Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה רק שיבהירו לי,

רואים פה בתמונה מכונית שבירור מחליקה על כביש ציבורי..

לפי החוק זה אסור ואף אחד לא יכול להגיד אחרת...

יש למגזיני רכב איזושהיא חסינות ? דמי חסות ? שוחד ?

נגד המשטרה והמדינה ?

שלוש הבהרות:

1. לתומי חשבתי שהפורום הזה הוקם על מנת שציבור חובבי ההגה לא יצטרך לסבול מצדקנות מהסוג הנ"ל. מילא.

2. גם החלקה בין קונוסים בשדה תעופה נטוש בתיאום מראש עם הבעלים הוא לא חוקי באותה מידה.

3. המכונית לא מחליקה בכביש ציבורי, זה פוטומונטאז', בסדר?! (צילום דיגטאלי לא קביל בבית משפט).

ואני לתומי חשבתי שאנחנו מדברים פה על תרבות נהיגה ובטיחות בנהיגה (ספורטיבית ולא)

אבל לא משנה

אין פה צדקנות, פשוט מעניין אותי לדעת למה לא מנקנקים אותם.

תודה על כל תשובה לעניין.

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם

אתה מכיר את הסיפור על הארנב שמסתובב ביער ומספר לכולם שהוא הולך לזיין את הלביאה?

אותו דבר כאן.

בפועל כתבי הרכב נוסעים על תשעים קמ"ש בימני במהלך כל מבחני הרכב, הם עוקפים רק במידה וקיים מפגע בנתיב הנסיעה שלהם או במידה והם מעוניינים לפנות שמאלה בצומת הקרובה.

אל לנו להאמין לסיפורי ה"גבורה" שלהם לגבי מהירויות גבוהות, תקיפת פניות ואדרנלין שוצף וגועש לאחר נסיעות מבחן מרתקות כי הדבר איננו כך...

טוב נו, אולי קצת...

אולי הם מנסים להעביר לנו את התחושות, הרגש, המהירות, הדרמה כמעט מכל רכב ורכב שהם בוחנים. אולי הם מנסים לעשות את העבודה שלהם אבל מכיוון שאין מסלול מסודר בישראל הם נאלצים לבחור בשעות לא קונבנציונליות ובכבישים נידחים כדי לבצע את עבודתם על הצד הטוב ביותר, לסכן את הסביבה (ואת עצמם כמובן) כמה שפחות.

אם נתחיל לשאול "למה לא מנקנקים אותם?" נאלץ להסתפק במבחנים מרגשים לפיאט דובלו או במבחנים שיתקיימו בחו"ל (תוך חודש חודשיים כל המגזינים יפשטו את הרגל...), מבחנים מתורגמים (כמה טובים שהם יכולים להיות לא לזה אנו מכוונים...) וכדומה...

לסיכום, בוא נעריך את כתבי הרכב על העבודה שהם עושים, על הכתבות הטובות (לעיתים) שהם כותבים וזהו.

:-)

פורסם

[quote name="sparrow"

ואני לתומי חשבתי שאנחנו מדברים פה על תרבות נהיגה ובטיחות בנהיגה (ספורטיבית ולא)

אבל לא משנה

תודה על כל תשובה לעניין.[/quote]

לא קיימת חיה כזו שנקראת נהיגה ספורטיביות וחוקית ל-ג-מ-ר-י . תבחר מה עדיף לך. אם אתה לא מוכן לעבור על שום חוק תמיד ואין לעולם מקום להפעלת שיקול דעת בשביל הנהיגה הספורטיבית אז תוותר עליה. אני בספק אם אתה לא עובר בידיעה לעולם על אף חוק תנועה.

עניתי לך כבר אני אענה שוב. כן תופסים אותם. וכן נותנים להם דוחות (אני גם מכיר מקרים באופן אישי שאני לא אחשוף מצנעת הפרת של הכתב). למה כל כך חשוב לך שיתפסו אותם וימצו איתם את הדין? מה ההבדל ביני לבניהם (חוץ מיכולת נהיגה ושהם נוסעים על רכבים שאני בספק אם תהיה לי גישה אליהם :wink: ).

הפעמים השבהן אני ממש נהנה מלראות מישהו נתפס על ידי שוטר זה כאשר העבירות הן אלו שמציקות לי יותר מכל. לדוגמא נסיעה על השולים כדי לקצר פקק. מעבר על קו לבן בשביל לעבור לנתיב כניסה לתוך הכביש המהירה (בזמן פקק) בשביל לעקוף 40 מכוניות. כשאני רואה אדם כזה נעצר אחרי ביצוע עבירה כזו אני :D . יש עוד רשימה לא קטנה של עבירות כאלו שראויות לתפיסה ואני מוריד את הכובע בפני השוטרים הספורים שממש משקיעים בתפוס עבירות אלו ולא להתרכז במהירות של 40 קמ"ש מעל המותר, כ130 קמ"ש מפחידים באיילון.

• תוכן חדש...