Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על קוקטיל דלק !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד בתחנת דלק !

עשיתי היום קוקטיל של 95 וסולר !

לא להיכנס בי הלקוח אשם ! הוא אמר 95 כאשר הוא טען שאמר סולר

לא משנה .את הקוקטיל הנ"ל הוצאנו ושמנו לו מחדש סולר

כאשר אותי חיבו על ה95! (הלקוח תמיד צודק עלק )

עכשיו הדלק שהוצאנו הוא שלי עכשיו השאלה באיזה שימוש אני יכול להשתמש בו

חוץ מלב בעומר או לשרוף את הרכב של השכן :lol:

תודה רבה

נתי

פורסם

אם מדובר על קוקטייל 50/50 של בנזין וסולר אז אם אני לא טועה אתה יכול להשתשמש בתערובת לתדלוק טוסטוסים או להשאיר את התערובת בג'ריקן וכשהדלק ישקע למטה לנסות ולהשתמש בסולר.

פורסם

לא פרטת כמה ליטרים של 95 תדלקת את הרכב, כמו כן לא פרטת כמה סולר כבר היה במיכל.

אני בכל אופן לא הייתי משתמשת בדלק המהול לשום מטרה, והייתי משליכה אותו לתעלת המפריד דלקים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
זה לא חוקי שקנסו אותך בעבודה

לא קנסו אותו, רק מכרו לו דלק במבצע.8)

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תוכל למכור את זה למוסך בזול לשימוש מכונת הניקוי לחלקי מנוע. במכונה משתמשים בדרך כלל בסולר כי בבזין מתנדף אבל אני מאמין שיקנו ממך את זה.

פורסם

תודה בכל מקרה ! זה כן חוקי הם לא קנסו אותי !

אני עשיתי טעות ואני צריך לשלם אלייה!

פדיחה למכור את זה למוסך ! חחח

ואיפה אני ימצא אחד כזה ?

תודה בכל אופן

נתי .

פורסם

אתה עשית טעות אבל אתה לא צריך לשלם עליה. כשאני מעסיק מישהו אני חייב לקחת בבחשבון שהוא גם יטעה לפעמים ואין לי זכות לחייב אותו על טעותו.

אם הייתי מחייב כל עובד על כל חלק שקלקל או נזק שגרם הייתי אדם מאוד עשיר היום (בממוצע מתקלקל חומר וציוד ביותר מ 1000 ש"ח ליום).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אולי עשית טעות, אבל אסור לחייב אותך עליה.

אני אתן לך דוגמא - בעבודה הקודמת שלי פירמטתי בטעות את אחד המחשבים של הנהלת החברה, על כל הדואר האלקטרוני שהיה בתוכו. הדיסק נלקח לחברה חיצונית ששיחזרה את המידע בעלות גבוהה. אתה באמת חושב שהייתי צריך לשלם על זה? :twisted:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אסור לעסק/חברה לחייב אדם ללא אישורו

גם אם שפכת ליטר או שרפת את התחנת דלק בכוונה תחילה אסור לקחת לך שקל אחד מיבלי לתבוע אותך בבית משפט.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בכל תחנות הדלק זה בטח כך גם בכל הבתי קפה , פאבים. ככה זה כשהמעסיקים חופשיים לנצל את העובדים ללא פיקוח ויש הרבה ביקוש לעבודה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
ככה זה כשהמעסיקים חופשיים לנצל את העובדים ללא פיקוח ויש הרבה ביקוש לעבודה.

כשיש מודעות שאומרות "דרושים עובדים ללא שכר" שום דבר כבר לא מפתיע

פורסם

במקום למכור למוסך הייתי שומר כדי לנקות חלקים כשאני עובד לבד.

אין להם שום זכות לקחת לך כסף על זה,אבל מצד שני אני לא בטוח שהייתי רב איתם (מה שכן תחפש שירשור על סוכר...).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...