Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההבדל הקטן ביני ובינם הוא כזה.

אני למדתי , לומד, ואלמד את המקצוע עד סופו.

אתה בסה"כ מנהל בפורום.

כאשר תעשה קורסים של עיבודי אותות , הפקת קול , קונסולות , הקלטות , תלמד על מגברים ברמת המיקרו והמאקרו , ותקרא את כמות המאמרים שקראתי לבית , לרכב, ולאודיו סביבתי , תבין את ההבדל למה.

אני חושב שכדאי במיוחד בתור מנהל של הפורום (לא שזה מקנה משהו חוץ מהיכולת לערוך כפי עולה על דעתך את ההודעות ללא קשר לכלום) , לכבד קצת את עמיתיך.

הזלזול ולא רק בי שרק אתה מראה , מראה בדיוק להפך ומראה על חוסר הידע שלך.

חבל שאתה לא לומד משאר מנהלי הפורום הזה.

הרבה זמן לא שמעתי שטויות כאלו. לי יש רזומה מספיק טוב וכ"כ הרבה שבחים מאנשים ששמעתי בחיי שאני ממש לא צריך/מוכן לשמוע כזה דבר.

הגזמה פראית.

חבל שאתה לא מסוגל לכבד את דעותיו וידיעותיו של האחר.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת שלא ציפיתי לתגובה אחרת ממך , אבל זה מה יש.

כאשר תעשה קורסים של עיבודי אותות , הפקת קול , קונסולות , הקלטות , תלמד על מגברים ברמת המיקרו והמאקרו , ותקרא את כמות המאמרים שקראתי לבית , לרכב, ולאודיו סביבתי , תבין את ההבדל למה.

לפני שאתה כותב כאלו דברים קודם עדיף שתבדוק מה אני יודע מה למדתי ומה אני לומד ואלמד. אתה לא היחיד שלומד הנדסה. אם אתה טוען שיש לך כל כך הרבה ידע אל תגיד לי שאני לא מבין את הסיבה - תסביר אותה , עבור זה קיים הפורום לא ?

אני חושב שכדאי במיוחד בתור מנהל של הפורום לכבד קצת את עמיתיך.

הזלזול ולא רק בי שרק אתה מראה , מראה בדיוק להפך ומראה על חוסר הידע שלך.

תאמין לי שאני בפורום הזה מספיק שנים(כמו גם אחרים שאני גולש ומנהל) לאף אחד אין בעיה אישית איתי ולהיפך.

אבל בתור מנהל , אני חושב שהמשימה הכי חשובה (חוץ משיטור) היא לדאוג שאנשים לא יטעו אנשים אחרים.

לגבי כמות הידע שלי - אתה חושב שיש לי חוסר ידע בעניין מסוים ? זכותך , אתה מוזמן להסביר איפה אני טועה ולמה. אם אתה חושב שאני נוהג כלפיך בחוסר כבוד - נאה דורש נאה מקיים ומעבר לכך יש נהלים ברורים לפורום וכמו כולם אתה נדרש להם.

לי יש רזומה מספיק טוב וכ"כ הרבה שבחים מאנשים ששמעתי בחיי שאני ממש לא צריך/מוכן לשמוע כזה דבר.

אני שמח שיש לך רזומה , זה ממש מרשים אותי. אם אתה לא רוצה לשמוע מה שאנשים אחרים אומרים אתה מוזמן לעזוב את הפורום. אף אחד לא מכריח אותך להיות פה.

אם אתה רוצה להגיב לשרשור מבחינה מקצועית אתה מוזמן , אם יש לך דברים להגיד לי או למנהלים אחרים בפרטי בלבד.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

רגע לפני שאני חוזר לנושא - דווקא מעופר יש הרבה יותר נחת, חד וחלק.

לגבי הנושא:

במקרה, יצא לי במפגש האחרון לשמוע את אחת המערכות הטובות ששמעתי בחיים (לא מגזים)

המערכת היתה של אבנר.

ה"מפגש" של הטוויטר עם המיד קצת לא משתלב לטעמי, אבל מה שהדהים אותי מאז ועד היום זה השילוב המוחלט

של המידים מלפנים עם הסאב מאחור.

כן, יש לו סאב מאחור - אבל שנשמע כאילו הוא מנגן על הדש-בורד.

וזה - תמצית מערכת טובה לדעתי.

אפשר לזרוק 4 סאבים עם כמה מונובלוקים ולהרעיד את השכונה.

אפשר גם לשים את הסט הכי יקר ולטעון ל SQ.

אבל מה שאבנר השיג ברכבו - לא כולם מסוגלים.

פורסם
רגע לפני שאני חוזר לנושא - דווקא מעופר יש הרבה יותר נחת, חד וחלק.

לגבי הנושא:

במקרה, יצא לי במפגש האחרון לשמוע את אחת המערכות הטובות ששמעתי בחיים (לא מגזים)

המערכת היתה של אבנר.

ה"מפגש" של הטוויטר עם המיד קצת לא משתלב לטעמי, אבל מה שהדהים אותי מאז ועד היום זה השילוב המוחלט

של המידים מלפנים עם הסאב מאחור.

כן, יש לו סאב מאחור - אבל שנשמע כאילו הוא מנגן על הדש-בורד.

וזה - תמצית מערכת טובה לדעתי.

אפשר לזרוק 4 סאבים עם כמה מונובלוקים ולהרעיד את השכונה.

אפשר גם לשים את הסט הכי יקר ולטעון ל SQ.

אבל מה שאבנר השיג ברכבו - לא כולם מסוגלים.

מההבנה המועטה שיש לי בתחום האודיו לרכב אני מניח שזה מאוד תלוי במבנה האוטו וכתוצאה מכך האקוסטיקה בו.. אני צודק?

פורסם

מה הכיף בזה?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תודה רבה על הפרגון בראשונה, להשיג את מה שהשגתי בשילוב הוא פונקציה של רכיבים וכיוונים סיזיפיים עד אין סוף (אגב לדעת הרבה אנשים הטוויטרים באמת "נרדמו" אבל זה נפסק כאשר הרמתי את הווליום שלהם ממינוס 10 ל 0 באלפיין:oops:)

והנה אתם יכולים לראות בן אדם שאני והוא התווכחנו אשכולות שלמים של מורל ופוקל ועדיין יודעים להפריד בין אי הסכמה על דעה לבין לדעת לפרגן או להזמין מישהו לשבת ברכב שלך במפגש, נהניתי לארח

פתח דבר,

אני בדעה עם עופר כאן,

זה זה וזה:

"

ההבדל הקטן ביני ובינם הוא כזה.

אני למדתי , לומד, ואלמד את המקצוע עד סופו."

בינך לביננו?

יש לך מן פיקציה כלשהי שאתה מרומם ממישהו? שכן, חוץ מהמלצות חוזרות ונשנות כאן על סדרת מוצרים בצורה מקובעת, אינך תורם מאומה

מירב הידע שלך הינו תאורתי גרידא ותו לא.(על פי דברייך):

"

"

אתה יכול לעשות את כל הקורסים האפשריים, לקרוא כל דעה וכל רעיון אך ללא ניסיון מעשי בדברים מסויימים אתה בהכרח לא מבין משהו בסאונד, חכה שתתחיל לעבוד במקצוע, אתה תבין את ההבדל למה

הרבה זמן לא שמעתי שטויות כאלו. לי יש רזומה מספיק טוב וכ"כ הרבה שבחים מאנשים ששמעתי בחיי שאני ממש לא צריך/מוכן לשמוע כזה דבר.

נראה כי אתה הוא המזלזל בדעת האחר וכי אינך מוכן לפתוח את אוזניך לפעמוני האמת המצלצלים באוזנייך בזמן שהיינך קוצר בשדות השטות והריקבון. שכן, שמיעת שבחים אינה מקנה את הזכות להתהלל על שכנייך, והצנע לכת.

אם אינך מוכן לחלוץ את פקקי השקר מאוזנייך הנני מאמין כי תרומתך כאן היא זוטא

סוף דבר, אמירה כי החלק הכי פחות חשוב הינו הרמקול היא אמירה שמצביעה על היותך בעל ידע תאורתי בלבד שכן באם היה לך ניסיון (ולו הקטן) במערכות שמע לרכב היה נוכח לדעת כי מערכת בונים מהסוף להתחלה

רמקול> מגבר שמתאים לרמקול ומפיק את המירב ממנו> רדיו דיסק עם אות מותאם למגבר ולרמקול(אני לא אכנס לאופי צליל)>חשמל שמתאים להכל

וזה על רגל אחת

בכוונה לא רשמתי מה לדעתי הופך מערכת למשובחת על מנת לא לכוון את הת'רד (שכולם "יפתחו קלפים") לצערי, דבר זה חשף את אי ידיעתך

נ.ב

עופר הצליח לשלב את המילים נאה דורש נאה מקיים, אני רק המשכתי :-P

נאה דורש , נאה מקיים

פורסם

לגבי עופר מנהל הפורום - אחד הנעימים לאורך השנים לחלוק מולו את הזמן בפורום!!!

נעים ללמוד ממנו! נעים להתווכח איתו! נעים לדבר איתו!

זה היה פשוט לא לעניין.

ולגבי זה ש"זה זה וזה" למד והיה ועשה וכו'.. וכו'... - זה גם תלוי ממי אתה לומד.

כמה פעמים ראיתי מתקינים אומרים לי שלהפעיל באס בוסט במגבר - מגביר את האיכות (פור גוד סייקס) וכשניסיתי לקבל מהם הסבר מדעי התשובה היתה "זה מה שלימדו אותנו בקורס התקנה"

אני לא נכנס כאן לפרטים כי אני אתחיל לפגוע בכל מיני גורמים ואני לא רוצה - אבל ברור שמי שלימד את זה בא מאינטרס כלכלי של למכור כמה שיותר מערכות "בום" לשוק המצוי והממוצע.

אז שוב תלוי ממי לומדים וגם תלוי מה לומדים כי יש כל כך הרבה סוגי הגברה - אודיו זה רק אחד מהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דבר ראשון למי שהביע תמיכה והערכה כלפי - תודה.

מעבר לזה , אני מבקש לטובת השרשור לעזוב את העניין האישי ולהמשיך להתמקד בתוכן השרשור.

כמו שאני דורש זאת מזה וזה וזה כך אני רוצה מכולם .. חבל שהתרד ינעל .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני קורא נאמן לפורום ואפילו משוחח עם כמה אנשי פורום , ההתרשמויות שלי:

שרגאמן :ידען -מוסר לי אינפורמציה מאוזנת והסבריו ללא "שיחודים" לטובת יצרן ,ספק,מתקין ואפילו מוכן להודות בטעויות

שאני אמנע מלחזור עליהן.

עופר: פגשתי אותו אצל יוסי המתקין,הסביר לי המון בנחת רוח וראיתי שיש לו המון ידע,לא טרח לספר לי כלל שהוא מנהל בפורום,בחור צנוע עם הבנה ויכולת אנליזה ל"מערכת" של איש הנדסה .(רק חבל שלא שאל אותי אם כדאי להיות מהנדס מכונות-מי כמוני יודע)

זה וזה וזה: סליחה שאני לא מכיר אותך-אבל אני עוקב אחרי תשובותיך יש בהם תמיד התנשאות, ברמה זו או אחרת, ואני לא שןפט אותך .

סהכ אנו מנסים להעביר ידע וניסיון מאחד לשני, ולא מנסים ליצור מצב של "אני יודע יותר" .

אני נהנה לקרוא להתייעץ , כפי שציינתי בשרשור אחר אני במוסיקה כ-45 שנה, בתחום בו אנו דנים וצריך להיות רק כיף

וסבבה משולב בציוד, התקנה, והכי חשוב מוסיקה טובה .

"אז אימוני אש בשטחים"

(כמובן שיש עוד הרבה נחמדים שלא צייתי בשמם)

הסאונד הכי טוב ששמעתי בחיים שלי היה עם החברה בלילה, באוהל בכנרת, מטרנזיסטור שהחיפושיות נשמעו בו.

פורסם

לא ביקשו ממכם להתעלם מהויכוח פה ולהגיב בקשר לנושא?

וחלאס עם העליהום הזה. עוד פעם התחלנו כמו פעם?! :roll:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בחיי חברים , זה נראה שכולם כל כך עסוקים ב"יש לי SQ מפורט וחוטים בלה בלה בלה והתקנות בלה בלה בלה" שכבר שכחתם להנות מהמערכת ברכב.

מה שאתם שומעים ואיך אתם שומעים את זה לפי דעתי קובעים את אופייה של המערכת.

בין אם בנאדם אוהב לשמוע ג'אז,טכנו,אסיד,רוק,קלאסי,אלקטרוני [אתם מכירים את כל הסוגים]

אדם שאוהב לשמוע מוזיקה, ישמע מוזיקה בכל סוג של מערכת , בין אם זה המקורית בסובארו DL , או בין אם זה המקורית בפורש קאיין .

זה נכון , אולי יש אנשים שיש להם את הידע והממון בלהשקיע ולשפר את המוזיקה שהם אוהבים

אבל בנאדם שאוהב את המוזיקה, יאהב את המוזיקה גם מרמקולים של 50 שקל , ויהנה מזה

אני לא דברן גדול , אבל החכמים ביניכם הבינו את הכוונה שלי ולאן אני חותר.

הכל חרטא ברטא.

שכחתם להנות מהמוזיקה כל כך ,שגם שכשאתם שומעים שיר טוב , אתם לא מתרכזים בטיב השיר אלא ב "WOW! נקודת החיבור בין הטוויטר למיד והסאב כמעט הרטיבה לי את המכנסיים! wackit.gif "

חבל.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מי בכלל רוצה לשמוע את "תמיד אשה" של פנינה רוזנבלום בווליום גבוה במערכת טובה? :-P

עזוב אותך - המערכת ה"תחרותית" שלי בוא נקרא לזה ככה בכלל מותקנת ברכב שאני כבר כמעט ולא נוסע בו.

אני נוסע ברכב עם מערכת פשוטה ביותר ונהנה מכל רגע ולא מכבה את המוזיקה לרגע.

אבל כשאני נכנס לרכב הפרטי... איזה תענוג - גם מהמוסיקה וגם מהמערכת.

- לדעתי - זה הכי חשוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שכחתם להנות מהמוזיקה כל כך ,שגם שכשאתם שומעים שיר טוב , אתם לא מתרכזים בטיב השיר אלא ב "WOW! נקודת החיבור בין הטוויטר למיד והסאב כמעט הרטיבה לי את המכנסיים!

חבל.

אמר הבן אדם שקנה שני סאבים של 15 אינטש ומגבר של 2000 RMS שמשדרג את כל החשמל שלו ומרכיב סופרימו מקדימה.

אלי יש לדבר ויש לעשות,

מוסיקה הרבה יותר כיף לשמוע במערכת איכותית ומי כמוך יודע

פורסם

לאליק יש שני סאבים של FI - הם מסוגלים לתת גם תוצאה יפה של SQ ולא רק SPL

מגבר 2000 וואט RMS רק מגביר את הסיכוי לקבל איכות טובה יותר בגלל שהוא צריך להתאמץ הרבה פחות.

אין שום דבר נוגד בלקנות מערכת סטרואידים ועדיין להיות מסוגל להנות ממוזיקה אם היא יוצאת מטרנזיסטור - זה בדיוק גם מה שרשמתי בהודעה האחרונה שלי.

ואני סה"כ השקעתי לא מעט במערכת שלי - זה לא אומר שאני נהנה לשמוע מוזיקה רק כשאני מוקף במערכת הזאת.

אני אוהב מוזיקה נקודה - יש לי בעבודה רמקולים של 50 שקל - אחלה!

האהבה למוזיקה היא דבר נפרד לחלוטין מהשאיפה למערכת טובה יותר - נכון, לא אצל כולם לצערי.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...