Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 320 2002 - התלבטות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני בחיפוש רכב כרגע ומצאתי BMW 320 2002 במצב מצוין,

מדובר במנוע 2,200 6 צילינדרים והנעה אחורית.

המחירון - 105,000

הבעיה - ברישיונות כתוב שהרכב היה רכב ליסינג.

הרכב יד שניה כרגע והבן אדם הוא פרטי (רופא שאני מכיר :lol:)

הוא דורש על הרכב 100,000, מה נהוג לשלם במקרים כאלה?

(נ.ב, למי שזוכר את השרשור מה-A3 ירדתי סופית כי רובן לא שמורות מספיק, שחוקות, מעוכות, ומה לא.)

תודה רבה מראש 8)

פורסם

בכלל לא רלוונטי במקרים כאלה מה נהוג לשלם.

אם הרכב בקילומטראז נמוך, בעל הסטוריית טיפולים מסודרת מהבעלים האחרון, ונראה שמור מבחינה חיצונית ופנימית, עובר בדיקה ללא זכר לתאונות, תתמקח קצת עם המוכר וקח את הרכב. לא כל כך קל למצוא רכבים כאלה שלא נסעו הרבה, וה-320 יותר נדירות.

בהצלחה

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

עמוס תודה על התגובה.

הרכב עשה קילומטראז' סביר, והמוכר עשה לפני חודש ברקסים 4 גלגלים, החליף 2 צמיגים, וטיפל בקמור.

הרכב נראה באמת שמור מבפנים ובחוץ, חוץ מהפנסים שקצת התחילו לדהות אך זה כבר לא תלוי בו.

מה שאמרת לי באמת נראה הדבר ההגיוני לעשות.

מחר יום חדש אני אדבר עם המוכר ונראה אולי נסגור.

הבעיה היחידה היא שהוא לא להוט כל כך למכור, אני די שיגעתי אותו למכור, והוא אמר "אם יתנו לי עליו 100K אני אמכור".

כלומר הוא יודע שהוא לא יקבל 100K ובגלל זה לא מוכר :oops:.

פורסם

בחברה להשכרה לשעבר מורידים בין 13% - 18% לפי מחירון יצחק לוי, אבל לפי מחרון של חודש מאי המחיר של הרכב (בהנחה שהמנוע 2200) הוא 108,000 ש"ח (בהנחה שאין תוספות / צבע מטלי - דבר שדי נדיר ברכבי במוו).

זה אומר שהמחיר שלה צריך להיות בסביבות 91,800 ש"ח (לא ציינת מה הקילומטרג' ולכן אני מתעלם מנתון זה).

אני לא הייתי קונה ב 100,000 ש"ח, בטח לא לפני שבדקת את הרכב.

אני קניתי לאחרונה במוו 2002 והיה לי תקונים בסך של כ- 7,500 ש"ח למרות שבבדיקה לא עשו לי שחור בענים. (יש דברים שלא בודקים בבדיקה כגון ברקסים, בוסטר, חישנים של מערכות חשמליות וכו').

בכל מקרה בחודש האחרון בדקתי את כל מוסכי הבמוו כדי להמנע מהמוסך המרכזי שקורע במחיר.

אם תרצה טיפים על מוסכים טובים לבמוו, צור קשר בפרטי

פורסם

מנסיון שלי אני יכול להגיד לך אל תמהר לקנות במוו אני חיפשתי 8 חודשים עד שמצאתי משהו נדיר אבל גם לפי הבדיקה האוטו פיקס אבל היו דברים שצריך לסדר ויצא לי בסביבות ה 3000 ש"ח.

אם נראה לך שהאוטו הוא במצב טוב ואתה מכיר את הבן אדם שאתה קונה ממנו אז תיקח את האוטו לבדיקה ותראה מה יוצא.

תבדוק שהאלקטרוניקה באוטו פועלת טוב , לדוגמא מזגן אלקטרוני (אם יש) תבדוק אותו כי הוא יקר לתיקון.

בהצלחה עם ההחלטה.

נ.ב- תתקשר גם לקמור לבדוק את הטיפולים של הרכב , זה מה שאני עשיתי אישית.

פורסם
עמוס תודה על התגובה.

הבעיה היחידה היא שהוא לא להוט כל כך למכור, אני די שיגעתי אותו למכור יופי . ממתי משגעים מישהו למכור ?, והוא אמר "אם יתנו לי עליו 100K אני אמכור".

כלומר הוא יודע שהוא לא יקבל 100K ובגלל זה לא מוכר :oops:. צודק . הוא יודע את זה ולכן אתה לא צריך להסכים גם כן

לא יודע שום דבר לגבי הדגם הספיציפי , נכנסתי לשירשור כדי לדעת מה חושבים על הרכב . אבל דבר אחד למדתי בחיי הקצרצרים , כשאתה משתגע על משהו בד"כ אתה תקנה יקר מידי ואח"כ תחשוב " וואלה איזה פראייר הייתי " וכול חווית הקניה או שתלך , או שתחשב שיש לך את מכונית השנה ותתעלם מכול הריז'קטים .

בברכה יהודה

• תוכן חדש...