Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב הנה כנראה אחת מהתגובות האחרונות שלי בפורום שאולי קצת תבהיר איך אני חושב .

נ"ב לכל מי שחושב שבידע שלי תיאורטי , אני מתעסק מעל 15 שנה בסאונד כולל ביקורים תכופים בחנויות בארץ ובחו"ל.

יש לי זמן יפה באולפנים והופעות בחיי.

הכוונה במקור הייתה ההבדל ביני ובין עופר ולא חברי הפורום ,לצערי לא נלקחה שניה להבין שאם ההודעה כוונה למישהו אחד אז כנראה זו שגיאת כתיב.

עכשיו לנושא.

סיגנל אודיו עובר שני שלבים עיקריים. (הכוונה לעבודה עם קומפקט דיסק ברכב).

הראשון הוא עובר מהמדיה הדיגיטלית אל המגבר.

אם ה ק.דיסק איננו איכותי , קדם המגבר שבו איננו איכותי , זה השלב הראשון שבו הסיגנל המקורי שהוקלט מתעוות.

אם זה קורה (זה תמיד קורה השאלה באיזה מרחק מהסיגנל המקורי), לא חשוב רמקולים במיליון דולר, מגבר במליון וחוטים במליון , איטומים ואמייאטים , הסיגנל יגיע ויצא רע. כלום כבר לא יתקן אותו.

לכן אני ממליץ שהרכיב אולי הכי יקר במערכת או לפחות השני היקר ביותר יהיה הרדיו דיסק.

השלב השני. ונגיד שיש לנו חוטים + CD שמשחזרים ומעבירים את הסיגנל האנלוגי כרגע בצורה של מעל 99% אמינות למקור למגבר.

אם המגבר איננו איכותי , (לא נתחיל להתברבר A, A/B,D וכו..) הסיגנל כמה איכותי שיהיה יתעוות. ואז כאשר הוא יצא מוגבר לרמקולים לא חשוב אם אלו הרמקולים היקרים בעולם , הסיגנל שיכנס אליהם יהיה לקוי. ברגע הזה מה שיקרה עם רמקול ממש ממש טוב הוא שהוא יוציא סיגנל מושלם אך מעוות. כלומר מה שהכנסנו בו אבל מעוות.

אז מה השגנו בכך?

עכשיו נגיד שהשקענו במגבר והשקענו ב CD ובחיווט ואחרי הכל הגענו למקסימום שברפרודוקציה של הסיגנל המקורי .

אם ניקח רמקול באמת נוראי אז כן אין שום סיבה להשקעה.

רמקול הוא דבר פסיבי. כלומר אם ניקח רמקול מאוד איכותי ונכניס לתוכו סיגנל טוב הוא יוציא אותו ללא בעיה .

אם ניקח רמקול טוב+ (הכל יחסית לעולויות שאר הרכיבים) , ננצלו עד הסוף ורוב הסיכויים נקבל ממנו את כל האיכויות שהוא יכול לתת .

אם ניקח לעומת זאת ציוד גרוע עם רמקול מאוד איכותי , נקבל סאונד רע. הרמקול כיוון שהוא מאוד איכותי יראה לנו בדיוק כמה רע באמת הציוד שלנו.

אם ניקח את המגבר הכי טוב בעולם! ואת הCD הכי טוב בעולם! וניקח רמקול שציוויון הצליל שלו לא מוצא חן בעינינו - אפשר לזרוק את כל המערכת לפח!

אנחנו מדברים על סאונד לרכב מעל הכל! - כל CD ב1500 שקל מוציא היום סיגנל מעולה וגם כל מגבר בסביבות אותו המחיר היום מוציא תוצאה טובה - תיקח רמקול שאתה לא אוהב את אופי הצליל שלו וכל מה שעשית זה לזרוק כסף לפח!

לעומת זאת תיקח רמקול שאתה אוהב את הטון שהוא קובע (באותה המידה גם אפשר לומר שמגבר פסיבי - הוא מקבל אות ומגביר אותה - אז סליחה גם רמקול לא רק מקבל אות ומוציא אותה) ותספק לו ציוד סביר (והיום ציוד סביר מספק תוצאה טובה מאוד) אתה תקבל את הערך שהשקעת עבור הכסף שלך!

הצליל יוצא מהרדיודיסק אל המגבר... מה באמת? לא ידעתי...

אין לי כוח יותר, שלום! איך הגענו לכאן?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דיי מייגע להתייחס לכל הקשקושים כאן, אני אגע בעיקר:

FI Q הוא לא סאב SQ מעולה.

הוא סאב טוב, וזהו.

יצא לך לשמוע אותו כבר? אני אחזור על זה עוד פעם לא . לא את כול הדברים שאני מאמין בהם שמעתי ! מודה ! אתה רוצה לצלוב אותי תעמוד בתור . זה עדיין לא הופך את דעותי ללא לגיטימיות . מה עוד שאני לא בטוח כמה אנשים כאן בפורום יכולים לומר שקנו ציוד אודיו באלפי ועשרות אלפי ש"ח על עיוור או כמעט עיוור . והיו מרוצים

אני אשמח לדעת שלאלי בסופו של דבר יהיה SQ ולא ASS Q - אבל כמו שאני מכיר את התכונות של הסאבים, זה לא יקרה.

אני אבלע את הכובע שלי בשמחה אם ייוכח אחרת.

ושוב, כנראה שפשוט לא שמעת (בנוסף ל FI) אף סאב SQ טהור גדול. (כמו הטומולט 18") לא שמעתי אותו . אבל שמעתי באודיו ביתי הרבה רמקולים כולל מחברות שמייצרות לאודיו של מכוניות וכולל אחרות שאפילו לא נכנסות לזה ,ועד היום לא מצאתי אלמנט של 12" שישמע יותר SQ מאלמנט יותר קטן (אלא אם כן ההגדרה שלנו לSQ שונה )

יהודה, כמו שאמרתי ללאנוס, גם אתה תקרא טוב טוב את מה שאמרתי, ותבין כמה זה נכון. אם לא היית סובב אנשים, נניח על אי בודד, לא נראה לי שהיית מרכיב מערכת אם בכלל. תבין, תבין. לא אז לא.

תתפלא אבל כן

גיא.

למה ? אם אין אנשים ,אני לא ארצה לשמוע מוסיקה בצורה המיטבית שאוכל להרשות לעצמי ?

את מי זה מעניין מה אתה או מישהו אחר חושב על המערכת שלי ? היא נועדה להנאתי , אם אני נהנה ממנה . אז גם אם תגיד שהיא "זבל", זה עדיין ה"זבל" שלי ואני נהנה ממנו

בברכה יהודה

פורסם

אנחנו מדברים על סאונד לרכב מעל הכל! - כל CD ב1500 שקל מוציא היום סיגנל מעולה וגם כל מגבר בסביבות אותו המחיר היום מוציא תוצאה טובה - תיקח רמקול שאתה לא אוהב את אופי הצליל שלו וכל מה שעשית זה לזרוק כסף לפח!

מה הקשר בדיוק בין מה שהוא אמר למה שאתה רשמת פה? כי אני עדיין מנסה לקשר ואני לא מצליח ממש :roll:

מה קשור רמקול שאתה לא אוהב את אופי הצליל שלו למה שהוא אמר? זה שהוא אמר להתפשר על הרמקולים הכוונה להביא לא את הרמקולים הכי טובים שאפשר אלא קצת פחות טובים (מה הקשר אופי כאן תהרוג אותי?!) אבל תביא רדיו דיסק איכותי וטוב ומגבר איכותי וטוב וזה עדיף מאשר להביא רדיו דיסק לא משו מגבר לא משו אבל רמקולים יקרי ערך ומעולים (שוב מה קשור אופי תהרוג אותי?!). זאת הכוונה שלו הייתה בלי קשר לאופי הרמקול. למה חסר לך רמקולים שאם התפשרת וקנית ב-1000 שמתאימים לאופי שאתה אוהב?! לא הבנתי אותך בכלל... :roll:

וליהודה - על אי בודד, בלי אנשים אחרים, אתה תשתגע. אבל, תהנה מהמערכת שלך כל עוד את שפוי.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גא. קראתי את כל השרשור עכשיו. וכולם ענו בדיוק לפי מה שאתה כתבה. (או מה שיצא לך)

גם אני בונה מערכת. אני בונה אותה לי!

כדי להנות ממנה.

כאשר חיפשתי רכב. יכלתי לקנות יונדאי קופה. רכב יותר יפה. יותר מושך. רכב פוזה נטו.

אבל קניתי בורה. ועוד דיזל. למה? שופוני.. לא, כי זה מה שהתאים לי מבחינה של שימוש.

מבחינה של אקוסטיקה. (כן נתון זה נלקח בחשבון) מבחינה של אמינות. צריכת דלק. ולא הצורה החיצונית!

ולגבי מערכת.

אני לא יכנס לעומק.

אבל אני אישית אוהב מערכות עם כוח. אבל שתהיה איכות סבירה.

אחרת אי אפשר לשמוע.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אבנר יקירי, לשאלתך הרי תשובתי:

כאיש מקצוע: מערכת טובה היא מערכת שקודם כל מותקנת לפי כל הדרישות המקצועיות המתחייבות ולפחות מבחינת איכות חשמל של ההתקנה ,איכות תיכנון הסט אפ , התחשבות מהותית באקוסטיקת הרכב, כיוונים סופיים מושלמים על כל המשתמע מכך, מתאימה לצרכים שלי, ונוחה להפעלה, אחרת היא לא יכולה להיות טובה. לא לי, וכנראה גם לרוב האחרים (בהנחה שמדובר במבינים).

כמשתמש: אני צריך להרגיש שהיא גורמת לי ל"ריחוף" בכל פעם שאני שומע את השירים שאני אוהב, בצורה שאני אוהב לשמוע, בצורה ש"עושה לי את זה".(כל שנותר הוא בזמן הזה להנמיך את הווליום, או לעצור את האוטו, או שמישהו אחר ינהג..)

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
מה הקשר בדיוק בין מה שהוא אמר למה שאתה רשמת פה? כי אני עדיין מנסה לקשר ואני לא מצליח ממש :roll:

מה קשור רמקול שאתה לא אוהב את אופי הצליל שלו למה שהוא אמר? זה שהוא אמר להתפשר על הרמקולים הכוונה להביא לא את הרמקולים הכי טובים שאפשר אלא קצת פחות טובים (מה הקשר אופי כאן תהרוג אותי?!) אבל תביא רדיו דיסק איכותי וטוב ומגבר איכותי וטוב וזה עדיף מאשר להביא רדיו דיסק לא משו מגבר לא משו אבל רמקולים יקרי ערך ומעולים (שוב מה קשור אופי תהרוג אותי?!). זאת הכוונה שלו הייתה בלי קשר לאופי הרמקול. למה חסר לך רמקולים שאם התפשרת וקנית ב-1000 שמתאימים לאופי שאתה אוהב?! לא הבנתי אותך בכלל... :roll:

וליהודה - על אי בודד, בלי אנשים אחרים, אתה תשתגע. אבל, תהנה מהמערכת שלך כל עוד את שפוי.

גיא.

הקשר הוא מאוד פשוט - רמקול קובע את אופי הצליל בצורה הכי מורגשת.

לא משנה איזה מגבר תשים, לא משנה איזה CD תשים - בחרת רמקול לא טוב - לא תקבל את התוצאה שאתה רוצה! לכן - אין דבר יותר חשוב מהרמקולים.

ועוד בתוך סביבה כמו רכב שאתה יושב באופן משמעי "על" הרמקול - אתה מרגיש כל פסיק של הבדל.

ובימינו - שיש ציוד סה"כ מצויין במחירי בדיחה - כשאין הבדל משמעותי בין מגבר שעולה 1000 דולר למגבר שעולה 4000 דולר אין שום סיבה להתפשר על רמקולים.

אני יכול להבין באיזשהו מקום למה זה זה וזה רשם את מה שהוא רשם - אם תשים לב כשאתה נכנס לבית התקנות ומקשיב לרמקולים על הדוגמנית, הם נשמעים אחרת לגמרי ממה שהם ישמעו בתוך רכב - כשאני הייתי בבית ההתקנות של סאונדסטורם בפעם האחרונה הקשבתי לסט פשוט של מוראל ולסט פשוט של פוקאל - והיה לי קשה מאוד למצוא את ההבדלים בינם - אני הייתי בהלם בהתחלה ואז הבנתי שאני נמצא בשטח מאוד פתוח - רחוק מהטוויטרים והמידים - כשהתקרבתי ממש קרוב לרמקולים כבר היה ניתן לשמוע קצת יותר הבדלים.

לקחת בחשבון את כל המערכות באולם הגברה רציני - בעזרת שני רמקולים טובים אפשר אולי להגיע לתוצאה שההבדלים בינם מאוד מטושטשים.

אבל בתוך רכב - כשאתה פחות ממטר מהרמקול השמאלי - זה פשוט לא יקרה! ואם לא תבחר רמקול שמוציא צליל שאתה אוהב - לא יעזור לך בית דין.

תשים לב שאיפשהו בת'רד רשמתי שיש כמה וכמה סוגים של הגברה - גם באודיו, מסביבה לסביבה - דברים משתנים.

רכב זה לא עולם אקוסטי, עולם אקוסטי זה לא קרחת יער שעושים בה אופן-פארטי וקרחת יער זה לא עולם קולנוע - לכל אחד יש חוקי הגברה שונים לגמרי.

בתוך רכב הורן (הורן של רמקול הגברה של דיסקוטקים) יהיה בלתי נסבל - בדיסקוטק - זה נדרש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז אם אין דבר יותר חשוב מרמקולים אז אתה אומר שרמקולים זה הלב של המערכת? אז אני לא מסכים איתך בכלל. ה-HU הוא הלב של המערכת.

אוקיי, הבנתי לגמרי את מה שהסברת וזה נכון (כל מה שהסברת פרט למה שהדגשתי למעלה), אבל שוב אם תביא מגבר חיקוי נניח ה-V12, תביא איזה EAGLEROAD בתור רדיו דיסק ותשים סט קידמי איזה מורל אילייט. נו, איך יישמעו? אני רוצה שבאמת פעם אחת נעשה את ההשוואה הזאת על אותו הרכב, ואחרי זה נשים דוטק עם מגבר נניח של רוקפורד (לא נגזים וניקח טרנטולות, סאנדאונים וג'נסיסים למיניהם) ו-HU נורמלי של פיוניר (אתה תבחר את הדגם).

אחרי זה תגיד לי איפה השמיעה יותר ברורה, מפורטת, נעימה לאוזן, לא מעוותת (או פחות מעוותת), יותר חזקה וברורה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
די .די. די. למען השם הסאנדאון הוא מגבר מעולה אבל עדיין זה לא גנסיס , אתה יודע מה הוא אפילו לא זד אודיו לדעתי ו-HU נורמלי של פיוניר (אתה תבחר את הדגם).הוא דיבר על ר"ד נורמלי של 1K ממתי בדיוק איגלרואד הוא נורמלי 1K? אבל אם תשים פאנסוניק/פיוניר עם מורל אלייט ותשים 9255 עם פולס מה אז דעתך ?

אחרי זה תגיד לי איפה השמיעה יותר ברורה, מפורטת, נעימה לאוזן, לא מעוותת (או פחות מעוותת), יותר חזקה וברורה.

גיא.

עם כול הכבוד אני לא חושב שאם תשים פולס עם JBL GTO75.4 ו9255 , אתה תשמע יותר טוב מאשר פיוניר עים זד אודיו ומורל אלייט

בברכה יהודה

פורסם
אז אם אין דבר יותר חשוב מרמקולים אז אתה אומר שרמקולים זה הלב של המערכת? אז אני לא מסכים איתך בכלל. ה-HU הוא הלב של המערכת.

אוקיי, הבנתי לגמרי את מה שהסברת וזה נכון (כל מה שהסברת פרט למה שהדגשתי למעלה), אבל שוב אם תביא מגבר חיקוי נניח ה-V12, תביא איזה EAGLEROAD בתור רדיו דיסק ותשים סט קידמי איזה מורל אילייט. נו, איך יישמעו? אני רוצה שבאמת פעם אחת נעשה את ההשוואה הזאת על אותו הרכב, ואחרי זה נשים דוטק עם מגבר נניח של רוקפורד (לא נגזים וניקח טרנטולות, סאנדאונים וג'נסיסים למיניהם) ו-HU נורמלי של פיוניר (אתה תבחר את הדגם).

גיא.

אוי נו - גם אתה לא קורא את מה שאני רושם.

ברור שאם תביא HU ומגבר גרועים גם הרמקולים לא יעזרו.

אבל אני לא מבין למה אנשים רודפים אחרי לב המערכת כל הזמן - זה שרשרת! החוליה הכי חלשה היא זאת שקובעת את החוזק שלה - בשרשרת הזאת החוליה שאני רואה כהכי חשובה היא הרמקולים.

בוא נאמר והמגבר הוא לב המערכת - הוא שווה לת@# אם אין לך רמקולים שלא נותנים את הטון הרצוי.

ברמקולים לדעתי אין הרבה פשרות - כמה שהרמקול יותר טוב ככה ההבדל יותר מורגש.

בHU ובמגברים יש ההמממממווווןןןןן מקום להתפשרות ביחס לרמקולים.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא מבין את משמעות הויכוח.

מהצד זה נשמע כמו" מה יקרה אם יהיה לך רמקולים מעולים וHU מעפן? ישמעו חרא, נכון?" - "נכון, אבל עם יהיה לך HU מעולה ורמקולים מעפנים - גם ישמעו חרא, נכון?" - "נכון, אבל...":?.

מה אתם מנסים להוכיח אחד לשני? מי יודע יותר או מי לא יודע יותר? או, אולי, למי יש פין ארוך יותר? הרכיבים צריכים להיות באותה רמה, ברגע שנוצר "צוור בקבוק" - רכיב ברמה יותר נמוכה מכל השאר, הוא מוריד את הרמה הכללית של המערכת. HU ברמה טובה עולה, נגיד, 2000 ש"ח? סבבה. כמה עולה סט קומפוננט ברמה טובה (לא להשתגע, לא מדברים על היי-אנד)? 1500 - 2500 ש"ח? יופי. HU ב3000 וקומפוננט ב1000 זה לא לנצל את הHU, כי הרמקולים לא יהיו מספיק מפורטים כדי לנגן את האות הנקי. אז את ההמלצה של זה זה וזה אני לא מקבל כאן. להשתמש הרכיבים שיש ביניהם הבדל משמעותי ברמה - לא מומלץ. לא משנה מה אתם חושבים שהוא לב המערכת (אם יש כזה בכלל). בגוף האדם הלב הוא חשוב, לא? אבל המוח לא פחות חשוב. והם תלויים אחד בשני, וכדאי מאוד ששניהם יעבדו טוב.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם
עם כול הכבוד אני לא חושב שאם תשים פולס עם JBL GTO75.4 ו9255 , אתה תשמע יותר טוב מאשר פיוניר עים זד אודיו ומורל אלייט

מה? יהודה אני מצטער אבל גם אתה לא הבנת בדיוק מה רשמת. איך הגעת מרדיו דיסק לא איכותי + מגבר לא הכי איכותי + מורל אילייט ל-פיוניר זד אודיו ומורל אלייט? ואותו הכנ"ל לגבי הפולס JBL ו-9255. לא הבנתי איך הגעת לזה בכלל. אני טענתי לגבי זה שהשילוב של מוצרים בינוניים כאחד (שהלב הוא ה-HU) עדיפים על מוצרים נחותים ורכיב אחד שהוא רמקולים מעולים.

אה, ולגביי הסאנדאון, אתה יכול להכנס לאתר שלהם ולפורום שלהם. יש שם השוואה קטנה בין הסאנדאון 4 ערוצים לאיזה אודיסון מנורות (לא יודע דגמים אז אל תשאל). ההבדלים? לא כאלה גדולים. כן, סאנדאון.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה אתם מנסים להוכיח אחד לשני? מי יודע יותר או מי לא יודע יותר? או, אולי, למי יש פין ארוך יותר? הרכיבים צריכים להיות באותה רמה, ברגע שנוצר "צוור בקבוק" - רכיב ברמה יותר נמוכה מכל השאר, הוא מוריד את הרמה הכללית של המערכת. HU ברמה טובה עולה, נגיד, 2000 ש"ח? סבבה. כמה עולה סט קומפוננט ברמה טובה (לא להשתגע, לא מדברים על היי-אנד)? 1500 - 2500 ש"ח? יופי. HU ב3000 וקומפוננט ב1000 זה לא לנצל את הHU, כי הרמקולים לא יהיו מספיק מפורטים כדי לנגן את האות הנקי. אז את ההמלצה של זה זה וזה אני לא מקבל כאן.

אתה רציני?! הלב והמח? הלב הוא החשוב! הכי חשוב! אתם לא נורמליים פה. באמת שלא. ותראה הודעה אחת למעלה מה רשמתי (את הטענה שלי). ואחרי זה תגיד למי יש פין יותר ארוך (לא קשור אבל שיהיה :lol::twisted:). נו באמת. אני פרשתי.

לפני הפרישה: לאנוס, הוא אמר להתפשר. זה לא שהוא אמר שצריך להביא רמקולים זבל. להתפשר! הכוונה להתפשר בתקציב שיש על רמקולים. אם התקציב 1000? אתה תביא רמקולים ב-800 ו-HU ב-200? כן, לפי מה שאמרת, אבל לא. אתה לא תביא. נקודה.

פרשתי. LEAVE ME ALONE.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ככה כל אחד בחיים. למה אתה קונה מערכת טובה? כדי לראות מה אחרים יגידו עליה. נכון, חלק לא יסכימו איתי ויגידו שזה בשביל ההנאה האישית שלהם, זה נכון, אבל המטרה העיקרית, אפילו אם אתם לא אומרים את זה, היא לראות מה אחרים יגידו על המערכת שלי. ככה זה כל דבר בחיים. למה אתה קונה אוטו שעולה נניח 200K ולא ב-20K? כדי לראות את התגובות של האחרים, כי האוטו הזה מסמל אותי, הוא אומר עליי הכל. פשוט ככה. למה חבר שלך ייקנה חולצה ב-100 שקל בקאסטרו מן ואתה תרצה חולצה משם ב-150? כי ככה זה. לראות מה אחרים יגידו ויחשבו עליי, לשאוף לרצות את האחרים (וואו איזה אוטו, איזו חולצה, איזו מערכת). תחשבו ככה, שאם הייתם קונים מערכת, ולא היה אף אחד מסביבכם, נניח על אי בודד, מה היה הטעם בה?

אבל להכנס לפרטי פרטים על מה שאמרתי זה סרט ארוך (מי שחושב שאני טועה שיחשוב טוב טוב על מה שאמרתי) . :-)

גיא.

אם זה באמת מה שאתה חושב אני מרחם עליך.

בשיפוצים

פורסם
אתה רציני?! הלב והמח? הלב הוא החשוב! הכי חשוב! אתם לא נורמליים פה. באמת שלא. ותראה הודעה אחת למעלה מה רשמתי (את הטענה שלי). ואחרי זה תגיד למי יש פין יותר ארוך (לא קשור אבל שיהיה :lol::twisted:). נו באמת. אני פרשתי.

לפני הפרישה: לאנוס, הוא אמר להתפשר. זה לא שהוא אמר שצריך להביא רמקולים זבל. להתפשר! הכוונה להתפשר בתקציב שיש על רמקולים. אם התקציב 1000? אתה תביא רמקולים ב-800 ו-HU ב-200? כן, לפי מה שאמרת, אבל לא. אתה לא תביא. נקודה.

פרשתי. LEAVE ME ALONE.

גיא.

אני לא אביא מגבר ב2000 שקל ורמקולים ב1000 שקל - זה פשוט מגוחך, כי ההשקע ההפוכה תביא לי באופן מובהק תוצאה טובה יותר - אבל אתה מוזמן לנסות.

Pioneer TS-X150

פורסם
אם זה באמת מה שאתה חושב אני מרחם עליך.

באמת? אם לא היה אף אחד מלבדך בעולם היית בונה מערכת? נו באמת חלאס עם תגובות שאתם לא יודעים על מה אתם מגיבים אפילו. זה לא משהו שאני המצאתי, זה משהו שלמדתי, זאת תפיסת עולם (שהיא נכונה). מי שחושב שבאתי להגיד שכל זה בשביל השופוני אז הוא לא מבין כלום מהחיים שלו.

צאו מזה כבר, לא הבנתם אז אל תגיבו בכלל. :evil:

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...