מקורי-מעל 2000 שח.

אני בטוח שקיימים בשוק חיישנים תחליפיים,

שאלתי היא האם למישהו יש ניסיון בדבר ויכול להמליץ על מק"ט/חברה ומחירים משוערים

תודה מראש

רועי

פורסם

ערב טוב.

מהניסיון שלי לא ניתן להרכיב חיישן תחליפי בטויוטה.

אבל לפני שאתה מחליף תהיה בטוח שזו התקלה ולא תוצאה של תקלה אחרת - שלא תהיה מופתע.

אם תוכל לתת יותר פרטים אל התקלה או מספרה - (P-COD ) אוכל אולי לעזור יותר בהכוונה.

בברכה ובהצלחה.

חיים.

פורסם

צריך לבדוק שהקריאה היא לחיישן ולא לממיר תקול. אתה יכול להתקין דנסו לדעתי מנסיוני, ויש לבצע מס' בדיקות טרם ההחלפה!!!

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

עלו מספר דיונים בפורום TT לגבי חיישני חמצן תחליפיים ומדוע ישנם דגמי רכב (במיוחד יפניים) שפשוט לא עובדים תקין עם חיישנים תחליפיים, עדיין לא הגענו למסקנות סופיות אך יש כווני חקירה ובדיקה- מבטיח לעדכן במידה ויהיה מידע מדוייק ומהמן למקרים המדוברים.

לאור זאת הייתי ממליץ להתייעץ הם מוסכים המכירים דגם רכב זה לפני התקנה של חיישן חלופי, שעלולה להסתיים עם זמן רב של אבחון מיותר, כאשר התקלה לא תפתר עקב החלפת החיישן התחליפי.

• תוכן חדש...