Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה, מדובר על מחיר כולל עבודה. שמן ,פילטר שמן, חומר פלאשינג,פירוק גלגלים וסריקת מחשב.

דבר נוסף מדובר כאן בטיפול במוסך מורשה עם אחריות על הנעשה.

ברור שבעבודה פרטית זה יעלה זול יותר אולי במאה ש"ח אבל ישנו את המעקב אחר הטיפולים ורישום במחשב.

דבר שחשוב למכירה של רכב.

נוזל שמשות ניתן ללא עלות.

פורסם

אתה מתכוון יותר זול בכ 200 ש"ח (50%).

בכל אופן, זה יעזור לך במכירה ...תלוי.... בכל אופן, אם תחסוך בכל פעם שתהיה במוסך 50%, משמע תלך למוסכים רגילים, עד שתמכור, אתה תחסוך סכום נכבד.

למכור אותה זה כבר סיפור בפני עצמו, בלשון המעטה,בוא נאמר כך,לא יהיה לך קל להיפתר ממנה בבוא עת.

פורסם

200 מ-480 זה 50% - טוב שיהיה.

אני לא מכיר ויש לי לא מעט ניסיון מוסך "רגיל" כהגדרתך שיקח על טיפול כזה פחות מ 400 ש"ח.אם תמצא אני אשמח לקבל טלפון.

ותזכיר לי לאיזה מוסך "רגיל" יש סקאנר.

בעניין המכירה-אני באמת לא מודאג .מכרתי כבר מספיק רכבים בעבר ובמיוחד כיום בעידן הטרייד אין.

• תוכן חדש...