Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברי Eclipse

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה שם לב למה שאתה אומר?

מגבר הלייטנינג אודיו בעלת עוצמת עיוות של 0.05,אני לא רואה אותו מעוות איכשהו.

שים לב-גם באקליפס רמת העיוות היא 0.05.

אז אני חשוב שאתה הטועה הפעם,עם כל הכבוד.

יש לך ניסיון,אבל לפעמים זלזול זה מיותר.

אם אתה חושב שבגלל שהלייטנינג אודיו הם זולים אז הם פחות טובים מהאקליפס אז אתה מזה טועה!

רק שתדע,הם בעלי אותם נתונים כמעט(עם הB250),אני לא רואה הבדל ויש הבדל של 1000 ש"ח.

אז אל תגזים,ותזכור שאנחנו עוד מדברים על הסדרות הכי הכי קטנות של lightning audio,עלק אי אפשר להשוות לייטנינג לאקליפס,אולי אי אפשר להשוות לאקליפס ללייטנינג.

פורסם
חשבת אולי פעם שאתה זה שלא יודע מה מדברים? אקליפס שוות ערך לקלריון ואלפיין מי קבע החבר'ה בפורום? האנשים הישראלים שמתלהבים מכל דבר חדש שצץ ולא הכירו לעומק?

שתדע בחו"ל יש לה חברה הזאת עוד להוכיח דברים, נכון שיש כמה שטוענים שהיא תשתלב יפה ברמה של קלריון ואלפיין ואולי תעבור אותם באחד מן הימים אבל עד שעולם יחליט שהיא ברמה הזאת יש עוד זמן. בנוסף עם תכנס לאתר שלהם תבין שהחברה חדשה מאד בשוק והיא בבעלות פוג'י העולמית. ופוג'י היא בעצם חברה של מוצרי אלקטרוניקה בדיוק כמו פנסוניק. ( משאבים לא מספיקים הם צריכים להתרכז יותר באודיו כדי להיות ברמה שאתה טוען)

בקיצור ולעניין אקליפס היא בדיוק שגעון כמו HERTZ וAUDIOSON שלא היו מוכרים בארץ וברגע ששווקו כולם הלכו כמו צאן לטבח ( למרות שיש להם מוצרים מעולים אבל גם הם עדיין לא הוכיחו את עצמם בתחרויות ובעולם). במחירים שהמכשירים שלהם עולים הייתי מעדיף את הקלריון ואת האלפיין.

לגבי המגבר לא מכיר אותו, לא התנסתי, ולפי הנתונים כמו שכולם אומרים לא הייתי משקיע עליו 2000 שקל.

אני לא אכנס לויכוח.

אני רק אסביר לך יפה.

אני מכיר את אקלפיס מעל 5 שנים.

אתה מוזמן לשלוח להם מייל ולגלות שאני פניתי אליהם עוד לפני שהייתה להם נציגות אירופאית אלא רק יפנית ומכירות אחדות בארה"ב ולהבין שפניתי בשביל להיות דילר שלהם במדינת ישראל.

אקליפס נחשבת כאחת החברות המובילות בשוק. מוצריה מפותחים ואף חלקם הגדול מיוצר ביפן.

כמו כן המגברים שלהם מסדרת הXA משתמשים ביחידות ההגברה של בנג אנד אולפסון הנחשבות היום מהיחידות הטובות בעולם.

אתה מוזמן לגשת לאולם התצוגה שלהם בת"א ליד הנמל הישן ולשמוע את הרמקולים שלהם עובדים איתן.

כמו כן אקליפס בסדרות הגבוהות שלה משתמשת בממירי דלתא סיגמא שאם יש לך כוח וידע טכני אמיתי (מה שאומר מהנדס אלקטרוניקה) , אתה מוזמם לקרוא עליו באינטרנט מאמרים של 20-30 עמודים באינטרנט ולהבין למה הוא נחשב ממירי האודיו הטובים ואף המסובכים שיש.

אני אישית לא כותב על אקליפס או אודיסון או הרץ כיוון שעד שאני לא רואה חנות שבה יש יבואן , ואני יודע ממקורות ראשונים על כך שהיבואן הוא אדם פרטי , שאני לא יודע איפה הוא מחזיק ציוד , השם שלו לא מופיע לא באף אתר של אקליפס (בדקתי) ולא של אלטרומדיה שהיא הקונצרן שבבעלותו אודיסון והרץ אני לא ממליץ על כך.

אם תקרא אגב את השרשורים הקודמים שלי תראה שכך המצב.

לגבי המכשירים של אקליפס כבר לפני כמה שנים הדיע לאוזני שמועה שכל המכשירים שמגיעים לשוק לא מיבואנים מוכרזים אלא בצורה פרללית הם מוצרי ריפרביש שכנראה החברה מפרישה לשוק.

אגב בנוסף אם היית יודע אז לפני כמה שנים את מכשירי אקליפס היית יכול לרכוש אך ורק ביפן ואצל מספר מצוצמם של דילרים בארה"ב.

ולשלומי:

לגבי המגברים של לייטנינג אודיו.

ההבדל בעיוות בין 0.05 ל 1 הוא זניח.

כמו כן בחברות כמו לייטנינג אודיו לרוב הבדיקה היא על ווליום ממוצע ולא על אורך כל התדרים.

הקריאה הנכונה של המגבר של אקליפס אומר שלאחר שהכנסת סיגנל מלא , והגעת למקסימום ווליום תקבל אחוז עיוות של עד 1%.

רוב הסיכויים שהרדיו דיסק שלך יעוות הרבה לפני.

אם תקרא מתחת תראה אחוז עיוות של 0.05% ב 4 אוהם בממוצע ווליום.

ההבדל השמיע בעיוותים הוא רק ברמות הקצה. שתבין איך חברה רצינית מודיע על הבדיקה שלה:

הנה הנתונים של אחוזי העיוות של המגבר שלי בבית שנחשב אחד המגברים הטובים בעולם (כן ב ע ו ל ם) מתחת ל 10000 ש"ח .

Distortion 8 Ohms, 80% power, 1kHz : 0.005%

כלומר עד ל 80 אחוז מהכוח יש כיוות כזה בתדר 1 KHZ.

פורסם

אז כך לtruejoker (יהודה) אני לא טוען ואפילו לא טענתי שאקליפס ברמה של LIGHTING AUDIO אבל הם גם עדיין לא ברמה של קלריון ואלפיין, עם כל זה שהם מוצרים איכותיים אבל יש עוד מקום לשיפור גדול. וקראתי בפורומים בחו"ל אבל עם אתה רוצה לעשות השווה? אני מוכן להכנס איתך אישת לכל פורום שתרצה בחו"ל ולשאול את השאלה הכי פשוטה "האם אקליפס ברמה של קלריון ואלפיין?" ואני מבטיח לך שבאחוזים גדולים יגידו לא, נכון שיגידו שהם איכותיים ומוצרים טובים ובלה בלה בלה אבל לא יגידו שהם ברמה הכי גבוהה ואני מדבר רק על העילית של החברות המעורבות בנושא.

ל חברנו "זה וזה וזה" כמו שאמרת הם הוקמו רק לפני 5 שנים לכן ההוכחות שלהן עדיין לא יכולים להכניס אותה לרמה הגבוה ביותר החברה עדיין צעירה ויש עוד הרבה משאבים להשקיע כדי להתחרות בעילית. בנוסף לזה ידוע לי שאקליפס והחברות שרשמיתי אין יבואן רשמי אלא בן אדם פרטי, שדיברתי עם אנשים שמכירים אותו וטוענים שאף פעם הוא לא ייבא מוצרים גרועים תמיד ידע לבחור את הנכון וכל הכבוד לו.

בנוסף לכל זה יפה שאקליפס עובדים עם ממירי דלתא סיגמא ועם יחידת הגברה ICEPOWER אבל עדיין המגברים הללו לא הוכיחו את עצמם בבמה/ברמה העולמית.

פורסם

כתבתי שהם קיימים "רק" 5 שנים?

תקרא שוב. אני מכיר, מכיר רק 5 שנים.

את הרמקולים של רגיפון אתה מכיר? אני מכיר רק כמה חודשים. קיימים כבר הרבה מאוד זמן.

אתה יודע כמה חברות יש שאתה לא מכיר. מה זה שאני לא מכיר אומר שהם לא קיימים?

אגב מה תגיד עם כך ליבורן של סאונדאון שלפי מה שהבנתי כבר נחשבים כמעולים בחו"ל? הם קיימים מעט אז הם לא שווים?

ומה עם חברת YG הישראלית במקור שמייצרת רמקולים לבית שמתחילים ב 28K דולר?

שקיימים מס' קצר מאוד של שנים?

שהם כלומניקים? אז מה אם הם נחשבים היום בין הרמקולים הטובים שלא נדבר על המדוייקים שקיימים בעולם?

אתה מנסה לייצר וויכוח בנושה שיש לך ידע אפסי וחסר בו. אנא ממך הפסק ומייד.

אותי לא תגרור לוויכוח. ההבדלים ביננו הם : ידע, בגרות , הוכחות.

אגב לי יש אותם , ומה איתך?

אגב אקליפס קיימים משנת 1995. שזה "רק 12 שנה". הם מייצרים גם בחטיבת הבית שלהם את רמקולי הביצה ה ECLIPSE TD שנחשבים מהרמקולים הבייתים הטובים ביותר שיוצרו איי פעם. שמורכבים מדרייבר אחד של 4".

אקליפס לבית:

http://www.eclipse-td.com/e01_top/index.html

אגב אם הם כאלו גרועים רק תסתכל בדף הפרסים שלהם:

http://www.eclipse-web.com/awards/index.html#

http://www.eclipse-web.com/eu/en/news/review0609.html

פורסם

תודה לכל העונים - לא תיארתי לעצמי שיתחיל ויכוח חדש......

בכל זאת משהו מפריע לי עם התמחור שלהם בארה"ב - מחירם זול להפתיע.

דגם XA4000 נמכר בפחות מ - 400$ (ליתר דיוק 375$).

זהו מחיר שווה לכל נפש בעיקר אם לוקחים בחשבון את חוות הדעת הטובות.

איך? הרי אחד החוקים שלמדתי זה שחברה שרוצה למצב עצמה גבוה (גם אם איכות מוצריה לא Hi-end) תתמחר מוצריה יחסית גבוה ( JL? ולא לכעוס - גם לי יש מגבר שלהם אבל באותו מחיר ניתן להביא ZAPCO).

לא מוזר?

פורסם
קורווין,

בגיל 17 רצית להיות דילר של אקליפס בישראל ? מה נגמר עם זה בסוף ?

מעניין אותי...

אני לא יודע אם אתה יודע אני בן 26, מתמטיקה פשוטה שלפני כמה שנים רציתי שזה היה בערך שנתיים אומר שבגיל 24.

מתמטיקה היא דבר קשה אני יודע.למזלי לא לי.

אגב גם הבנת הנקרא חשובה, ודיי נמאס לי החוסר כבוד שלך אליי. זה שניסית למכור לי כבל שעולה 40 דולר במחיר מופרז לא אומר שיש לך זכות לכתוב כאלו דברים.

פורסם
אני לא יודע אם אתה יודע אני בן 26, מתמטיקה פשוטה שלפני כמה שנים רציתי שזה היה בערך שנתיים אומר שבגיל 24.

מתמטיקה היא דבר קשה אני יודע.למזלי לא לי.

אגב גם הבנת הנקרא חשובה, ודיי נמאס לי החוסר כבוד שלך אליי. זה שניסית למכור לי כבל שעולה 40 דולר במחיר מופרז לא אומר שיש לך זכות לכתוב כאלו דברים.

מעולם לא ניסיתי למכור לך כבל אלא אתה פנית אלי ואני סרבתי למכור לך .אם זה היה אפשרי הייתי גם מפרסם את התגובה האינפנטילית שלך אלי אבל זה לא המקום וזה סתם סוטה מהת'רד.

יש לי החשש שהמון מהעובדות שאתה מעלה בפורום מקורם בכזבים חוזרים ונשנים מצידך יכול להיות שאני טועה.

אני מתנצל בפניך על חוסר הכבוד שאתה חש ממני.

פורסם
כמה זה 400$ לפי דעתך?

הבדל של 300 שקל ?

נו באמת.

אני מדבר על הדגם היקר (XA4000) בדולרים לעומת הדגם הזול ( EA4100) בארץ בשקלים.......

לא הייתי מספיק ברור - סליחה.

פורסם

סקירה כולל סקירה טכנית (למי שמבין באלקטרוניקה) על ה XA2000 שהוא הדו ערוצי.

http://www.caraudiomag.com/testreports/0609_cae_eclipse_xa2000_amp/

אם למישהו היו עוד ספקות לגבי איכות המכשיר .

תקראו ותהנו.

אני יודע שאני הולך לחסוך עכשיו איזה 300 דולר לנסיעה לארה"ב אקסטרה למקרה של החלטנ לקניה...

• תוכן חדש...