Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבישים שאנחנו אוהבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור - יש מליון ואחד שרשורים של כבישי נהיגה.

למה אני שונא את איילון?

כי יש שם צפוניות+ג'יפים שתקועות בנתיב השמאלי.

כי אף אחד לא מאותת

כי אף אחד לא בודק אם הוא נכנס בך או לא

כי הנתיבים צרים מדי לישראלי הממוצע

כי אני שונא לזגזג

כי כל הזמן יש עבודות בכביש

שאני אמשיך?

איילון (ובמיוחד איילון צפון, עד הירידה לגלילות) הוא אחד הכבישים הכי מלחיצים בארץ.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

איך אף אחד לא ציין את כביש 6? :p כביש פגז עקיפות חופשי שיוט במהירות חלומית ועוד שאר ירקות

נכון צריך לשלם אבל מה לעשות...כל דבר טוב עולה איכשהו משהו ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שד' משה דיין בראשון לציון, מגשר ראשון ועד לחוף הים במהירות של 120 קמ"ש אתה תופס גל ירוק מטורף, ואם אתה בלילה אז בדוק תמצא איזה מישהו להתחרות איתו.

ואני דווקא מאוד אוהב את איילון רעננה ועד בת ים אפשר לתת עד שניגמרת הסקאלה. בייחוד בשעות הלילה/בוקר של 4-5.

אלוהים ברא לכל אדם נתיב

פורסם
איך אף אחד לא ציין את כביש 6? :p כביש פגז עקיפות חופשי שיוט במהירות חלומית ועוד שאר ירקות

נכון צריך לשלם אבל מה לעשות...כל דבר טוב עולה איכשהו משהו ;)

איך אתה בדיוק "משייט במהירות חלומית" עם כל השוטרים אפשר לדעת?

נ.ב.לא כל דבר טוב עולה כסף(יש כאלה שמקבלים במתנה)

פורסם

כביש ערד - מצדה (3199) כביש מדהים לדעתי

כמובן כביש סדום ערד (31)

כביש 258 בין צומת חתרורים לצומת צפית (חלק ממפעלי ים המלח נמצאים שמה), תנועה דלילה, פניות מהירות ושינויי גובה רבים!

פורסם

לא הגבילו, אז:

מצפון אגם קומו לכיוון סט. מוריץ ( 1860 מטר גובה ), דרך הגבול השוייצרי כמובן, עוברת אחת הדרכים היותר יפות שיצא לי לנהוג בהן. דרך אלפינית עתירת מפלים פסיכיים ופיתולי כביש שכביש ערד סדום נראה כמו אוטוסטרדה לעומתם. נורא מתנצל על העדר הפטריוטיות, אבל אין בארץ דבר כזה. הכי טוב לנסוע שם בסוף ספטמבר תחילת אוקטובר וכמובן עם איזה פרארי, אסטון, למבורגהיני, או סתם איזה 911.

פורסם
לא הגבילו, אז:

מצפון אגם קומו לכיוון סט. מוריץ ( 1860 מטר גובה ), דרך הגבול השוייצרי כמובן, עוברת אחת הדרכים היותר יפות שיצא לי לנהוג בהן. דרך אלפינית עתירת מפלים פסיכיים ופיתולי כביש שכביש ערד סדום נראה כמו אוטוסטרדה לעומתם. נורא מתנצל על העדר הפטריוטיות, אבל אין בארץ דבר כזה. הכי טוב לנסוע שם בסוף ספטמבר תחילת אוקטובר וכמובן עם איזה פרארי, אסטון, למבורגהיני, או סתם איזה 911.

כל מה שיש לי על זה זה-

-__-

פורסם
כאמור - יש מליון ואחד שרשורים של כבישי נהיגה.

למה אני שונא את איילון?

כי יש שם צפוניות+ג'יפים שתקועות בנתיב השמאלי.הכי נחמד

כי אף אחד לא מאותת נכון אבל טוב

כי אף אחד לא בודק אם הוא נכנס בך או לא

כי הנתיבים צרים מדי לישראלי הממוצע

כי אני שונא לזגזג אני דווקה אוהב במקומות מסויימים

כי כל הזמן יש עבודות בכביש

שאני אמשיך?

איילון (ובמיוחד איילון צפון, עד הירידה לגלילות) הוא אחד הכבישים הכי מלחיצים בארץ.

עוד לא למדת שיש שתי אפשרויות להתיחס לבעיה כמלחיצה או כאתגר . אם תתיחס לכביש הזה כאתגר הוא יתגמל אותך יפה מאוד . אני כשאני נכנס לשם ,אני נכנס למוד שכולם קמיקאזות שמנסים להכנס בי ,ואני חייב שיהיו לי עניים בעורף , ולסוע מהר למרות זאת , תתפלא כמה זה ממכר כשיש לך את זה.

ולפלנקר מה הייתה הכוונה בתשובה שלך לכביש של סט מוריץ אם אפשר להבין ?

בברכה יהודה

פורסם
כביש ערד - מצדה (3199) כביש מדהים לדעתי

מדהים, מפתיע, נושך, בלי שדה ראייה, בלי מרווחי ביטחון, עולה יורד נכרך ומתפתל.

מדהים, אך מסוכן. לדעתי זה אחד מהכבישים המסוכנים, אם לא הכי מסוכן בארץ.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אבל עדיין אחד המהנים, אפילו בפוקוס ליסינג :) עם נהג חולה נפש. אה קונדס?

יהודה - תהיה בריא.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בלאנטיס קבריולט הוא קצת יותר מהנה... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מניסיון? :p

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני שומר על זכות השתיקה. :rolleyes:

• תוכן חדש...